Skocz do zawartości
ruda&blondyn

Zakazany owoc

Rekomendowane odpowiedzi

Tak tak, madre motto życiowe.

Pomał troche zasad w regulaminie forum, połam zasady KK, albo prawa o ruchu drogowym - ciekawe czy nadal ta mądrość życiowa będzie ci przyświecać

Grunt to zapodać coś ... niby mądrego.

Nasze zdanie podtrzymujemy w kwestii zachęcania młodego i zgadzamy sie z Illą

Sorry, nie chcialabym byc nieuprzejma, ale brzmi to jak pierdzaco-zgryzliwe uwagi. I to forum - z tego, co mi sie wydaje - jest niekoniecznie od moralizowania. A tym bardziej napominania kogokolwiek przez kogokolwiek i szermierki ogolnie przyjetymi kodeksami zachowan.

Ja osobiscie nie podniecam sie zupelnie UC, ale do glowy by mi nie przyszlo, zeby srac komus w fantazje moja subiektywna opinia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, nie chcialabym byc nieuprzejma, ale brzmi to jak pierdzaco-zgryzliwe uwagi. I to forum - z tego, co mi sie wydaje - jest niekoniecznie od moralizowania. A tym bardziej napominania kogokolwiek przez kogokolwiek i szermierki ogolnie przyjetymi kodeksami zachowan.

Ja osobiscie nie podniecam sie zupelnie UC, ale do glowy by mi nie przyszlo, zeby srac komus w fantazje moja subiektywna opinia.

Odbieraj jak chcesz RB.... nie ty jednak byłaś adresatem odpowiedzi :)

Wyrażamy opinię i tyle, nikogo nie obrażając, nie pierdząc, nie szermierkując.

Nie widzimy tutaj też UC.

Srać też nie będziemy.

Dziwimy się tez tonowi twojej wypowiedzi .... ale kończymy bo i twoja i nasza wypowiedz lekko trąca o offa

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odbieraj jak chcesz RB.... nie ty jednak byłaś adresatem odpowiedzi

. ale kończymy bo i twoja i nasza wypowiedz lekko trąca o offa

Staję w obronie wątku samego, fantazji i mozliwosci jej realizacji. I samej idei tego forum, ktore pozwala te fantazje ujawniac.

Jezeli sie komus jakas fantazja nie podoba, nie ma obowiazku jej oceniac.

Bylabym wdzieczna, gdybysmy w tej slownej szermierce zachowali dobre zasady i tytulowali sie z duzej litery. Poczulabym sie od tego znacznie lepiej :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poważnie oczekujecie od obcych ludzi, by powiedzieli Wam co macie zrobić? :shock:

Illa, a dlaczego nie?

Wysłuchanie niezależnej opinii nie obliguje do stosowania się do niej (na szczęście - biorąc pod uwagę niektóre nudne, moralizatorskie i świętojebliwe komentarze).

Po pierwsze, proszę podpisywać swoje wypowiedzi, z których nie wynika KTO z Waszej pary pisze.

Po drugie, nikt na Was nie naskakuje, zadajecie pytanie, dostajecie odpowiedź, coś nie na rączkę? ;)

Hmmm...

Jakby to powiedzieć, żeby się nie narazić....

Może tak - czytam z ciekawością o przeżyciach i rozterkach naszych wspóforumowiczów, ciesząc się, że chcą się nimi z nami podzielić...

I co ich spotyka...?

Rozbiór semantyczny i logiczny ich postów, okraszony nieuzasdnionymi wnioskami. Daleki od merytoryki.

I krytyka ich rozterek....

Czyżby coś nie tak z pogodą..? ;)

On:

Jeszcze nie został ustalony. Ale zapewne będzie to w tym tygodniu. :) Tak poza tym, to randka to nie jest chyba najlepsze słowo - mi osobiście kojarzy się z relacją opartą też na innych emocjach niż pożądanie lub też zmierzającą do czegoś poważniejszego. :)

Eee...

Coś poważnego w wieku 18naście, to może przesada, ale testowanie własnych zasad bywa bardzo fajne...;)

I jakże pouczające.....:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozbiór semantyczny i logiczny ich postów, okraszony nieuzasdnionymi wnioskami. Daleki od merytoryki.
I krytyka ich rozterek....

Moje posty dotyczące meritum tematu są dla Ciebie nieuzasadnione?

Może trzeba dokładniej przeczytać, argumentów w nich nie brakuje, ale wybacz, nie będę cytować samej siebie :)

Wskaże jedynie, a mianowicie: post nr 34, 37, 39.

Są tam uzasadnione moje wnioski :)

Może tak - czytam z ciekawością o przeżyciach i rozterkach naszych wspóforumowiczów, ciesząc się, że chcą się nimi z nami podzielić...
I co ich spotyka...?

Wypowiedzenie własnego zdania, oto co ich spotyka. A to dlatego, że jesteśmy na forum dyskusyjnym, gdzie każdy może je wypowiedzieć w sposób określony regulaminem i dobrymi manierami.

Nie złamałam ani pierwszego ani drugiego. Za to Ty usiłowałeś ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@ruda: jaki jest ciag dalszy Waszej fantazji? Udało Ci sie skutecznie zbałamucić młodziana? :)

Ruda:

Nie wyszło z młodym. Szkoda, ale tak miało być widocznie:)

Kusił mnie jeszcze ostatnio, ale na gadaniu się kończy.

Myślę, że to jeszcze nie jego czas na takie zabawy.

Za to mieliśmy pierwsze przygody cuckold z kim innym :)

Ale, to nie temat na ten wątek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruda:

Nie wyszło z młodym. Szkoda, ale tak miało być widocznie:)

Kusił mnie jeszcze ostatnio, ale na gadaniu się kończy.

Myślę, że to jeszcze nie jego czas na takie zabawy.

Za to mieliśmy pierwsze przygody cuckold z kim innym :)

Ale, to nie temat na ten wątek.

Kochamy debiuty..prosimy o wrażenia:-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odbieraj jak chcesz RB.... nie ty jednak byłaś adresatem odpowiedzi :)

Wyrażamy opinię i tyle, nikogo nie obrażając, nie pierdząc, nie szermierkując.

Nie widzimy tutaj też UC.

Srać też nie będziemy.

Dziwimy się tez tonowi twojej wypowiedzi .... ale kończymy bo i twoja i nasza wypowiedz lekko trąca o offa

Cały Wasz post skierowany do Jimthesworm jest obraźliwy - nie tylko krytykujecie jego poglądy, ale ogłaszacie, że dla Was jest niezbyt mądry - "Grunt, to zapodać coś niby-mądrego".

Wasze wypowiedzi na forum, jeśli nie są na PW, skierowane sa do wszystkich obecnych w danym wątku - czyż nie takie są zasady..?

Nie dziwcie się więc, że każdy może zwrócić Wam uwagę na "ciepło, przyjazność i tolerancję" zawartą w Waszych komentarzach :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cały Wasz post skierowany do Jimthesworm jest obraźliwy - nie tylko krytykujecie jego poglądy, ale ogłaszacie, że dla Was jest niezbyt mądry - "Grunt, to zapodać coś niby-mądrego".

Wasze wypowiedzi na forum, jeśli nie są na PW, skierowane sa do wszystkich obecnych w danym wątku - czyż nie takie są zasady..?

Nie dziwcie się więc, że każdy może zwrócić Wam uwagę na "ciepło, przyjazność i tolerancję" zawartą w Waszych komentarzach :)

Jakem Pan Małż :) :

ojejejej ... no dobra dobra ... biję się w pierś ... język nieco kąśliwy był - oczywiście niepotrzebnie ... ale złych intencji nie miałem :) choć rzeczywiście po przeczytaniu niektórych wypowiedzi mogło to zabrzmieć niemiło !

Jeśli ktoś się urażony poczuł .... chylę czoła i przepraszam.

I to tak serio serio :)

Urażonych proszę o PW ... postaram się przeprosiny oddać w naturze :)

Wszystkiego dobrego :)

ps. a co do zakazanego owocu to smakuje najlepiej .... tyle że my wolimy owoce dojrzałe i taka to różnica :) - oczywiście w znaczeniu metaforycznym :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruda:

Nie wiem czy mam tu opowiedzieć o naszym debiucie, bo jakiś moderator się przyczepi, że nie na temat:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...