Skocz do zawartości
ruda&blondyn

Zakazany owoc

Rekomendowane odpowiedzi

Ruda:

Przecież jak nie będzie nic chciał, to to zrozumiem i nie rzucę się na niego :) Subtelność przede wszystkim, nie rozłożenie nóg i tyle.

Piękne wspomnienia są cenne, a każdą kobietę może odkrywać na nowo.

Takie mam zdanie:)

M: tu masz troche racji i jej nie masz :) Każdą kobietę odkrywa się na nowo i każda ma inne potrzeby i upodobania, każdą trzeba inaczej zdobywać :) Ale też rozumie co ma na myśli Illa. O ile nie bedziesz jego pierwszą kobietą to ok, heheh dla niego piękna kobieta, która sie jeszcze  o niego stara jest pewnie spełnieniem marzeń :) Jednak jeśli jesteś jego pierwszą kobietą może mu być troche głupio jak cos nie wyjdzie, no i to co Illa pisała nie będzie miał tej całej otoczki zdobywania. I tu zależy jaki ma charakter :) czy romantyk gdzie potrzebuje tej otoczki czy na razie chce tylko kogoś zaliczyc i zobaczyć jak to jest :) Jaki by nie był wpłynie to na jego dalsze zycie. Życze wam z całych sił zeby wpłyneło pozytywnie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie trochę szerzej mam otwarte oczy niż większość wypowiedzi w tym temacie. 

A na jakiej podstawie wysuwasz takie przypuszczenie?? Czujesz sie lepsza?? Gratuluje dobrego samopoczucia:))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A na jakiej podstawie wysuwasz takie przypuszczenie?? Czujesz sie lepsza?? Gratuluje dobrego samopoczucia:))

A KTO mi gratuluje? W emocjach gubisz dobre maniery ;)

ps: dziękuję :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie pojawilo sie troche emocji. Jak zwykle w gorących dyskusjach

Pozdrawiam 

Tomek

Tomek

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On:

Jakkolwiek nie oceniać tej sytuacji wiem jedno - strasznie nas to podnieca. Często wyobrażam sobie, jak Ruda pokazuje swoje wdzięki innym facetom (wolałbym, żeby był to ktoś młodszy - podnieca mnie myśl, że moja Pani wprowadza w świat seksu np. jakiegoś studenta). Jak daje lizać i penetrować swoją gorącą szparkę i tyłeczek. Jak ujeżdża i bierze do swoich ponętnych ust jakiegoś nabrzmiałego kutasa. Jak oddaje się lubieżnej przyjemności, połyka spermę ze smakiem, a potem wraca do mnie, opowiada mi o wszystkim i robi to samo ze mną. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze? To forum to nie lekcja pokory.

Ja na Waszym miejscu bawilbym sie wprowadzaniem mlodego w swiat doroslych...

Ruda moze miec z tego wiele ciekawych doznan, mlody napewno bedzie delikatny.

A to czy seks bedzie 5minutowy to jak dla mnie najmniej wazna sprawa. Wazniejsze moga byc emocje, ktore beda targaly Ruda.

Takze dosiadaj mlodego i koniec! Bo jak nie to my Cie wybyzkamy...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Życzę Wam aby wszystko się udało. Dla Was fajne przeżycie a dla młodego niesamowity debiut w pierwszej lidze.. :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zasady są po to by je łamać, a jeżeli chodzi o takie to tym bardziej ;) Sam fantazjuję o mojej 28letniej koleżance, także powodzenia!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zasady są po to by je łamać, a jeżeli chodzi o takie to tym bardziej ;) Sam fantazjuję o mojej 28letniej koleżance, także powodzenia!

Tak tak, mądre motto życiowe.

Połam troche zasad w regulaminie forum, połam zasady KK, albo prawa o ruchu drogowym - ciekawe czy nadal ta mądrość życiowa będzie ci przyświecać

Grunt to zapodać coś ... niby mądrego.

Nasze zdanie podtrzymujemy w kwestii zachęcania młodego i zgadzamy sie z Illą

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...