Skocz do zawartości
ruda&blondyn

Zakazany owoc

Rekomendowane odpowiedzi

T.

Prostuje..I odrzucam w calosci!!!

Moje poglady zupelnie sie nie zmienily i za wczesnie na oglaszanie mojego "nawrocenia":))

Podtrzymuje opinie ze nalezy mlodego kusic i "zdeprawowac". To proba ognia dla jego zasad moralnych. Nie dotykanie sie do czlowieka, bo wydaje sie nam ze ma jakies tam zasady ktore mu tego zabraniaja uwazam za niewlasciwe. Zwlaszcza u 18-latka wszelkie zasady zweryfikuje dopiero zycie. A tym konkretnym przypadku sexowna ruda sasiadka.

A jego niedojrzalosc??? To stan przejsciowy i nie wyobrazam sobie lepszej nauczycielki dojrzalosci jak kobieta ruda, atrakcyjna, subtelna, wrazliwa i do tego pod reka. Facet bedzie do konca zycia ( byc moze na tym forum) wspominal cudowne chwile z sasiadka:)))pisząc "bądź z nim ostrożna" miałem na mysli nie wykorzystaj i nie porzuć z uśmiechem . Ale zdecydowanie TAK dla sexu z nim

Bo rozumiem ze samiec cie pociąga

:-) tylko sie usmiechniemy ladnie do Ciebie :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. Nie przeceniaj swoich umiejetnosci :-)

Z Twoimi wypowiedziami nie jest nam po drodze, tyle.

Bez odbioru. Nie wracamy juz do tego.

A zalozyciele tematu - zrobicie jak uwazacie!!!

Widac ze sprawa u was ewoluuje i mamy nadzieje ze zadna z naszych wypowiedzi nie bedzie miala znaczenia, gosc zmieni zasady i bedzie wam razem dobrze :-)

Powodzenia

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo rozumiem ze samiec cie pociąga

Samiec? Raczej nieukształtowana osobowość.

Zakładanie a priori, iż będzie wspominał dobrze taki swój pierwszy raz ( zakładam, że to jego pierwszy raz, pewności nie mam) to tzw. hurra optymizm. A co jeśli wydarzy się porażka i chłopaczek zostanie obaczony traumą na następne kilka lat? Czy Autorka tematu jest na tyle dojrzała, by przewidzieć wszelkie skutki swojej chętki? Jeśli tak, to dobrze, jeśli nie to fatalny pomysł.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruda:

Chwila, chwila:D

Dla wyjasnienia, to nie jestem jego sąsiadką.Poznaliśmy się w innych okolicznościach, ale nie będę wnikać w szczegóły:) ( nie, nie jestem też jego nauczycielką żeby nie było).

Co do pierwszego razu, to zadowoliłyby nas nawet macanki.

Seks to dużo jak na tego chłopaka, ale wszystko może się zdarzyć.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co jeśli wydarzy się porażka i chłopaczek zostanie obaczony traumą na następne kilka lat?

"Chłopaczek" osiemnastoletni pewnie już od wielu lat nie może się wprost doczekać swojego pierwszego razu bez świerszczyka - o ile jest jeszcze prawiczkiem, oczywiście. A traumy nie można wykluczyć i za dwudziestym razem. Nawet dla dwudziestoparoletniej dziewczynki. Ruda musi oczywiście starać się być wyrozumiała dla różnych wpadek, które mogą się przytrafić za "pierwszym razem" ale, generalnie, gdybyśmy wszystkie opcje za i przeciw musieli międlić w głowach przed skuszeniem kogoś do łóżka to wyginelibyśmy chwilę po mamutach.

Co do pierwszego razu, to zadowoliłyby nas nawet macanki.

I to jest bardzo słuszna opcja. Delikatnie, bez pośpiechu i z wyczuciem. Tak, żebyście mogli jak najpełniej przeżyć każdą sekundę razem. Chłopak jest prosto z salonu i trzeba go jeszcze dotrzeć. :)

Bo jutra może już nie być.

K.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Delikatnie, bez pośpiechu i z wyczuciem.

Mr :D

Z 18latkiem? Przecież on skończy zanim zacznie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z 18latkiem? Przecież on skończy zanim zacznie ;)

Tak, 18latek szybko skończy.

Ale potem znowu zacznie.

I znowu..

:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś lubi pięciominutówki ;)

Generalnie współczuję chłopaczkowi, bo zamiast odkrywać stopniowo wiedzę tajemną, meandry kobiecego ciała, cieszyć z każdego zdobytego szczytu, to od razu będzie miał wszystko podane na tacy, odarte z nieśmiałości, dziewczęcego wstydu, czyli inaczej niż z rówieśniczką.

Tak to widzę, pewnie trochę szerzej mam otwarte oczy niż większość wypowiedzi w tym temacie. Dla mnie mężczyzna to składowa ciała i osobowości, nie tylko fiut.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruda:

Przecież jak nie będzie nic chciał, to to zrozumiem i nie rzucę się na niego :) Subtelność przede wszystkim, nie rozłożenie nóg i tyle.

Piękne wspomnienia są cenne, a każdą kobietę może odkrywać na nowo.

Takie mam zdanie:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...