Skocz do zawartości
ruda&blondyn

Zakazany owoc

Rekomendowane odpowiedzi

umówiliśmy się, że do niego przyjdę

Kiedy termin randki?

Nie działa cytowanie selektywne?

Nie działa cytowanie selektywne?

sprawdzam cyt.sel.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On:

Jeszcze nie został ustalony. Ale zapewne będzie to w tym tygodniu. :) Tak poza tym, to randka to nie jest chyba najlepsze słowo - mi osobiście kojarzy się z relacją opartą też na innych emocjach niż pożądanie lub też zmierzającą do czegoś poważniejszego. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruda:

Rozmawiałam dziś z młodym i od słowa do słowa umówiliśmy się, że do niego przyjdę.Zobaczymy co z tego wyniknie.

M: no i gratulacje, mam nadzieje ze wszystko sie ulozy po waszej mysli.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale powazniejsza relacja z 18-latkiem to juz poważniejsza sprawa. Bądz z nim ostrozna bo moze sie zrazic do mezatek albo do rudych na cale zycie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale powazniejsza relacja z 18-latkiem to juz poważniejsza sprawa. Bądz z nim ostrozna bo moze sie zrazic do mezatek albo do rudych na cale zycie

Kiedy pisalismy ze jego zasady nalezaloby uszanowac i bylismy na "nie" to mielismy na mysli te zasady wlasnie. One ujawniaja jego mlody wiek, niedoswiadczenie i niedojrzalosc albo po prostu mocne fundamenty moralne

Stad nasz stanowisko

Wasze bylo inne ale cieszymy sie ze zmieniliscie nieco front i z kuszenia goscia przechodzicie do rozwagi w sytuacji. Doszliscie do tych samych wnioskow ;-)

Lepiej pozno ...... niz wcale :-D:-D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O, widze, ze kolega Malz nawrocil kolejna owieczke! :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruda:

Widzę, że temat wzbudził zainteresowanie:)

Na innym forum pewnie chcieliby mnie spalić na stosie za takie akcje z młodym chłopakiem :)

Sama nie wiedziałam, że może to wyjść poza fantazje.Mój partner mnie nakręcał żebym nie odpuszczała, no i udało mu się chyba..:)

Młody niespodziewanie ośmielił się zaprosić mnie do siebie, więc grzech nie spróbować.

Może coś wyjdzie, a może tylko pogadamy:)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A: Trzymam kciuki, żeby "rozmowa" była bardzo przyjemna :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O, widze, ze kolega Malz nawrocil kolejna owieczke! :)

Ojjj przeceniasz mnie chyba :-)

A tak na powaznie to nie chcielibysmy nikogo nawracac a tylko prezentowac nasz punkt widzenia, ktory oczywiscie wydaje nam sie logiczny

Kazdy uwaza tak jak uwaza :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy pisalismy ze jego zasady nalezaloby uszanowac i bylismy na "nie" to mielismy na mysli te zasady wlasnie. One ujawniaja jego mlody wiek, niedoswiadczenie i niedojrzalosc albo po prostu mocne fundamenty moralne

Stad nasz stanowisko

Wasze bylo inne ale cieszymy sie ze zmieniliscie nieco front i z kuszenia goscia przechodzicie do rozwagi w sytuacji. Doszliscie do tych samych wnioskow ;-)

Lepiej pozno ...... niz wcale :-D:-D

T.

Prostuje..I odrzucam w calosci!!!

Moje poglady zupelnie sie nie zmienily i za wczesnie na oglaszanie mojego "nawrocenia":))

Podtrzymuje opinie ze nalezy mlodego kusic i "zdeprawowac". To proba ognia dla jego zasad moralnych. Nie dotykanie sie do czlowieka, bo wydaje sie nam ze ma jakies tam zasady ktore mu tego zabraniaja uwazam za niewlasciwe. Zwlaszcza u 18-latka wszelkie zasady zweryfikuje dopiero zycie. A tym konkretnym przypadku sexowna ruda sasiadka.

A jego niedojrzalosc??? To stan przejsciowy i nie wyobrazam sobie lepszej nauczycielki dojrzalosci jak kobieta ruda, atrakcyjna, subtelna, wrazliwa i do tego pod reka. Facet bedzie do konca zycia ( byc moze na tym forum) wspominal cudowne chwile z sasiadka:)))

pisząc "bądź z nim ostrożna" miałem na mysli nie wykorzystaj i nie porzuć z uśmiechem . Ale zdecydowanie TAK dla sexu z nim

Bo rozumiem ze samiec cie pociąga

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...