Skocz do zawartości
ruda&blondyn

Zakazany owoc

Rekomendowane odpowiedzi

My fantazjujemy o moim zabawianiu się z pewnym pare lat młodszym chłopakiem.

Widuję go dość często, nawet się zapoznaliśmy. Ja mam 26 lat, a on 18. Jest dobrze zbudowany i mam ochotę sprawdzić co ma w spodniach.. .

Podobam mu się, mówił mi to i widać, że jest napalony tylko, że..ma swoje zasady i nie chce seksu przed ślubem. Nie jest więc raczej dobry materiałem na byczka.

Nie przeszkadza mi to fantazjować o nim, a wręcz jeszcze bardziej nakręca fakt, że mogłabym nauczyć go rozkoszy.Z partnerem często podczas seksu fantazjujemy, że to ten młody mnie pieprzy...

Bardzo kręci mnie pójść do niego do domu (mieszka sam) w krótkiej spódniczce, pończochach i bez majtek.. . Chciałabym żeby zauważył, że ich nie mam i jeszcze bardziej się napalił na mnie.

Podeszłabym do niego i objęła od tyłu, dotykająć jego umięśnionej klaty i kutasa przez spodnie..Chciałabym żeby mi uległ i odwazył się usiąść obok mnie, włożyć rękę pod moją spódniczkę. Chciałabym widzieć jego rosnące podniecenie, gdy będzie mnie rozbierał i pieścił. Marzę o jego kutasie we mnie i w moich ustach. Po wszystkim wracam  do domu, a mój partner czeka na mnie z erekcją i bierze mocno od tyłu moją rozpaloną już po młodym byczku szparkę.

Ale nie zachęcam młodego, bo nie wiem czy to dobry pomysł burzyć czyjeś zasady.

Nie zmienia, to faktu, że robię się mokra i gorąca jak z nim rozmawiam.. .

I gdy pomyślę, że robi sobie dobrze myśląć o mnie.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zmienia, to faktu, że robię się mokra i gorąca jak z nim rozmawiam.. .

I gdy pomyślę, że robi sobie dobrze myśląć o mnie.

Pan Małż:

W sumie doskonale Cię rozumiem.

Rozdarcie jest, może i ekscytujące ale rzeczywiście ... szacunek do Jego zasad stawiałbym jednak na pierwszym miejscu.

Chyba, że sam zmieni swoje zasady, ale żeby prowokować ... nie wiem czy to byłby dobry pomysł.

Oczywiście to tylko moje przemyślenia na Twoje szczere rozważania.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Działaj Ruda. Jego zasady same sie obronią lub nie. Od pilnowania zasad on ma swoją mamę. Twoja rola jest inna. Ty masz sprawdzic czy jego zasady wytrzymają próbę ognia:))

Jak nie sprobujesz, bedziesz załować.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pan Małż:

W sumie doskonale Cię rozumiem.

Rozdarcie jest, może i ekscytujące ale rzeczywiście ... szacunek do Jego zasad stawiałbym jednak na pierwszym miejscu.

Chyba, że sam zmieni swoje zasady, ale żeby prowokować ... nie wiem czy to byłby dobry pomysł.

Oczywiście to tylko moje przemyślenia na Twoje szczere rozważania.

No właśnie, te zasady..ale pofantazjować zawsze można :))

Działaj Ruda. Jego zasady same sie obronią lub nie. Od pilnowania zasad on ma swoją mamę. Twoja rola jest inna. Ty masz sprawdzic czy jego zasady wytrzymają próbę ognia:))

Jak nie sprobujesz, bedziesz załować.

No prosze, jakie różne opinie :D

Kusicie.

Może ktoś jeszcze się wypowie co by zrobił. Zostawić to w sferze naszych fantazji czy zabawić się w kusicielkę?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może ktoś jeszcze się wypowie co by zrobił. Zostawić to w sferze naszych fantazji czy zabawić się w kusicielkę?

Poważnie oczekujecie od obcych ludzi, by powiedzieli Wam co macie zrobić? :shock:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poważnie oczekujecie od obcych ludzi, by powiedzieli Wam co macie zrobić? :shock:

Nie. Jestem ciekawa waszych opinii. I tak zrobimy swoje.

Serio takie dziwne?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. Jestem ciekawa waszych opinii. I tak zrobimy swoje.

Serio takie dziwne?

Illi pytanie na miejscu !

Najpierw temat poruszasz ... stwierdzasz ...., potem ponawiasz pytanie ... sugeruje to że oczekujesz odpowiedzi, która ma Ci pomóc podjąć decyzję.

Naszym zdaniem pisząc o Jego zasadach, które chcesz uszanować odpowiadasz sobie na swoje postawione pytanie/a.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tak zrobimy swoje.

A więc róbcie :) swoje, na podstawie wspólnych uzgodnień, a nie pod wpływem opinii.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze, proszę podpisywać swoje wypowiedzi, z których nie wynika KTO z Waszej pary pisze.

Po drugie, nikt na Was nie naskakuje, zadajecie pytanie, dostajecie odpowiedź, coś nie na rączkę? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...