Skocz do zawartości
mariuszd123

Sex z nieznajomym

Rekomendowane odpowiedzi

A ja przedstawię Wam jak najbardziej realną fantazję mojej żony-seks z nieznajomym,z zawiązanymi oczyma,kompletnie niezorientowaną z kim ma do czynienia,kto ją dotyka,kto rozchyla jej uda i kto się w niej zaspokaja.Zastanawiam się czy da się to zrealizować..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie, że się da:

wybierasz kochanka, umawiasz się z nim, przychodzi do Was, Hotka ma od razu zawiązane oczy i czeka na łóżku a Ogier się nią zajmuje, a jak skończy to wychodzi i odsłaniasz oczy Hotce

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Da się. Mojej przyjaciółce bardzo się to podobało. To ja wybrałem jej kochanka. Dowiedziała się, że nie będziemy sami dopiero kiedy miała zawiązane oczy a ręce i nogi przywiązane do łóżka tak, że nogi w kształcie V odkrywały wszystkie jej wdzięki. Odpowiednio nawilżona, mogła bez kłopotów przyjmować nas w każdą dziurkę. Twierdzi, że najbardziej kręciło ją to jak delikatnie pieściliśmy ją powoli zbliżając się do tych najczulszych miejsc. Nie mogła się doczekać, kiedy ten nieznajomy wreszcie ją wypełni. A kiedy wypełnił... Robię jej różne niespodzianki. Kiedyś obiecałem, że spotkamy się z parą czarnych kochanków, albo tylko z czarną kobietą, albo z czarnym mężczyzną. Kiedy nieznajomy w nią wszedł, a był wyposażony wyjątkowo 20+, przekonana była, że to jest właśnie czarna niespodzianka. Gdyby nie skrępowane ręce, pewnie zerwałaby przepaskę z oczu. Nie miała szans. Kiedy zaspokoiliśmy ją już wspólnie i po kolei, nieznajomy wyszedł. Kiedy pyta o jego kolor skóry nigdy nie dostaje jednoznacznej odpowiedzi. I ta tajemnica sprawia, że wracając wspomnieniem do tamtej sytuacji robi się zaraz mokra i szalona w seksie. A ja korzystam :-)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak da się zdarzało Nam się tak rozpoczynać znajomość o tyle inaczej że wcześniej wszyscy mieliśmy ze sobą kontakt poprzez inernet ale pierwsze realne spotkanie rozpoczynało się tak że żona czekała w pokoju z zawiązanymi oczyma do pokoju najpierw przychodzil

kolega ja dołączałem po kilku minutach a opaskę zdejmowalismy jak najpóźniej takie emocje mogą być tylko raz przy pierwszym spotkaniu i chętnie je powtórzymy 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...