Skocz do zawartości
arr

Nieoczekowana zmiana miejsc....

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę ze dobrze by było opisać to co się teraz u mnie dzieje.... Szmat czasu temu zalogowałem się na tym forum ponieważ miałem fantazję żeby zostać rogaczem. Rozmawialiśmy o tym z żoną godzinami, zamieszczaliśmy zdjęcia nawet była próba "oswojenia" z kochankiem... niestety (albo stety) moja połówka powiedziała mi, że to nie dla niej że nie czuje się w tym temacie dobrze i że nic z tego nie będzie. Uszanowałem jej decyzję, a później z czasem doszedłem do wniosku, że też nie do końca dobrze bym się czuł widząc jak uprawia seks z innym. Minęło trochę czasu, mnóstwo rozmów bo w ogóle dużo ze sobą rozmawiamy i jakiś czas temu moja żona zaskoczyła mnie totalnie. Powiedziała, że nie miałaby nic przeciwko żebym spróbował spotkań we wiadomym celu z innymi kobietami.  :shock:

Z pierwszej chwili zacząłem się zastanawiać czy to nie jakiś podstęp  :evil: ale nie.... Powiedziała mi, że życie jest tylko jedno, że pobraliśmy się wcześnie, że nie chciałaby żebym przeżył z nią życie ze świadomością że (jak to ona ujęła) "pieprzyłem tylko jedną kobietę". Mówiła, że jesteśmy jeszcze młodzi, że jak nie teraz to kiedy itd. Pisząc to nadal jestem w szoku, wierzcie mi. Wiem, że jej na mnie zależy, jestem zaskoczony ale też się cieszę, ze mam taką żonę :D

I tym sposobem jestem w miejscu w którym jestem, mogę zrealizować swoje żądze nie robiąc jej tym krzywdy.... to niesamowite.

Powiem wam szczerze, że nie zależy mi na szybkich numerkach, żeby sobie tylko podbić ilość lasek na koncie... chciałbym fajnej relacji, poznania kobiety, rozmowy w miłej atmosferze... chciałbym seksu - tak, ale jako części składowej ogólnej przyjemności z przebywania z kimś nowym. Jedyne czego bym nie chciał to trójkątów i obecności męża, wiecie po prostu krępowałbym się, chciałbym spotkać się sam na sam z singielką lub mężatką oczywiście za pozwoleniem męża. Mam nadzieję, że nie zostanę źle odebrany, bardzo nie chciałbym niczego schrzanić na starcie. 

pozdrawiam arr

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Arr, rzeczywiście jesteś długo na Forum, tym bardziej z wypiekami na twarzy będę czytać o Twojej nowej drodze erotycznej :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Arr, no to życzę powodzenia i pozdrowienia dla pięknej Arii :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tym bardziej z wypiekami na twarzy będę czytać o Twojej nowej drodze erotycznej

by tak właśnie było ;)

Arr, no to życzę powodzenia i pozdrowienia dla pięknej Arii

Oczywiście przekaże,choc myslę że sama także tu zajrzy od czasu do czasu :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...