Skocz do zawartości
Jans

Zabawki dla doroslych (estim dla pan)

Rekomendowane odpowiedzi

Przymus poznawczy jednak spowodował, że z niezrozumiałą ekscytacją obejrzałam ze trzy razy do końca. Stać tak na palcach z napiętymi mięśniami, oczekiwać na to co mi zrobią - nigdy w życiu. Ale stanąć po drugiej stronie, złapać za włosy, odgiąć szyję i smagnąć tym czerwonym po brzuchu... Hmmmm....

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale stanąć po drugiej stronie, złapać za włosy, odgiąć szyję i smagnąć tym czerwonym po brzuchu... Hmmmm....

Frejko, czyżby ujawniała się Twoja nieznana nam wcześniej część osobowości erotycznej?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie nie odrzuca. Zawsze wolę przyjrzeć się z bliska, dotknąć, mogłabym sobie te elektrodki przykleić i stanąć oko w oko z piękną dręczycielką. Hasło bezpieczeństwa musiało być przecież.

Przymus poznawczy jednak spowodował, że z niezrozumiałą ekscytacją obejrzałam ze trzy razy do końca. Stać tak na palcach z napiętymi mięśniami, oczekiwać na to co mi zrobią - nigdy w życiu. Ale stanąć po drugiej stronie, złapać za włosy, odgiąć szyję i smagnąć tym czerwonym po brzuchu... Hmmmm....

No prosze ! Jakie to "nasze" panie odwazne i ciekawe nowych doznan. Gratulacje! :kwi:

Z takimi kobietami swiat jest piekny. To nie tylko seks pod kolderka.

BRAWO !

To byl tylko kasek na poczatek.

Chcialyscie to bedziecie mialy wkrotce dalsze interesujace inspiracje :redevil: :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli, Freyka, jesteśmy umówione ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hasło bezpieczeństwa musiało być przecież.

Oczywiście: "Harder" :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Frejko, czyżby ujawniała się Twoja nieznana nam wcześniej część osobowości erotycznej?

Illciu, nieznana również i mi :)

Może? Obmyślaj hasło bezpieczeństwa ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może?, dnia 06 Czerwca 2014 - 13:29, napisał(a):

Może? Obmyślaj hasło bezpieczeństwa ;)

No to dziewczyny chyba zaprosicie Ojca Chrzestnego zeby was pokropil na szczescie ?  :lach:  :redevil: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc dziewczyny:-))))))))) po co od razu takie obawy:-))) napiecie jest tak ustawione żeby miesien spinal się w danym zakresie swojego działania a prad jest bardzo stymulujący:-))))) chociaż bardziej bylbym skłonny dolaczyc do tego zabawy medyczne:-))))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...