Skocz do zawartości
Zouza

Jedno oko na Maroko, a drugie na Kaukaz - czyli o skrajnych różnicach w wyborze partnerki/partnera

Rekomendowane odpowiedzi

ja zwracam uwagę na wnętrze a dopiero potem na kolor oczu oraz hobby

:lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

eee.. jak ma ładne hobby to trza od razu drążyć wnętrze nie czekając aż wpadnie w oko.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wnętrze... Szczególnie gdy ciepłe i wilgotne :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie jestem stała w upodobaniach, ale wygląd mojego pierwszego chłopaka, jeszcze z podstawówki, kompletnie odbiegał od "wzorca".

Niewysoki, rudy, ale jak na młodego chłopca, niezwykle męski, to mnie w nim pociągało :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wierny jestem Maroku a Kaukaz pierdolę :)

Gustuję w zdecydowanie krótko ciętych, wysportowanych brunetkach niewysokiej postury. Ciemna lub, na drugim biegunie, blado-piegowata karnacja potęgują dodatkowe zainteresowanie. Na ulicy dokładnie takie małe iskry odwracają moją uwagę w pierwszej kolejności, choć wokół same falujące, długowłose, piętrowe blondynki (z jednym wyjątkiem..)

W klubie dopuszczam możliwość chwilowego rozluźnienia rygoru selekcji. Decyduje szelmowski błysk w oku, umiejętność podchwycenia abstrakcyjnego humoru i szermierki ciętą ripostą. I choć mam określoną granicę tolerancji to, generalnie, kilogramy, centymetry i kolory stają się wtedy mało istotne. Przerzucam przez ramię i zabieram jak swoje, nie pytając o wiele.

Just for fun it is.

K.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przerzucam przez ramię i zabieram jak swoje, nie pytając o wiele.

Chciałabym zobaczyć w dużym lustrze, jak wiszę Ci na tym ramieniu a kiedy się potykasz, podpieram nas oboje celną ripostą.

Ups, i wy............................śmy się jednak :):) :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przerzucam przez ramię i zabieram jak swoje, nie pytając o wiele.

Hehe, chciałabym zobaczyć to przerzucenie dziewczyny o podobnych warunkach fizycznych do moich albo większej (wzdłuż i wszerz ;) ), w takich szpilach na dodatek... ;) Chyba "byłoby wleczone". ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, chciałabym zobaczyć to przerzucenie dziewczyny o podobnych warunkach fizycznych do moich albo większej (wzdłuż i wszerz ;) ), w takich szpilach na dodatek... ;) Chyba "byłoby wleczone". ;)

Zu, to Ty taka wysoka jesteś?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, aż TAKA wysoka nie jestem, ale w ulubionych szpilkach do seksu 190 cm. :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...