Skocz do zawartości
Zouza

Jedno oko na Maroko, a drugie na Kaukaz - czyli o skrajnych różnicach w wyborze partnerki/partnera

Rekomendowane odpowiedzi

To usprawiedliwiam. ;)

I ad rem, proszę. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą Zouz, jak Ty wymyślisz tytuł wątku to można paść :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A żeby nie było nudno i schematycznie. ;) Dziękuję, taki był cel. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą Zouz, jak Ty wymyślisz tytuł wątku to można paść :D

To fakt, sam myślałem że to będzie jakiś wątek o zezowatych :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam fetysz na zezowatych  :lach: ...

A poważnie, zasadniczo najbardziej podobają mi się potężni, aryjscy blondyni (mogą być łysi) :), a tymczasem wokół sami drobni, seksowni bruneci (z jednym wyjątkiem...).

Na ulicy zdarza mi sie obejrzeć za typem, bo ma uśmiech pantery, albo jest pięknie zbudowany, albo patrzy jak na zdobycz.. ta fizyczna "przydatność do spożycia" jest istotna, ale o definicję się nie pokuszę - byłaby zbyt ogólna..

W klubie? Jeśli mamy się nie kolegować, musi być piękny jak Adonis. Jeśli potrafi zabawić mnie rozmową, wybaczę wiele. Powinien być tylko ładniejszy od diabła i mieć wystarczającą przewagę fizyczną, aby bez przepukliny zanieść mnie do "łóżka".

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja zwracam uwagę na wnętrze a dopiero potem na kolor oczu oraz hobby

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Yyyyy... Kuba Rozpruwacz? ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja zwracam uwagę na wnętrze a dopiero potem na kolor oczu oraz hobby

podoba mi się, że przede wszystkim zgłebiasz wnętrze ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale "zewnętrze" też bywa wrażliwe ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...