Skocz do zawartości
Zouza

Jedno oko na Maroko, a drugie na Kaukaz - czyli o skrajnych różnicach w wyborze partnerki/partnera

Rekomendowane odpowiedzi

A ja lubię męskich i dobrze zbudowanych, wiec myślę, że taki delikatny, niewysoki o drobnych dłoniach nigdy mnie erotycznie nie zainteresuje, choćby nie wiem jaki był fajny i miły.

No tak mam i juz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze mną np jest tak, szukając "kogoś" na dłużej z pewnością bardziej skupiłbym się na fizyczności (oczywiście mówię tylko o tym, nie zagłębiam się w kwestię intelektu danej osoby). Ale z drugiej strony, troszkę fantazjując, np o takiej sytuacji, jadę tramwajem i widzę, że jedna z Pań cały czas zerka w moja stronę......wiem, że nic dłużej z tego nie będzie ale.....jako samiec, chcę ją "szybko" :evil:  poznać :P, taka przygoda z nieznajomą :D to w takiej sytuacji myślę, że fizyczność mogłaby zejść na drugi plan, tzn. zamiast patrzeć czy Pani jest szczupła czy krągła, czy ma fajną pupcię czy nie, czy ma małe piersi czy też ogromne, mógłby spodobać mi się np. pieprzyk na policzku, fryzura, czy też "błysk w oku" i myślę, że w takiej sytuacji jak dla mnie mogło by to wystarczyć ;)

Cholera, mam nadzieję, że w miarę logicznie to wyjaśniłem  :kwi:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam, wyjaśniłeś doskonale, chociaż i tak nie pojmę chyba jak to "działa". :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam, wyjaśniłeś doskonale, chociaż i tak nie pojmę chyba jak to "działa". :lach:

Jak Cię kiedyś spotkam to Ci wytłumaczę :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pieprzyków u mnie dostatek :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uuuuuuuuuu, to musisz uważać, bo jak mi się któryś spodoba..........to mógłbym chcieć bardzo poznać Cię "bliżej" :D:P  :evil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to całkiem wygodne mieć taki pieprzyk. Zero spinania się, wystarczy pieprzyk. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na "chwilę zapomnienia" wygląd, wiek jest prawie bez znaczenia.

Szczupła czy o bardzo kobiecych kształtach? Taka i taka cieszy.

W prawie w każej kobiecie można znaleźć to "coś".

Oczywiście są takie które mnie nie pociągają.

Na dłużej? oj szkoda pisać bo na początku 90% fajnych lasek odpada- papierosy.

Do pasji mnie doprowadza, że tak dużo kobiet pali.

Z moich doświadczeń tak z 90%.

Wybór mi się strasznie zawęża...

Zerwanie z nałogiem? - Doświadczyłem że nawet dla miłości jest ciężo/niemożliwe. 

Na codzień, jest to dla mnie nie do przejścia.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uuuuuuuuuu, to musisz uważać, bo jak mi się któryś spodoba.......

Zero spinania się, wystarczy pieprzyk.

Tutaj zalecam ostrożność, bo taki pieprzyk łatwo jest pomylić z kleszczem :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Yaya, Tyś widział kiedyś pieprzyk??? :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...