Skocz do zawartości
bizon4

Przyjaciel czy tylko Kochanek?

Rekomendowane odpowiedzi

Na początku wtajemniczania się w zabawy cuckoldowe, myślałam, że nie należy łączyć Przyjaciela z Kochankiem. Że oni powinni istnieć osobno.

Z czasem i w miarę nabierania przeze mnie doświadczenia, poznałam prawdę. Kochanek jak najbardziej może być Przyjacielem, z którym porozmawiać można na różne tematy, wypić piwo, czy nawet w trójkę gdzieś wyjechać. Jeżeli ludzie spotykają się ze sobą, to nie wierzę, żeby w którymś momencie temat nie zszedł na inny niż seks i żeby niekiedy z tej znajomości jakaś przyjaźń się nie zrodziła. Oczywiście, szanuję życie prywatne drugiej strony. Ale jejku, przecież przyjaźń to piękne uczucie i wywołuje w nas same pozytywne emocje.

Tak więc Przyjaciel dodaje magii Kochankowi i razem tworzą cudowny duet.

Ale duże podziękowanie za to, kim teraz jestem, pragnę skierować do mojego kochanego Męża :).

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli osobowosc fizyczna nie wyklucza osobowosci psychicznej ? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja w zasadzie uważam, że jeśli związek ma być długodystansowy to musi być coś z przyjaźni... inaczej tego niewidze

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wierutna bzdura.

Żyję w takich przyjaźniach z drugim dnem i są to jak do tej pory długodystansowe relacje - obecna prawie 1,5 roku. Poza kwestiami erotycznymi lubimy spędzać ze sobą czas - tak we dwie jak i we trójkę.

Zdecydowanie preferuję takie układy - są wygodne, wiemy co lubimy, czego się po sobie spodziewać i dobrze czujemy się ze sobą jako ludzie co przekłada się np na komfort i zaufanie w ostrzejszych ekscesach łóżkowych i dobry nastrój "przed i po".

Tak jest chyba najlepiej, przynajmniej w mojego punktu widzenia i siedzenia :)

Rozwiazanie dla tych co przedkładają jakość ponad ilośc

A to złe rozwiązanie?

Dla leniwych i znudzonych ciągłym gonieniem (podobnego wszak do poprzednich) króliczka też ;)

Ja myślę że tu lenistwo nie ma nic do rzeczy.

Na początku wtajemniczania się w zabawy cuckoldowe, myślałam, że nie należy łączyć Przyjaciela z Kochankiem. Że oni powinni istnieć osobno.

Z czasem i w miarę nabierania przeze mnie doświadczenia, poznałam prawdę. Kochanek jak najbardziej może być Przyjacielem, z którym porozmawiać można na różne tematy, wypić piwo, czy nawet w trójkę gdzieś wyjechać. Jeżeli ludzie spotykają się ze sobą, to nie wierzę, żeby w którymś momencie temat nie zszedł na inny niż seks i żeby niekiedy z tej znajomości jakaś przyjaźń się nie zrodziła. Oczywiście, szanuję życie prywatne drugiej strony. Ale jejku, przecież przyjaźń to piękne uczucie i wywołuje w nas same pozytywne emocje.

Ale duże podziękowanie za to, kim teraz jestem, pragnę skierować do mojego kochanego Męża :).

Owszem, Kochanek może być przyjacielem a nie tylko żywym wibratorem i ja takiego mam, i bardzo mnie to cieszy.

Mam zły dzien? To i wygadać się mogę komuś innemu, wylać swoje żale a na sprawy łóżkowe to nijak wpływu nie ma :)

I ja również chętnie słucham o problemach, radościach drugiej osoby.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to złe rozwiązanie?

Dla mnie jedyne. Nie wyobrażam sobie układu w którym przychodzę bzykam i wychodzę. Sprowadzenie siebie do roli wibratora to nie seks tylko zwykle pierdolenie. Po co ?
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie jedyne. Nie wyobrażam sobie układu w którym przychodzę bzykam i wychodzę. Sprowadzenie siebie do roli wibratora to nie seks tylko zwykle pierdolenie. Po co ?

Mnie nie pytaj po co :) Wibrator leży i jest nie używany stosunkowo często :D

A mało jest osób Panie Hydraulików co oczekują zwykłego pierdolenia?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie nie pytaj po co :) Wibrator leży i jest nie używany stosunkowo często :D

A mało jest osób Panie Hydraulików co oczekują zwykłego pierdolenia?

Nie byłoby burdeli, fast foodow i Polsatu :-)

Ani sejmu :-P
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ani sejmu :-P

Ale burdele są, i maja się raczej dobrze niżeli źle.

Więc jaki wniosek?

Tam kobieta częściej pracuje bo musi niżeli chce, a facet przychodzi spuścić z krzyża byle jak, byle gdzie.

Jaki wniosek?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale burdele są, i maja się raczej dobrze niżeli źle.

Więc jaki wniosek?

Tam kobieta częściej pracuje bo musi niżeli chce, a facet przychodzi spuścić z krzyża byle jak, byle gdzie.

Jaki wniosek?

Że łatwizna jest gówno warta ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...