Skocz do zawartości
bizon4

Przyjaciel czy tylko Kochanek?

Rekomendowane odpowiedzi

illa, dnia 20 Stycznia 2015 - 17:43, napisał(a): Przeżyłam na kilku Zlotach, o mało poszłabym do wanny, gdyby była zamiast prysznica No faktycznie, nie było nigdy wanny :D

To do czego sluzyl ten slynny HELMOFON ? :shock: bo zapamietalem ZJAZD = Helmofon a ja niestety Helmofonu nie mam :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i wyszedł dowód na to, że poliamoria jest niemożliwa

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To do czego sluzyl ten slynny HELMOFON ? :shock: bo zapamietalem ZJAZD = Helmofon a ja niestety Helmofonu nie mam :facepalm:

Hmm jakby to powiedzieć... zawsze gdy zakładam hełmofon, słyszę głosy :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli coś w stylu " ja sosna grab jak mnie słyszysz " to wyjdź z czołgu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i wyszedł dowód na to, że poliamoria jest niemożliwa

Taaaaaak??? Jakoś nie zauważyłam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chrapanie, większość Pań z forum zapowiedziała emigrację do wanny

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee, to tylko dowód na to, że mamy wrażliwe uszy. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem wiem stopery do uszu i hełmofon a po bokach dwóch chrapiących

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, nie sądziłem, że mój jakże bardzo stary post odżyje po tylu latach. Zadałem to pytanie, bo byłem ciekaw Waszych odczuć. Kiedys poznałem wspaniałe małżeństwo, cudownie nam się ze soba rozmawiało, kochało. Potrafiliśmy oddzielić sex od reszty życia. Ja potrafiłem oddzielic role ogiera od dobrego kumpla, jesli nie przyjaciela. I wszystko było ok, do czasu, gdy okazało się, że oni są daleką rodziną mojej żony. I czar prysł. Stwierdzili, że w takiej sytuacji nie możemy sie spotykać, a ja przyznam, że nie rozumiem dlaczego nie możemy spotykać się chociażby jako dobrzy znajomi...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, nie sądziłem, że mój jakże bardzo stary post odżyje po tylu latach.

Tutaj glowna zasluge ozywienia tematu sprzed lat wniosla nasza Zouza ze swoja znakomita i bezkonkurencyjna pamiecia , dziekuje Jej w swoim imieniu za to znalezisko  :kwi:

Z drugiej strony wspaniale , ze znalazla sie nasza zguba - gospodarz tematu , ktorej tak brakowalo w naszych dywagacjach.

Miejmy nadzieje , ze teraz dyskusja nad przyjacielem domu zostanie lepiej ukierunkowana i wzbogacona o wlasne doswiadczenia  :dobre:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...