Skocz do zawartości
bizon4

Przyjaciel czy tylko Kochanek?

Rekomendowane odpowiedzi

Może więc taką tezą zasunąć, że im bardziej skostniałe otoczenie, tym trudniej tego trzeciego do pary przyjacielo- kochanka, odnaleźć.

Tak jest w rzeczywistosci. Klasyczna para obojetnie jak dopasowana do spoleczenstwa tez napotyka na krytyke i ocene otoczenia ktore chce dyktowac im program dzialania. A co dopiero jak sie ukaze ktos trzeci w poblizu.

W kazdym spoleczenstwie , nie tylko malomiasteczkowym taki zwiazek spotyka sie z potepieniem.

Moze zazdrosc , ze ktos ma lepiej ? Moze nie kazdego stac na odrzucenie konwenansow ? Bo to kosztuje sporo.

Ostatnio spotkalem sie z pytaniem pewnego forumowicza : jak dales rade przez tyle lat zachowac pelna dyskrecje w stosunku do otoczenia : wlasnych dzieci , sasiadow itd. ?

Odpowiedzialem , ze wbrew pozorom taka dyskrecja jest mozliwa bo przestrzegana przez wszystkich uczestnikow .

Najwazniejsze to nie afiszowanie wlasnej postawy i nie wpuszczanie pod koldre ciekawskich spojrzen.

A kwestia poszukiwan tego trzeciego w dobie internetu troche sie uproscila ale przeciez wszystkiego nie zalatwia.

Najlepiej wiedziec czego sie chce i kogo sie szuka z jednej jak i drugiej strony. Wtedy mozemy szybciej dojsc do porozumienia. Inaczej bladzimy caly czas we mgle karmiac sie iluzjami.

Ale rozmawiamy przeciez o modelu niszowym przeznaczonym chyba tylko dla "elit" tak jak caly cuckold.

To nie dla wszystkich.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hm , miec dwoch w domu ........jakiz to bylby zbytek :) i dobytek :)

Ideal. Pod prawie kazdym wzgledem. No, i triple income :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a co powiesz na wielozenstwo? to tez kwestia doboru , w koncu pozostale zony nieraz wyrazaja swoja opinie o tej kolejnej

Tak, tylko zazwyczaj jest to uwarunkowane kulturowo (głównie kwestie religii), więc przyjmowane jest to jako coś naturalnego i oczywistego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale nie mowimy tu o religii , a o mozliwosciach , mozliwosci sa zawsze

Polecieć na Księżyc - niby też są możliwości. ;)

No trochę jednak sama nt. religii napomknęłaś, wspominając o wielożeństwie. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a lot na ksiezyc-nie jest niemozliwy

A co ja chwilę wcześniej napisałam? :D

Możliwy! Ale ile z nas go doświadczy? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla Jednej kochanek, dla Innej przyjaciel dla jeszcze Innej coś innego dla każdego coś dobrego :D i nie ma się o co kłócić ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

welozenstwo to religia? raczej normy ustanowione przez ludzi w historii byl papiez , ktory mial trojke dzieci ( fakt to nie wielozenstwo ) ale przyklad na to , ze nawet w religii sa rozne wyjatki

Czy ja napisałam, że religia??? 

Wielożeństwo chyba zawsze (albo prawie zawsze) skorelowane jest w jakiś sposób z religią, o tym mówiłam.

Normą ustanowioną w naszym katolickim kraju  nie jest poligamia. Nie widzisz związku z religią? ;)

Ale ten papież to mi tu jakoś ni chu... nie pasuje do tematu. ;) No chyba, że chodzi o to, że dymał ile wlezie, ale przecież nie on jeden na najwyższym szczeblu, a i ci na najniższych często też. Tylko jaki ma to związek z tematem? ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale czy ktos sie tu kloci?

to tylko spokojna wymiana zdan i spostrzezen , wszak po to tu jestesmy , by ze soba rozmawiac

to nie było personalnie do Kogoś tylko taka se uwaga :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie kazdy z nas doswiadczy tez trzesienia ziemi :)

tak samo nie kazdy z nas ma ochote na zycie w trojkacie

chodzi tylko o fakt , ze nie jest to niemozliwe , tak jak i lot na ksiezyc :redevil:

Nic innego nie twierdziłam. :P Odniosłam się tylko do owego wielożeństwa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...