Skocz do zawartości
bizon4

Przyjaciel czy tylko Kochanek?

Rekomendowane odpowiedzi

Z wlasnego doswiadczenia polecam z wielu wzgledow taka forme wspolzycia. Dla zainteresowanych oznacza to znaczne wzbogacenie sfery seksualnej i uczuciowej oraz stabilnosc zwiazku. Taki "trojkat" moze wiecej niz "parka".

Taki trójkąt może więcej także z powodów ogólnorozwojowych, ekonomicznych i logistycznych. Też bym go sobie polecał gdyby to było takie proste. Chwilowo wystarczy mi cholerna labilność ścierających się emocji w klasycznych wielokątach dynamicznych. A może czas najwyższy zostać znanym artystą? :)

Dobranie trzeciego czy trzeciej do trojkata nie jest duzo trudniejsze niz wczesniejsze dobranie tylko dwojga osob.

I to jest dopiero śmiała teoria :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I to jest dopiero śmiała teoria :)

:lach:  To nie teoria moj Drogi ... to praktyka, mozesz mi wierzyc.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobranie trzeciego czy trzeciej do trojkata nie jest duzo trudniejsze niz wczesniejsze dobranie tylko dwojga osob.

Mówią, że dwoje to para, troje to już tłum. :)

Myślę, że to jednak dużo trudniejsze niż dobre dobranie dwóch osób.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówią, że dwoje to para, troje to już tłum. :) Myślę, że to jednak dużo trudniejsze niż dobre dobranie dwóch osób.

Wystarczy sprobowac. Zasady psychofizyczne doboru sa te same.Rowniez trudny jest dobor dwoch osob.

A jezeli juz dobraly sie dwie osoby to latwiej o wspolne stanowisko w doborze trzeciej :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans,z całą sympatią, ale to jakaś kosmiczna bzdura jest..

Dobór w trójkącie jest wielokrotnie trudniejszy, bo układ sił jest bardziej złożony! Wszyscy muszą dopasować się i dostroić do dwóch osób i całości oczekiwań . Dynamika trójkąta jest ZAJEBIŚCIE trudna.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy sprobowac. Zasady psychofizyczne doboru sa te same.Rowniez trudny jest dobor dwoch osob. A jezeli juz dobraly sie dwie osoby to latwiej o wspolne stanowisko w doborze trzeciej :redevil:

Zasady te same, a jednak tak zwane "docieranie się" dwóch osób trochę trwa. Dodaj do tego jeszcze jedną z którą dotrzec muszą się te dwie już dotarte ...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy sprobowac. Zasady psychofizyczne doboru sa te same.

Własnie dlatego taki układ z natury jest skazany na wiele prób.

To tak jakby miedzy 2 drzewa, które juz są maksymalnie blisko posadzić trzecie. Nie wystarczy miejsca na korzenie.

P.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To tak jakby miedzy 2 drzewa, które juz są maksymalnie blisko posadzić trzecie. Nie wystarczy miejsca na korzenie.

ładnie powiedziane. Jesli uda się wpleść korzenie to miło ale nie jest to proste :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans,z całą sympatią, ale to jakaś kosmiczna bzdura jest.. Dobór w trójkącie jest wielokrotnie trudniejszy, bo układ sił jest bardziej złożony! Wszyscy muszą dopasować się i dostroić do dwóch osób i całości oczekiwań . Dynamika trójkąta jest ZAJEBIŚCIE trudna.

Wystarczy sprobowac ! Czasami jedna kawka nie wystarczy , czasami miesiac znajomosci nie wystarczy , czasami trzeba sie potrudzic dluzej. Chcialbym wiedziec czy przy doborze pary idzie tak szybko i latwo.

Proponuje zebys przestala mnie obrazac na forum ! Za poprzednie mnie jeszcze nie przeprosilas !

Moja wypowiedz nie ma nic wspolnego z bzdura. To fakty.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja wypowiedz nie ma nic wspolnego z bzdura. To fakty.

Na pewno zdarzają się udane, wieloletnie trókąty. Jednak wbrew temu co piszesz, niełatwo znaleźć pasującego trzeciego.

P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...