Skocz do zawartości
prx

Wakacyjne malowanie cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

Wakacyjne malowanie

To był kolejny dzień przeglądania poczty i ogłoszeń i w końcu udało mi się znaleźć odpowiednie osoby. Nie wstając od biurka zadzwoniłem do Pana z ogłoszenia. Okazało się, że ma wspólnika, z którym zawsze wykonuje różnego rodzaju prace fizyczne. Zgodziłem się też na niego. Następnie ustaliliśmy stawkę, dni i godziny pracy, co mają zrobić i zadowolony zakończyłem rozmowę. Moja kobieta właśnie wyszła z pod prysznica, więc głośno krzyknąłem:

• Kochanie, udało mi się umówić Panów do pomocy przy malowaniu płotu! Mają przyjść jutro rano. Ocenili, że jak zrobimy to we trójkę, to prace potrwają dwa, może trzy dni.

• Wreszcie! Chociaż nie wiem, czy to dobrze, że przychodzą jutro. Ma być strasznie gorąco, a ja chciałam się poopalać. Przy nich nie zamierzam się rozbierać. Ty też będziesz?

• Tak. Prace szybciej pójdą, to będziemy mieć więcej czasu dla siebie...

Usłyszałem otwierające się drzwi od łazienki, odwróciłem się i zobaczyłem idącą w moją stronę szczupłą brunetkę. Jej włosy były jeszcze mokre, ciało nawilżone kremem. Pachniała brzoskwinią.

Popatrzyła mi w oczy, zbliżyła swoje usta do moich, poczułem smak orzeźwiającej mięty i gorący, wirujący język w moich ustach. Mój przyjaciel od razu stanął na baczność. Wstałem z fotela, a Aśka podskoczyła i objęła mnie nogami w pasie. Moje dłonie spoczęły na jej pośladkach. Przerwałem pocałunek, a następnie zbliżyłem usta do jej szyji. Całowałem ją, przygryzałem ucho niosąc do łóżka. Rozgrzani padliśmy na nie nie przerywając pieszczot.

Powoli schodziłem coraz niżej. Całowałem jej piersi. Moje palce i całe dłonie masowały jej ciało, krążyły wokół cycków. Będąc pomiędzy udami powiedziałem:

• Przecież Ty nie masz czego się wstydzić. Jutro jak będziesz chciała to się poopalaj. Niech Panowie mają jakiś bonus. Może to będzie dla nich dodatkowa motywacja. Zobaczą młode, jędrne i opalone ciało, to od razu testosteron im podskoczy.

• Tak? Podobałoby Ci się to? Ci mężczyźni patrzyliby na mnie z pożądaniem.. Zakrywałoby mnie tylko skąpe bikini? Mhm Kochanie?

• Wydaje mi się, że tak. W zasadzie jest to komplement.

• Aha.. Co gdyby byli przystojni i by mnie podrywali?

• Nie mam na to wpływu... Flirtowałabyś z nimi?

• Może trochę.. baw się proszę moją cipką. Liż ją. Chcę poczuć Twoje usta, Twój gorący język wirujący w mojej dziurce.

Przez chwilę ją drażniłem, czułem, że jest coraz bliżej orgazmu, ale znowu przerwałem zabawę pytając:

• Podnieca Cię myśl, że obcy mężczyźni na Ciebie patrzą i prawią Ci komplementy?

Złapała mnie za włosy, przyciągnęła bliżej swoich miejsc intymnych i warknęła.

• Przestań. Po prostu baw się nią. Proszę.. zaraz Cie rozszarpię!

• Najpierw odpowiedz!

• Jeżeli mamy rozmawiać, to chociaż włóż mi tam dwa palce i czasem ją całuj!

Tak też zrobiłem. Wsunąłem je tam, a następnie zginałem palce do góry, w swoją stronę, drażniąc jej punkt G. Czułem, jak jej cipka pulsuje, zaciska się, luzuje, była bardzo mokra.

• Nadal nie usłyszałem odpowiedzi..

• Podnieca mnie to. Chciałabym zwrócić ich uwagę, ale nie chciałabym nic więcej. Mogą mówić, patrzeć, ale nie dotykać!

• Nie chciałabyś zobaczyć ich bez koszulki? Jak sobie ich wyobrażasz?

• Chciałabym.. Jest mi tak dobrze.. Nie przestawaj. Dwaj wysocy mężczyźni. Dobrze zbudowani, z potężnymi ramionami i barkami, z dużą klatką piersiową i umięśnionym brzuchem, krótko wystrzyżeni, jak żołnierze.

• I cały czas nie miałabyś ochoty dotknąć? Nawet przypadkiem? Znaleźć się między nimi?

• Chciałabym. Rozmawiałabym z nimi. Śmiejąc się kładłabym dłoń w różnych miejscach na ich ciałach. Tak by myśleli, że to przypadkiem..

• A co ze mną? Patrzyłbym na to, czy robiłabyś to ukradkiem?

• Obojętnie. Przecież flirt i niewinny dotyk to nie zdrada, prawda? Nie obraziłbyś się?

Przestałem ruszać palcami. Sama poruszała biodrami w górę i w dół, do przodu, do tyłu i jeździła cipką jak na fiucie. Płynęła.

• Nie. Masz racje, to nie zdrada. A co, gdyby Panowie się podniecili? Co gdybyś zobaczyła wybrzuszenia w ich spodniach?

• Pewnie i ja bym się podnieciła. To miłe, ale niebezpieczne. Obcy mężczyźni, ja sama, Ty niewiadomo, czy byłbyś obok, a nawet jakbyś był, to ich byłoby dwóch. Kto by mnie obronił? Wzieliby mnie, jak sukę. Musiałabym się im oddać lub by mnie zgwałcili.

• Chciałabyś tego?

Na jej twarzy pojawiły się rumieńce. Uśmiechnęła się i przymknęła oczy.

• Oddać się dwóm dużym bykom, czy zostać zgwałconą?

• Co wolisz?

• To i to wydaje mi sie podniecające... A Tobie się to podoba? Chciałbyś zobaczyć jak Panowie pieprzą Ci kobiete?

Cisza. W tym momencie zmieniła pozycję i uklękła przodem do mnie. Kazała mi wstać i...

• Ooo, widzę, że Cię to podnieca. I to bardzo. Jakby to było naprawdę, też by Ci tak stał?

• Kochanie.. nie wiem, ale tak. Kręci mnie to. Tylko.. Nie wyobrażam sobie jakby to było później. Nie rób tak proszę.

• No nie wiem, nie wiem.. Spodobała mi sie ta wizja.

Powiedziała to kręcąc tyłeczkiem, a następnie objęła ustami mojego kutasa. Ssała go z większą zawziętością niż zawsze. W końcu oderwała sie i spytała:

• Wypieprzysz mnie wreszcie, czy mam poczekać do jutra na Panów od robocizny?

Wyraźnie sie ze mną droczyła... Odepchnąłem ją. Padła na plecy, ja na nią i wpakowałem penisa do jej śliskiej norki. Bzykaliśmy się dobrych kilka minut. Byłem coraz bliżej końca, a Ona to spotęgowała słowami:

• Wyobraź sobie, że kto inny mnie tak pieprzy. Ma większego i grubszego. Wchodzi we mnie, czuje lekki ból, ale ogromną przyjemność. Jest bez prezerwatywy. Patrzę na niego z pożądaniem. On na mnie. Wbijam paznokcie w jego umięśnione ciało. Moja cipka zaciska się na jego fiucie. Wiem, że zaraz wytryśnie.

• Ty mała suko, podnieca Cię to..

Uśmiechnęła się i...

• Mówiłabym mu, by pieprzył mnie dalej. Kazałabym mu robić to szybciej i mocniej. Przewróciłabym go na plecy. Całowała jego usta.. potem lizała jego szyje. Moje dłonie masowałyby jego klatkę piersiową. Potem moje usta. Cały czas patrzyłabym mu w oczy. Schodziłabym niżej, calowała umięśniony brzuch. Bez pomocy rąk wzięłabym jego kutasa do buzi i zaczęłabym ssać jego dużą pałę. Jedną ręką masowałabym jego jądra, drugą klatkę i brzuch. Położyłabym dłoń na jego ustach. Całowałby moje palce, lizał je. Jego fiut rósłby i twardniał jeszcze bardziej w moich ustach.

• Tak, tak, chcesz tego? Muszę wyjść.. zaraz dojdę.

Chciałem wyskoczyć, ale objęła mnie nogami, pochłonęła cipką mojego fiuta. Przestałem sie ruszać, to Ona biodrami jeździła w górę i w dół.

• Nie. Bądź mężczyzną. Spuść się we mnie. Chcę poczuć gorąc spermy. Pieprz mnie, albo ja znajdę lepszych do tego. Dużych, dzikich, spragnionych mojego ciała. Takich, którzy rżnęliby mnie bez opamiętania i spełniali moje rozkazy. Byłabym ich królową, ale też suką.

• Tak. Mów dalej.

• Mężczyzna, który mnie teraz pieprzy. Ten, którego sobie wyobraziłam. Ssałabym jego fiuta. Złapałby mnie za włosy. Szarpnął do góry. Zaczęlibyśmy się całować, a jego wielki chuj wszedłby w moją ciasną cipę. Ohh, gdybyś słyszał ten jęk. Czuł to co ja. Ten duży fiut penetrujący moją dziurkę. To uczucie kolejnych fal orgazmu. Żałuje, że to nierealne..

• Przestań. Jest mi zajebiście.. Nie dałabyś innemu, prawda?

• Jak myślisz Kochanie? Sam mnie nakręciłeś na to. Dałabym i chciałabym, żebyś patrzył. Żebyś był gdzieś schowany i podglądał mnie jak pieprzy mnie inny. Najlepiej dwóch, albo trzech. Miałabym ich kutasy w każdej z moich dziurek. Słyszałbyś tylko przytłumione jęki i widział, jak moje ciało drży i wygina się pod wpływem przyjemności. Każdy z nich doszedłby we mnie. Byłabym cała ich. Pachniałabym spermą...

Nie wytrzymałem. Poczułem niesamowity orgazm. Kolejne ładunki spermy zalewały jej cipkę, słyszałem jak jęczy, przed oczami pojawiły mi się mroczki, a ona raz za razem powtarzała – tak, tak, pierdol mnie..

Wyszedłem z niej. Położyłem się obok i powiedziałem:

• Było niesamowicie.. Ale to tylko fantazje, prawda?

• Pewnie Kochanie. Troszkę tylko Panów rozkojarze, co Ty na to? Tak, żeby sprawdzić, czy na pewno kręcę innych facetów. Ok?

• Hmm, dobrze. Dobrej nocy.

Przytuleni usnęliśmy. Nastęnego dnia trzeba było wcześnie wstać i zacząć prace domowe.

Część dalsza nastąpi...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba się? Zachęcam do oceny i komentowania.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super pisz dalej. Ciekawy jestem jak się to dalej potoczy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fantastycznie ...

nie daj długo czekać:) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Superrr koniecznie musisz napisac ciag dalszy :poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...