Skocz do zawartości
uechtatch

30/05/2014 - Dzień bez stanika

Rekomendowane odpowiedzi

Pasikoniku ja zdaję sobie z tego sprawę nawet chciałem napisać o tym w poprzednim poście. No ale ryj nie szklanka, a co użyję tego nikt mi nie odbierze. Zresztą nieraz to robiłem na imprezach i jakoś w pysk nie dostałem. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: Cholera, żadna koleżanka w pracy nie pamiętała  :splashface: Znów w trakcie kawy będę im musiał pochować bieliznę  :evil:

Wolność dla  :cycki5:   :!:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie w pracy dziewczyny udają że nic nie wiedzą... Jakieś szkolenie z kalendarza i ważnych świąt będę musiał przeprowadzić...

A właściwie jak to jest - jak się w święto państwowe nie wywiesi flagi to należy się mandat. A jak w dniu bez stanika chodzi się w staniku? ktoś zna jakieś przepisy w tej kwestii?? :redevil: :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wieczorkiem wychodzę na piwko i nieomieszkam rozpiąć stanik jak spotkam jakąś znajomą

Zmieniam zdanie, nie idę z Tobą wieczorem na piwo :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ok Pasikonik to stanik leci przez balkon :)

Ruda ;) przez balkon nie, bo wskoczy na cycki innej pani, zapnie się sam i będzie je nosił, a to ma być Dzień Bez Stanika :cycki5: (hopa ;))

O kurcze, ja siedzę dziś w domu i rzeczywiście jestem bez stanika. Ale co to frajda, jak nikt mnie nie widzi ... muszę gdzieś wyjść ... gdziekolwiek :-P. Pa pa

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dlaczego tylko jeden dzień? Ja zwykle chodzę bez stanika i nie powiem bez czego jeszcze.... 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a czego tak wszyscy nie lubia stanikow? ja je uwielbiam , sa sliczne , i zawsze jest co sciagnac

Pusiu :) Wspaniała kontra na to zdejmowanie staników. Pokazałaś, jak cenna jest ta część garderoby :-P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illcio- muszę Cię przeprosić bo wczoraj zafascynowany Twoją urodą zupełnie zapomniałem o swoim planie rozpięcia Ci stanika. :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...