Skocz do zawartości
fan_roga

ciekawa sprawa

Rekomendowane odpowiedzi

jakiś czas temu odkrylem u kotki na kompie linki do stron typu "blacks on blondes" i inne gdzie czarni

faceci ostro posuwają białe laski, myślicie że to dobry znak i krok w dobrą stronę?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę, że jesteś na bardzo dobrej drodze do cuckoldu. Jeszcze mały kroczek i spełnicie to czego pragniecie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek devill77

wiele kobiet marzy o sexie z murzynami ,a zwlaszcza moja suczka ,która uwielbia sex jednkaze oficjalnie mowi ze jakby sie nadarzyl taki z wielkim ...... to ja bylbym tylko przystawką haha 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja ostatnio ostro pisze na czacie z innymi panami o seksie na razie zobaczymy czy coś się z tego wykluje jak jej proponuje sex z tym trzecim to odmawia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panie ostrożnie podchodzą do cuckoldu i chwała im za to.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Devill77,

To bardzo dobry objaw u Twojej Pani. Ona sama się już wykręca oglądając filmiki. Więc wszystko na dobrej drodze :) A mam wrażenie, że Pani szuka egzotyki ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek devill77

owszem szuka pewnie ale polska jak to polska raczej cięzko o czarnoskórego

ja tez jednak szukam hotki ,bo dla każdego coś dobrego :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...