Skocz do zawartości
Zouza

Już był w ogródku, już witał się z gąską... czyli jak spieprzyć coś, co było już niemal pewne.

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry temat :facepalm: . Już dawno mieliśmy z bardzo dobrymi znajomymi czworokącik. Ja bzykałem swoją żonę kolega swoją.

Robiliśmy to obaj na pieska na przeciwko siebie :doggystyle: . Dziewczyny miały twarze na przeciwko siebie, czasem się przytulały lub obejmowały. Ja klęczałem  na przeciwko kolegi i wiadomo jak jest w trakcie takich akcji, jęki głośne uderzenia naszymi ciałami przy pieprzeniu o pośladki naszych żon :bananasex:  :bananasex2: , maksymalne podniecenie, dziewczyny nakręcone jak nie wiem. Wyluzowały się i przestały kontrolować (a naprawdę ciężko je było na to namówić) , bliskie orgazmu. I jakoś tak wyszło że ja spojrzałem na kolegę on zobaczył, że patrzę na niego, coś mu odbiło i tak dla jaj mi pomachał. Mnie ta sytuacja rozśmieszyła i po cichu na chwile zaśmiałem się. W tym momencie moja żona spojrzała na kolegę, który jeszcze serdecznie pozdrawiał mnie machając ręką... Od razu przestała się bzykać, żona kolegi też dowiedziała się od mojej co się stało i następnym razem czworokącik mieliśmy chyba za rok lub lepiej... Ale tak naprawdę to nie wiem o co tak we dwie się wkurzyły do tej pory. Nas z kolegą do tej pory bawi ta sytuacja.

• Lubię 5
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry temat :facepalm: ..

Ale nie zrozumiałeś o co w nim biega :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie zrozumiałeś o co w nim biega :facepalm:

Chodziło mi o to, że spieprzyliśmy z kolegą coś co było już pewne i coś na czym nam bardzo zależało i nad czym długo musieliśmy popracować, żeby dojść do tego momentu w którym żeśmy się znaleźli, ... mianowicie regularne bzykanie w czworokącie w miarę regularnych i krótkich odstępach czasu :roll: . Ale fakt jest taki, że bardziej pasowałby mój post do tematu jak sperdzieliliście coś  w trakcie :-D.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Pawel1987

Takich sytuacji jest multum. Ile to razy już sie super rozmawiało juz fantazje leciały a nagle człowiek chciał zagrać ostrzej, albo chciał coś doradzić i okazywalo się, że jej ostry sex rózni sie znaczaco od tego co ja nazywam ostrym  albo była mega niezdecydowana.

Urok i przeklenstwo internetu czyli anonimowośc sprawia że bardzo łatwo napisac: oh wybacz brzuch mnie boli, spotkamy sie kiedy indziej:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, popłakałam się ze śmiechu :)

Jackass.

Dobry temat :facepalm: . Już dawno mieliśmy z bardzo dobrymi znajomymi czworokącik. Ja bzykałem swoją żonę kolega swoją.

Robiliśmy to obaj na pieska na przeciwko siebie :doggystyle: . Dziewczyny miały twarze na przeciwko siebie, czasem się przytulały lub obejmowały. Ja klęczałem  na przeciwko kolegi i wiadomo jak jest w trakcie takich akcji, jęki głośne uderzenia naszymi ciałami przy pieprzeniu o pośladki naszych żon :bananasex:  :bananasex2: , maksymalne podniecenie, dziewczyny nakręcone jak nie wiem. Wyluzowały się i przestały kontrolować (a naprawdę ciężko je było na to namówić) , bliskie orgazmu. I jakoś tak wyszło że ja spojrzałem na kolegę on zobaczył, że patrzę na niego, coś mu odbiło i tak dla jaj mi pomachał. Mnie ta sytuacja rozśmieszyła i po cichu na chwile zaśmiałem się. W tym momencie moja żona spojrzała na kolegę, który jeszcze serdecznie pozdrawiał mnie machając ręką... Od razu przestała się bzykać, żona kolegi też dowiedziała się od mojej co się stało i następnym razem czworokącik mieliśmy chyba za rok lub lepiej... Ale tak naprawdę to nie wiem o co tak we dwie się wkurzyły do tej pory. Nas z kolegą do tej pory bawi ta sytuacja.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Robiliśmy to obaj na pieska na przeciwko siebie :doggystyle: . Dziewczyny miały twarze na przeciwko siebie, czasem się przytulały lub obejmowały. Ja klęczałem  na przeciwko kolegi i wiadomo jak jest w trakcie takich akcji, jęki głośne uderzenia naszymi ciałami przy pieprzeniu o pośladki naszych żon :bananasex:  :bananasex2: , maksymalne podniecenie, dziewczyny nakręcone jak nie wiem. Wyluzowały się i przestały kontrolować (a naprawdę ciężko je było na to namówić) , bliskie orgazmu. I jakoś tak wyszło że ja spojrzałem na kolegę on zobaczył, że patrzę na niego, coś mu odbiło i tak dla jaj mi pomachał. Mnie ta sytuacja rozśmieszyła i po cichu na chwile zaśmiałem się. W tym momencie moja żona spojrzała na kolegę, który jeszcze serdecznie pozdrawiał mnie machając ręką... Od razu przestała się bzykać, żona kolegi też dowiedziała się od mojej co się stało i następnym razem czworokącik mieliśmy chyba za rok lub lepiej... Ale tak naprawdę to nie wiem o co tak we dwie się wkurzyły do tej pory.

Może myślały, że się z nich za ich plecami nabijacie.

Albo ją to wybiło z "sexualnego skupienia" i przeniosło na normalne myślenie o co chodzi? Chcą się zamieniać, zająć sobą, czy co...

Jak wyglądały natępne czworokąty?

Omówiliście że może być wesoło?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jakoś tak wyszło że ja spojrzałem na kolegę on zobaczył, że patrzę na niego, coś mu odbiło i tak dla jaj mi pomachał

Gdyby mi ktoś w takiej sytuacji pomachał rąsią, to jestem pewny że wysiadłyby mi wszystkie bezpieczniki. Nastrój, czar, prysł. Monty Python wysiada przy tym. Nawet "skecz z wikarym co nie chciał przeszkadzać" mój ulubiony.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, popłakałam się ze śmiechu :)

Jackass.

.

No, nas też z kolegą bardzo to bawiło przez chwile... potem mieliśmy miny raczej zawiedzione i mocno rozczarowane :bring:

Może myślały, że się z nich za ich plecami nabijacie.

Albo ją to wybiło z "sexualnego skupienia" i przeniosło na normalne myślenie o co chodzi? Chcą się zamieniać, zająć sobą, czy co...

Jak wyglądały natępne czworokąty?

Omówiliście że może być wesoło?

Zgodze się z Tobą, myślały, że się z nich nabijamy najprawdopodobniej. Następne wyglądały podobnie tzn. każdy bzykał swoją żonę ewentualnie, dziewczyny robiły nam na zmianę lody a my im palcówki dalej nigdy żeśmy się nie posunęli. Dziewczyny raczej do tego na wesoło nie podchodziły

Gdyby mi ktoś w takiej sytuacji pomachał rąsią, to jestem pewny że wysiadłyby mi wszystkie bezpieczniki. Nastrój, czar, prysł. Monty Python wysiada przy tym. Nawet "skecz z wikarym co nie chciał przeszkadzać" mój ulubiony.

Zgadza się, czar prysł. Nas z kolegą przez ten "ręczny manewr" dużo pewnie ominęło. Trudno co zrobić :mur: .

Ale od tamtej pory jak widzimy się z kolegą na mieście włsnie takim wyluzowanym machaniem ręki się witamy z daleka i zawsze z tego chwile się brechtamy :-> .

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomachał rąsią i "obudził się z ręką w nocniku"...

Gdyby jeszcze was rozdzielała szyba, lustro to rozumiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje wspomnienie : znajomość zawarta na  portalu, pan bardzo obiecujący. Piszący inteligentnie, otwarty, zero zastrzeżeń co do jego  poczucia taktu i kultury osobistej.  Po paru tygodniach korespondencji  wiedziałam : jest nieżle. A więc wstępna wymiana zdjęć,  zapoznawcza kawa. Wchodzi facet. Patrzę i  oczom nie wierzę : do tego wszystkiego  jest  jeszcze  ładnie zbudowany,  przystojny, sympatyczny.  No i  wtedy uśmiechnął się.  Nogi się pode mną ugięły,  bo zęby...jak to powiedzieć...  one z całą pewnością od bardzo  wielu lat nie widziały dentysty.  Szczotki i pasty też pewnie nie za często. Masakra. Do dzisiaj nie rozumiem i zachodzę w głowę,  jakim cudem ogólnie wydawałoby się  zadbany i niegłupi facet  mógł do czegoś takiego dopuścić. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...