Skocz do zawartości
Zouza

Już był w ogródku, już witał się z gąską... czyli jak spieprzyć coś, co było już niemal pewne.

Rekomendowane odpowiedzi

(M) Wszystko umówione, a tuż przed sms o mniej więcej takiej treści: sory jwdnak nie mogę, szef dorzucił nam pracy i będę w nadgodzinach. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas było tak: 

miłe rozmowy,fotki zapoznawcze,przyszedł ten dzień i godzina, wszystko zapięte na ostatni guzik, (świeczki zapalone, żona w pięknym stroju szpilki, pończoszki, gorsecik, winko dla rozluźnienia wypite :), czas mija a gościa nie ma, dzwonię i mówi , że stłuczkę miał i nie dojedzie. masakra jakaś :(

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Parawro, a to miałam identycznie. Tyle, że był to wielokrotnie sprawdzony kochanek, więc mu uwierzyłam.

Jednak masakra to była dopiero jak pokazał mi auto do kasacji.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Parawro, a to miałam identycznie. Tyle, że był to wielokrotnie sprawdzony kochanek, więc mu uwierzyłam.

Jednak masakra to była dopiero jak pokazał mi auto do kasacji.

Dobrze, że się nikomu nic nie stało.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jakim cudem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

arkow13, dnia 09 Grudnia 2014 - 22:34, napisał(a): jakoś tak wyszło że ja spojrzałem na kolegę on zobaczył, że patrzę na niego, coś mu odbiło i tak dla jaj mi pomachał

Niezłe:)  - przypomniał mi sie pewien wakacyjny filmik znaleziony przypadkiem w necie gdzie  2 Niemców uprawiało seks z dwiema paniami, przy czym jeden nadawał tempo pchnięć dla nich obu tak aby walili równo - links, links, links, links!

Ale w powyższym przypadku Panie nie wyglądały na obrażone, widocznie w praktyce to sie sprawdzało.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety mi też sie zdażyło spiperzyc bardzo miła kawe z wspaniała Hotką,długo nie udawało sie umówic a jak doszło do spotkania to trema mnie zjadła i zagadałem Ją nie dając prawie dojść do słowa.Zawsze dużo gadam taki już jestem ale wtedy to było wręcz niegrzeczne.Mam nadzieje już wiecej nie popełnić tego błedu.Caly czas licze tez na szanse zrehabilitowania sie w Jej oczach.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to chyba lepsze (ciut) niż odwrotna sytuacja kiedy trema sprawiłaby, że byś się wogole nie odezwał :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie także wydaje się, że to jest lepsze niż odwrotna sytuacja. Miałam już spotkania na których musiałam rozmawiać o pogodzie, ponieważ rozmówca był „nie gadaty”, takie spotkania nie należą do miłych.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Druga rozmowa, przy czym pierwsza była bardzo krótka.

Rozmawia się całkiem nieźle. Nie porywająco, w rajstopkach nic mi nie drgnęło, ale całkiem ok.

Po czym pan pyta o rozmiar biustu.

Odpowiedziałam, że nie ma to znaczenia, bo nie lubię jego dotykania i pieszczot. Na co on, że bardziej mu chodzi o podziwianie, gdyby miał falować. :facepalm: 

No a jak mnie zapytał, czy lubię kusić i kręcić pupą, to mi ręce i cycki opadły. :facepalm: 

• Lubię 2
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...