Skocz do zawartości
Zouza

Już był w ogródku, już witał się z gąską... czyli jak spieprzyć coś, co było już niemal pewne.

Rekomendowane odpowiedzi

Nasz Przyjaciel też dojeżdża i nie ma problemu, i w drugą stronę też jakoś się da dojechać, albo w pół drogi. Kwestia trafienia na poważnego fajnego człowieka.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A: My też mamy fajne doświadczenie z jednym panem z Warszawy. Przyjechał do nas, później my do niego. Ale rzeczywiście trzeba trafić na dorosłą, odpowiedzialną osobę,a nie na bajkopisarza.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś jakiś pan na moją prośbę, by napisał coś o sobie odpisał: wzrost (cm), waga (kg), penis średni.

Zapytałam co to znaczy "penis średni", a on na to, że 15cm, odpowiedziałam, że jestem zainteresowana większymi ptokami.

Jak widać "genialne" palnięcia zdarzają się nie tylko Kochankom.

A co to mi dziś na samokrytykę przyszło.., chyba mam zły dzień ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm nie jednokrotnie zdarzały się różne sytuacje.... Mieliśmy już dogadane wszystko, uszykowani, przygotowani na małe "teges szmeges", po czym gość przysyła sms... Czy mogę się spuścić do cipki żonki, a on to później wyliże.... No i w pizdu...i wylądował... i cały misterny plan też poszedł w pizdu....  :redevil:  :lach:  :lach:

M.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oboje jesteśmy nie palący i szukając ogiera pierwsze kryterium to wpis nie palący ....następnie kontakt telefoniczny miła rozmowa zapowiada się dobrze on mam lokum mogę zaprosić .....wsiadamy do blaszaka i po godzinie spotykamy się no i porażka facet przystojniak i pet w ustach nawet silnika nie gasilem .....

• Lubię 6
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przyszło mi do głowy, że jak następnym razem do nas ktoś tak napisze, (a piszą) to odpowiem że skoro można zawsze dojechać, to.. "może jutro o 19tej zapoznawcza kawa.." Wtedy chyba zrozumie że jednak nie zawsze da sie dojechać.. ;)

Dobry pomysł na sprawdzenie delikwenta ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taki przykład z innego znanego portalu na z...

Początek rozmowy całkiem w porządku, nawet pełne zdania są w użyciu (miła odmiana po większości wiadomości). Po uzyskaniu dostępu do większej ilości zdjęć delikwent pisze: "fajną macie koleżankę tą na zdjęciach :) utrzymujecie z nią kontakt? ma kogoś? spotyka się? z nią chętnie też bym się umówił"... Drugi delikwent podobnie: "A ta koleżanka żony to co porabia? była by chętna na spotkanie?"

Brakowało tylko faceta, który chciałby bezpośredni numer żeby czasu nie marnować...

Nie wiem, może my jesteśmy przewrażliwieni, ale po takim dictum szybko zakończyliśmy rozmowę.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo nie ma potrzeby chodzić na obce landy, u nas jest wszystko czego człowiek potrzebuje :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drodzy Bulle, Ogierzy - czy Wam zdarzyło się tak spalić coś

:lach: :lach: :lach: ....... a bo to jeden raz ?! :redevil:

Co i rusz ;) , ale........  to raczej nie gafa, tylko moj dosc specyficzny sposob bycia.

Taki juz jestem, ze mowie co mysle , a co mysle , to mowie wprost.

Staram sie nie obrazac drugiej strony, ale jestem dosc dosadny w formulowaniu zdan, opini, pogladu.

JEDNAK !!!!! Nigdy nie chowam urazy i nie strzelam focha, jak dostane "odpowiedz" w podobnym stylu

Wrecz cenie sobie to. A nawet odczuwam wieksza sympatie do takich osob, ktore potrafia sie "odgryzdz" w podobny sposob.

Komu moj specyficzny sposob bycia nie odpowiada...... , to Ciao :ksiez:

Ale zauwazylem, ze bardziej negatywnie mnie odbieraja osoby, ktore znaja mnie tylko "wirtualnie"

Wiec biore do serca opinie tylko i wylacznie tych, ktorych twarze znam :*

Tutaj na forum, to raczej sie powstrzymuje, i "w jezyk czesto gryze",  bo by Sem z karceru mnie nie mogl wypuszczac inaczej :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:lach: :lach: :lach: ....... a bo to jeden raz ?! :redevil:

Co i rusz ;) , ale........ to raczej nie gafa, tylko moj dosc specyficzny sposob bycia.

Taki juz jestem, ze mowie co mysle , a co mysle , to mowie wprost.

Staram sie nie obrazac drugiej strony, ale jestem dosc dosadny w formulowaniu zdan, opini, pogladu.

JEDNAK !!!!! Nigdy nie chowam urazy i nie strzelam focha, jak dostane "odpowiedz" w podobnym stylu

Wrecz cenie sobie to. A nawet odczuwam wieksza sympatie do takich osob, ktore potrafia sie "odgryzdz" w podobny sposob.

Komu moj specyficzny sposob bycia nie odpowiada...... , to Ciao :ksiez:

Ale zauwazylem, ze bardziej negatywnie mnie odbieraja osoby, ktore znaja mnie tylko "wirtualnie"

Wiec biore do serca opinie tylko i wylacznie tych, ktorych twarze znam :*

Tutaj na forum, to raczej sie powstrzymuje, i "w jezyk czesto gryze", bo by Sem z karceru mnie nie mogl wypuszczac inaczej :facepalm:

Jaski ja Ci kiedyś powiem co spaliles to bezpośrednioscia ;-) Ale to akurat nic złego nie zrobiłeś a biedna Su przestraszyłes ;-)

Początek rozmowy całkiem w porządku, nawet pełne zdania są w użyciu (miła odmiana po większości wiadomości). Po uzyskaniu dostępu do większej ilości zdjęć delikwent pisze: "fajną macie koleżankę tą na zdjęciach :) utrzymujecie z nią kontakt? ma kogoś? spotyka się? z nią chętnie też bym się umówił"... Drugi delikwent podobnie: "A ta koleżanka żony to co porabia? była by chętna na spotkanie?"

Brakowało tylko faceta, który chciałby bezpośredni numer żeby czasu nie marnować...

Nie wiem, może my jesteśmy przewrażliwieni, ale po takim dictum szybko zakończyliśmy rozmowę.

Podobnie w moim przypadku ;-) mam zdjęcia z piękną kobietą i faceci zaraz pytają czy koleżanka się chce dołączyć. Ewentualnie próbują wyciągnąć jakieś pikantne szczegóły. Ręce opadają.

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...