Skocz do zawartości
Zouza

Już był w ogródku, już witał się z gąską... czyli jak spieprzyć coś, co było już niemal pewne.

Rekomendowane odpowiedzi

Wiele razy tak było, rozmowy super ale jeden tekst czy drugi i mi się odechciało spotkania realnego.

Bądź w realu coś palnął i zainteresowanie poszło w pizdu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla odmiany powiem, że znam parę tak bezkrytycznych pań, że facet nieważne jakim byłby chamem i prostakiem i tak zostanie przez nie wciągnięty do łóżka. Może to kwestia niskiej samooceny?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze sa przeciez szczoteczki i pasty ....

jeszcze nić dentystyczna:)

my sobie daliśmy raz spokój jak Pan nam napisał o swoich fantazjach seksualnych, jakoś nas te klimaty nie kręciły....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bądź w realu coś palnął

Ja czasem sama coś palnę, a potem cisza :lach:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

\\A później, umawiając spotkanie, pan chce przyjechać wprost z treningu, bez prysznica.

Mamy łazienkę i ciepłą wodę, teoretyczne mogłabym faceta umyć, ale ja bym nie wpadła na pomysł, żeby pierwsze intymne spotkanie zacząć od pokazania się po intensywnym treningu. Może dziwna jestem, ale nos mam dobrze działający i pewne aromaty mnie nie kręcą.

może chciał pokazać się jak wygląda od razu po treningu  ;) , do tego ten wzburzony pulsujący ciągle testosteron .......a Wy tak przyziemnie że brudny ;))

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ostatnio entuzjazm opadł, gdy pan, po fajnej rozmowie, stwierdził, że odległość, to nie problem, bo często bywa służbowo w moim mieście. Czyli, jak dla mnie, równie "dobrze" mógłby powiedzieć: "załatwię sprawy, a przy okazji sobie bzyknę". ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ostatnio entuzjazm opadł, gdy pan, po fajnej rozmowie, stwierdził, że odległość, to nie problem, bo często bywa służbowo w moim mieście. Czyli, jak dla mnie, równie "dobrze" mógłby powiedzieć: "załatwię sprawy, a przy okazji sobie bzyknę". ;)

A: My już się nie dziwimy takim tekstom. Tych, co często "bywają" w Poznaniu, jest mnóstwo. Tych, co mieszkają w Rzeszowie, Lublinie albo Krakowie, ale "przecież można dojechać", też nie brakuje. Można dojechać, czemu nie, tylko to trudne i rzadko się udaje. Taki tekst na wstępie zazwyczaj powoduje, że uprzejmie kończymy rozmowę.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem dobre intencje, a rezultat jaki się osiąga zupełnie się rozjeżdżają... Właśnie mi się przypomniało, jak pewien Pan tak niezręcznie chciał mnie zapewnić, że nie muszę martwić się o żadne koszty związane ze spotkaniem, że poczułam się, jakbym szła do łóżka za obiad... Kiedy się żachnęłam, zupełnie nie wiedział, o co mi chodzi :) Co prawda do spotkania wtedy nie doszło, ale sympatia została.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A: My już się nie dziwimy takim tekstom. Tych, co często "bywają" w Poznaniu, jest mnóstwo. Tych, co mieszkają w Rzeszowie, Lublinie albo Krakowie, ale "przecież można dojechać", też nie brakuje. Można dojechać, czemu nie, tylko to trudne i rzadko się udaje. Taki tekst na wstępie zazwyczaj powoduje, że uprzejmie kończymy rozmowę.

przyszło mi do głowy, że jak następnym razem do nas ktoś tak napisze, (a piszą) to odpowiem że skoro można zawsze dojechać, to.. "może jutro o 19tej zapoznawcza kawa.." Wtedy chyba zrozumie że jednak nie zawsze da sie dojechać.. ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...