Skocz do zawartości
Zouza

Już był w ogródku, już witał się z gąską... czyli jak spieprzyć coś, co było już niemal pewne.

Rekomendowane odpowiedzi

Drogie Hotki, Rogacze, Bulle - czy zdarzyło Wam się, a jeśli tak, to proszę o krótki opis, że spotkanie było już na 99% pewne, rozmawia się świetnie, gdy nagle Ogier przywalił "jak łysy grzywką o kant kuli" i wszystko zepsuł? A chociażby znacznie zmniejszył poziom entuzjazmu u Hotki, zmazał uśmiech z twarzy, choćby na krótko?

Drodzy Bulle, Ogierzy - czy Wam zdarzyło się tak spalić coś, co dobrze się zapowiadało, kilkoma nieopatrznie napisanymi/powiedzianymi słowy? Opowiedzcie coś o tym. :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie zdarzylo... bylo fajnie i pikantnie,,, nawet sex przez telefon... umowione spotkanie... rano wyslalem jej wiadomosc i stwierdzila ze mam cos z garem i ze nie chce sie ze mna spotkac bo jestem dewiantem...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, dobra... ale co takiego strasznego jej powiedziałeś? :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdziwilo mnie to bo deklarowala chec zwiazku typowo konsumpcyjnego juz z gory a byla hmm... jakby to powiedziec... siostra potentata niezalegalizowanego przemyslu farmakologicznego i wiele rzeczy w zyciu widziala...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może to już zmęczenie, wszak późna pora, ale jakoś nie wywnioskowałam z tego, cóż takiego mogłeś jej powiedzieć... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, dobra... ale co takiego strasznego jej powiedziałeś? :P

no wlasnie nic strasznego... takie zachowawcze romantyczne bzdety... mam wkleic?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie... aż o takie szczegóły nie będę wypytywać. :P "Romantyczne bzdury" - to wiele wyjaśnia, biorąc pod uwagę jej konsumpcyjne podejście do tematu. ;)

Dzięki za odpowiedź. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź

fragment z orginalnej wiadomosci... zbyt romantyczny... wtedy jeszcze nie znalem rad pana Edka o husarii...

"...obroza ciagnie w dol... na czworaka na lozko! Glowa w dol dupa do góry! Taka wypietą Cię lubie... powiedz ze jestes "moja małą posluszną suką" smycz smags Ci dupe! Powiedz to głośno! Łapie mocno za dupe i ... "
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Romantyzm aż wali po oczach. :lach:

Cóż, konsumpcyjne podejście nie oznacza akceptacji dla takich klimatów. ;) Miałeś pecha, chyba nie była ich fanką. ;)

• Lubię 4
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chyba nie była ich fanką. ;)

byla... tylko o tym nie wiedziala ... coz... stracila jedyna szanse na oswiecenie... moze to i dobrze bo jej brat to bylo 150 kilowe monstrum ze sterydowym usposobieniem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...