Skocz do zawartości
Jans

1.000 postow

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich !

Wlasnie minelo moje pierwsze 1.000 postow na forum. Tak szybko , ze nigdy nie myslalem , ze to bedzie mozliwe.

Czas na male podsumowanie i podziekowanie.

Dziekuje serdecznie wszystkim bez wyjatku za wyrozumienie i mile przyjecie mojej osoby .

Szczegolne dzieki dla Administratora i grona Moderatorow. Bez nich to forum nie ma racji bytu.

Bardzo sobie cenie na forum swobode i kulture wypowiedzi jego uczestnikow.

Mam nadzieje , ze nasza wspolpraca przynosi wzajemne korzysci. Dla mnie napewno tak.

Zycze wszystkim forumowiczum zeby poszli w moje slady i dobiegli do tych magicznych 1.000 postow.

Potem jest juz zapewne latwiej.

Zycze wszystkim powodzenia w zyciu prywatnym i duzo szczescia na forum.

Pozdrawiam

JANS

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, gratulacje, zwłaszcza, że Twoje wypowiedzi są merytoryczne i bardzo wiele wnoszą w treść ZKF :)

A Nikt niedawno miał 500tkę :D

A ja jeszcze 16 i pęknie 7 tysiaków ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gratulacje :belt:

Dziekuje :poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje moje :)

:belt:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje :poklon:

nie dziękuj tylko następny 1 000 a lepiej 10 000 :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, gratulacje, zwłaszcza, że Twoje wypowiedzi są merytoryczne i bardzo wiele wnoszą w treść ZKF :)

A Nikt niedawno miał 500tkę :D

A ja jeszcze 16 i pęknie 7 tysiaków ;)

Dziekuje slicznie za wspolprace i mile slowa . :kwi: .Twoje uznanie szczegolnie duzo dla mnie znaczy.

Gratulacje moje :)

:belt:

To wielki zaszczyt wychylic flaszke z Najwyzszym na Forum. Dzieki !

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, no to życzę zdobycia pierwszego ośmiotysięcznika ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, no to życzę zdobycia pierwszego ośmiotysięcznika ;)

Zuza , dziekuje , bardzo chetnie bo wtedy bede mogl Ciebie podgladac od dolu :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to jeszcze ja bym musiała przystanąć, ale Ty się pośpieszyć. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...