Skocz do zawartości
Xavery

a wycieramy ..... :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Wycieranie??? Mało ciekawy temat:(((

To sie prosze nie wypowiadac albo zalozyc ciekawszy

a co z pozostawieniem do wyschniecia?? Czy to jest uciażliwe i malo komfortowe??

A jednak ciekawy ?

I po co te uwagi :-P ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miewałam do tej pory takich "problemów".

Połykać lubię bardzo ::PP: . Poza tym, sperma na skórze (twarz, piersi, brzuszek, pupa) wygląda niesamowicie seksownie. Pozostawiam do wyschnięcia, również, gdy zabawa odbywa sie w domowych/hotelowych pieleszach :)

Pewien epizod trudno nazwać przygodą, nie mniej, gdzieś tam kiedyś, w dawnych latach, kiedy umówiłam się z panem na baraszkowanie, które rozpoczęłam lodem, miała miejsce śmieszna sytuacja, bo zanim pan zaproponował mi chusteczki (a zrobił to zaraz po tym, jak przeprosił, że spuścił mi się do ust), zdażyłam połknąć wszystko co w ustach miałam :D.

Młodziutka byłam, poczułam się niesamowicie głupio, kiedy oświadczyłam, że już nie potrzeba chusteczek :D

Ot, tyle wspomnień.

Generalnie, drażni mnie, kiedy mężczyźni proponują chusteczki/papier.

Ale to subiektywne, bo mam fioła na punkcie spermy :)

• Lubię 8
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys pojawialo sie pytanie, zagadka ... Jak najskuteczniej wkurzyc kobiete po seksie.

Otóż wycierając penisa o firanki ;-)

Najgorsze są te koronkowe o większych oczkach. Można zabawić na dłużej.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do którego nawiązujecie brzmiało: Co zrobić żeby kobieta po seksie jeszcze kilka minut krzyczała :) a nie jak wkurzyć kobietę

tak tak, racja, tak to było.

Myślę jednak, że można kontynuować wątek ... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mokre chusteczki są dobrym rozwiązaniem, ale nie każdy takowe wozi w samochodzie, czy pani ma w torebce. ;) A jak totalny spontan, to nie zahacza się o sklep. ;)

Zaschnięta sperma jest fajna, ale nie zawsze to możliwe, bo np. trzeba jeszcze gdzieś wejść po drodze, czy jechać do pracy, etc. Nie wiem, czy sperma na twarzy byłaby wtedy dobrym rozwiązaniem. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to subiektywne, bo mam fioła

Mysle ze byśmy się polubili a napewno kompatybilnie skonfigurowali bo tez mam fiola i jestem wegetarianinem bez nalogow ;)

Wracajac do tematu to wycieranie to marnotrawstwo... jak juz trzeba to jest od tego bielizna lub wewnetrzna strona koszulki choc rzadko zdarza sie zeby nie bylo jakis mokrych chusteczek czy serwetki

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no kurde jakby sie czlowiek nie obrocil to dupa zawsze z tylu :)

hahahahha a co przelatuje?

a co wegetarianie jedza sperme? :redevil:

ptaszek, pusiu, ptaszek :P

hahaha

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ptaszek co? nie kumam

jak w koronkowych są oczka to mając "ptaszka" zamiast maczugi, może on przez te koronkowe dziureczki przelecić :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a co wegetarianie jedza sperme?

Iiii tam wasze fakultety, jak Ty nic o życiu nie wiesz... maja smaczna sperme ...

Gdyby jedli to juz nie wegetarianizm a kanibalizm jeszcze kazirodczy do tego :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hahahahha a co przelatuje?

Zależy od stosunku średnicy oczka do grubości sprzętu - można się uwikłać na dłużej w niechciany związek z firanką.. :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...