Skocz do zawartości
Xavery

a wycieramy ..... :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedys pojawialo sie pytanie, zagadka ... Jak najskuteczniej wkurzyc kobiete po seksie.

Otóż wycierając penisa o firanki ;-)

Ten żarcik nasunął nam pomysł na luźny temat jak to z Wami kochani jest w tej sprawie :-)

Temat nie dotyczy kwestii ak wkurzane są panie po seksie, bo tego przecież nie chcemy ciiiiiii ;-) ale jakie mamy doswiadczenia i przygody w wycieraniu po :-)

Najlepsze sa reczniki papierowe czy toaletenpapier;-) ale czy tylko .... Chyba nie.

W szczegolnosci kiedy na amory zbierze sie z nienacka i to w różnych miejscach i okolicznosciach :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do którego nawiązujecie brzmiało: Co zrobić żeby kobieta po seksie jeszcze kilka minut krzyczała :) a nie jak wkurzyć kobietę

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wycieranie??? Mało ciekawy temat:(((

Dlaczego mało ciekawy? Jest ciepło, pewnie wiele dziać się będzie w plenerze, samochodach... ;) - lepiej być przygotowanym. ;)

Ja zawsze mam spory zapas chusteczek higienicznych, choć nie z TĄ myślą. :P 

Niemniej jednak zdecydowanie wolę domowe pielesze lub hotel - wtedy nie ma żadnego problemu, bo wskakuje się pod prysznic. :) Piasek nie wchodzi w tyłek, nie uwiera gałka od biegów, komary w dupę nie gryzą. ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wycieranie? Po co? Najlepiej jak hotka spije nektar :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Paro, nie zawsze da radę. :P Przynajmniej ja tak wygimnastykowana nie jestem, by dosięgnąć językiem własnej cipki, nie mówiąc o plecach, czy pośladkach, hehe. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:D Dlatego mz w plenerkach trzeba mądrze wybierać zakończenie :) A szastanie na prawo i lewo zostawić na zabawy w lokum :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a co z pozostawieniem do wyschniecia?? Czy to jest uciażliwe i malo komfortowe??

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mokre chusteczki, jesli nie ma jak sie umyć ;)

Po wszystkim, gdzieś w plenerze ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zadanie dla rogacza... język może wykorzystać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...