Skocz do zawartości
Namiętna_&_Intrygujący

Nigdy ... nie było tak wspaniale

Rekomendowane odpowiedzi

Czy prawdziwa pasja może kiedykolwiek stać się nudna? Czy jazda na motocyklu dla kochającego ten sport człowieka staje się nudna i przewidywalna? Pomaga w tym oczywiście sezon zimowy, pozwalający postawić na chwilową stabilizację. Powiedzmy, że naszym sposobem na nie wyczerpywanie się ekscytacji z jazdy na wspólnym motorku, jest płynne przechodzenie z sezonu zimowego do jazdy po równej jak blat kuchennego stołu autostradzie, następnie przejazd przez zatłoczone miasto - czasem w towarzystwie innych motocyklistów... mam nadzieję, że w ten obrazowy sposób udało mi się odpowiedzieć jak przy pomocy motorka wydobywać diamenty z kopalni ekscytacji ;).

Jeśli to pasja nigdy nie staje sie nudna :) swietnie opisane
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli to pasja nigdy nie staje sie nudna :) swietnie opisane

Jestem trochę dziwny, mam swoje zdanie. Nawet najświętsza najprawdziwsza pasja, a prawdziwych pasji mam (miałem) sporo,

może zblednąć.

Możecie wierzyć lub nie, ale te największe stały się ciekawostką życia, zaledwie, a niektóre właśnie - nie. Trwają.

Trzeba długo pożyć aby dociec prawdy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, skoro nie motoryzacyjnie to może piłkarsko... sir Alex Ferguson, po zakończeniu kariery trenerskiej nadal żyje futbolem 24/7, potwierdza to jego żona. Można mieć oczywiście swoje zdanie, dobrze jednak gdy mieści się ono w ramach rzeczywistości. Pasja nie może się wyczerpać , byłaby wtedy jedynie chwilową podnietą. Nie o długość życia tu chodzi, a o brak zrozumienia tematu. Pisałem o sezonie zimowym, można napisać o urlopie, chwilowym przeniesieniem zainteresowania na inny tor... robimy to po to by fiksacja mogła nam towarzyszyć całe życie. Jeśli z biegiem lat zatraciłeś drogi zeeloogu swoje podniety jest mi przykro, ale nie mogę narysować mapy do bzika. Każdy z nas ma własną drogę, najlepiej będzie jak nie będziemy starać się przeprowadzać niepotrzebnych remontów u sąsiadów.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie swietnie gotujesz w samych majteczkach

chętnie bym ci pomógł stojąc za tobą

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ok rozumiem i przepraszam

jestem pewny ze dla większosci  najmniej ważne by było w tej sytuacji co gotujesz

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli z biegiem lat zatraciłeś drogi zeeloogu swoje podniety jest mi przykro, ale nie mogę narysować mapy do bzika. Każdy z nas ma własną drogę, najlepiej będzie jak nie będziemy starać się przeprowadzać niepotrzebnych remontów u sąsiadów.

Życzę "nieutraty" do końca Twojego długiego życia żadnej namiętności.

Jednakowoż,...(szczególnie, długie) życie weryfikuje poglądy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem więc wiele szcześcia poznając ludzi w różnym wieku, którym pasja wyznaczała sens życia. Zaczęła ich pochłaniać w wieku młodzieńczym i rozpalała na starość. Myślę więc, że w moim środowisku czułbyś się osamotniomy w swoich poglądach. Życzę szerszych perspektyw, a o namiętności w tym jedną szczgólną obiecuję zadbać i jej nie utracić. Słowo harcerza!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...