Skocz do zawartości
Zouza

Kto lepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, puentuje jak cholera.

W ogóle po co tu dyskutować na jakikolwiek temat. Wszak ile ludzi, tyle opinii.

Twoją już znam - brak opinii. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łeeeee, szkoda... 

Brak stymulującej dysputy. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim celem nie jest czynienie złośliwości lub przytyków i udowadnianie własych racji a jedynie wypowiadanie w sposób nieskrępowany własnych opinii, poglądów.

Wiem że znajdzie się wiele osób na tym forum odmiennego zdania ale jest to właśnie fenomen ludzkości, że nie jesteśmy wszyscy jednakowi...

ps. a z innej beczki napisz czy opowiadanko jakie zamieściłem w dziale opowiadań ujdzie w tłoku??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czytałam, nie wiem.

Ale komunały pt. "generalizowanie" mnie drażnią. Nie pytam o ludzką populację - to raz. Dwa - próby takowe mógłby podjąć naukowiec. ;)

Fuck, było robić ten doktorat!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znajoma twierdzi, że w kobiety są o niebo lepsze.

Choć generalnie woli facetów, to niewielu ma dobre pojęcie.

Zapowiedzi są szumne (wielu uważa jest mistrzami), a efekty są słabe, szczególnie w porównaniu do kobiet.

Kobiety robią to na różne sposoby, szybko odkrywają co lepiej stymuluje itd.

Co ma powiedzieć facetowi? Idź do szkoły?

Jak ktoś jest fizolem w tych sprawach to trochę pracy trzeba włożyć aby na początek to zmienić.

To na początek a później dalsze wprawki byłyby potrzebne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co ma powiedzieć?

Mocniej, delikatniej, niżej,  wyżej, etc. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co ma powiedzieć?

Mocniej, delikatniej, niżej,  wyżej, etc. ;)

"Mistrzowi świata" kobieta będzie mówiła?

Przecież on wie gdzie jest łechtaczka i że trzeba ją lizać.

A że bierze się za nią już na samym początku, pcha palce ile wlezie?

Nic to.

Najlepiej zorganizować drugą kobietę i zrobić lekcję.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedni lubią od tyłu, drudzy klasycznie a jeszcze inni na jeźdźca.

Przeciez mowie ze opanowalem wszystkie trzy istniejace pozycje do perfekcji... teraz jestem na misji w poszukiwaniu tej mitycznej łechtaczki. .. słyszałem ze jest w Sopocie... laze wiec kolo molo po plazy z wykrywaczem metali i nic... ale wiem że juz niedlugo ja znajde i zostanę kochankiem doskonałym buhahaha (demoniczny smiech)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedni lubią od tyłu, drudzy klasycznie a jeszcze inni na jeźdźca.

Bardzo zabawna dyskusja chwilami. Do tematu dochodza nawet „trzy znane pozycje“

No coz , swiadomosc i sztuka seksualna jest u nas niestety na bardzo niskim poziomie.

Czesto jest to poziom uwlaczajacy drugiej osobie ograniczajacy sie tylko do prymitywnego zaspokojenia.

A temat bardzo wazny bo dotyczy centrum seksualnego kobiety.

Kazdy to widzi inaczej bo kazdy ma inne doswiadczenie. Najcenniejsze sa opinie ludzi z duzym doswiadczeniem .   

Te osoby znaja z wlasnej praktyki problem z roznych stron i roznych osob.

Ale do rzeczy po tym przydlugim wstepie.

Nie mozna ograniczac strefy erogennej mezczyzny tylko do czubka penisa.

Nie mozna ograniczac strefy erogennej kobiety tylko do “guziczka” czyli lechtaczki.

Trzeba w seksie czlowieka traktowac jako calosc. A calosc to rozne zmysly , no i czlowiek.

Wymienie tutaj tylko kilka istotnych dla sprawy :

Zmysly somatyczne zwiazane z receptorami w skorze takimi jak:

- dotyk

- zmysl temperatury

- nocycepcja

Wzrok

Sluch

Smak

Wech

Wszystkie te zmysly biora udzial w “akcji ”.

Ze swojej praktyki musze podkreslic , ze kazdy w czasie „akcji“ komunikuje sie ze swiatem odczuc i je rejestruje jako pozytywne , podniecajace lub tez nie.

Dlatego nawet cieple lub zimne dmuchanie na lechtaczke jest rejestrowane , czy tez np. lagodna muzyka towarzyszaca , czy podniecajacy zapach , itd.

Nie musza to byc wcale koniecznie tylko silne naciski palcem na lechtaczke .

Cala sztuka polega na umiejetnej kompozycji gry zmyslami. Wtedy mozna osiagnac satysfakcje u kobiety (rowniez u mezczyzny). Trzeba miec doswiadczenie i umiejetnosci. Trzeba trenowac.

Niestety malo sie u nas mowi o czlowieku jako calosci :) .

Dlatego odpowiedz na pytanie : kto lepszy ? jest prosta - dobry rzemieslnik

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...