Skocz do zawartości
Zouza

Kto lepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

A ja się lubię całować z kobietami, ale do całej reszty wolę facetów. Ze względu na rzeczywiste zaangażowanie (moje również), wzajemne i bardzo realne (choć muszę powiedzieć, że zdarzyły mi się wyjątki od tej reguły...).

Technika jest albo dobra albo cienka jak ósmy numer nici i to nie ma z płcią nic wspólnego.

A z tą grą na własnym boisku to możnaby powiedzieć, że faceci powinni chcieć loda tylko od innych facetów, bo dziewczęta się na obciąganiu nie znają? Nieeeeee, nie zgadzam się.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

k: równie dobrze mozna zapytac sie facetów, kto lepiej obciaga kobieta czy facet? :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

k: równie dobrze mozna zapytac sie facetów, kto lepiej obciaga kobieta czy facet? :)

To na innym forum (np. bi) musiałyś zapytać, bo tu zapewne nie ma reprezentacyjnej grupy kochanków, którzy tego doświadczyli.

Choć zapewne jest kilku rogaczy którzy pomagali hotwife w tej dziedzinie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, zawsze się znajdzie taka grupa. Wydaje mi się, że większość homoseksualistów tak uważa :). Uważają też, że jest ich 10%, choć "badania amerykańskich naukowców" twierdzą, że tylko 8%.

Fajnie porównać notatki, ale chyba każdy ma inaczej. I chwała :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można. Pytaj, jeśli chcesz.

Podkreślam - chodzi mi o Wasze subiektywne odczucia, doświadczenia, przeżycia. "Wydaje mi się" i "na chłopski rozum" - to nie jest to, o co miałam na myśli. ;)

No to może i ja wypowiem się w temacie. ;)

Zdecydowanie wolę mężczyzn. Dlaczego? Nie są "obciążeni" własnymi odczuciami, jak to jest z kobietami. Mężczyźnie łatwiej się dostosować do konkretnej kobiety.

Z kobietami bywa różnie. Często jest tak, że pani lubi w jakiś tam sposób, więc uważa, że partnerka będzie wniebowzięta. I teraz - jeśli obie lubią tak samo lub podobnie - może być siódme niebo. Jeśli diametralnie odmiennie, a do tego jeszcze jedna nie chce urazić drugiej i powiedzieć, że woli inaczej - to już może być klops. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że rozpatrywanie w tych kategoriach "Kto lepszy" jest  nieporozumieniem, ponieważ to pewien rodzaj generalizowania to tak jakby porównywać czy rasa białych jest lepsza od rasy czarnych etc. Każdy człowiek obdażony jest pewną seksualnością i jestem pewien, że można by znaleźć zarówno wielu super kochanków,  rogaczy jak i wiele super kochanek i hotek.... Najrozsądniej patrzeć przez pryzmat człowieka - istoty rozumnej a nie tego czy sie jest, kobietą, facetem, czarnym, żydem, żółtym czy białym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że rozpatrywanie w tych kategoriach "Kto lepszy" jest  nieporozumieniem, ponieważ to pewien rodzaj generalizowania to tak jakby porównywać czy rasa białych jest lepsza od rasy czarnych etc. Każdy człowiek obdażony jest pewną seksualnością i jestem pewien, że można by znaleźć zarówno wielu super kochanków,  rogaczy jak i wiele super kochanek i hotek.... Najrozsądniej patrzeć przez pryzmat człowieka - istoty rozumnej a nie tego czy sie jest, kobietą, facetem, czarnym, żydem, żółtym czy białym

Oesu, a post wcześniej wyjaśniałam, dosyć precyzyjnie zresztą.

Nie masz odnosić się do całej populacji, a do OSOBISTYCH przeżyć. Chyba takie posiadasz?

Nie interesuje mnie, czy 70% białych, 72% czarnych i 15% zielonych ludków może zaspokoić kobietę oralnie bądź palcami. Nie prowadzę badań. Kieruje mną ciekawość o osobiste doznania.

Sorry, jaśniej się chyba już nie da, przynajmniej ja nie wiem jak. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jezeli mamy odnisic sie do wlasnych doswiadczen to jestem lepszy w te klocki od kobiet i juz! To jest moja oficjalna wersja i bede się jej trzymał. .. nawet swiadkow naocznych przedstawie jak bedzie trzeba :evil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łeeee, świadków... :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łeeee, świadków... :redevil:

Nie spinaj sie tak Zouze  :s:

Uważam że mimo wszystko moja odpowiedź puentuje ten temat bo ilu ludzi tyle opinii.

Jedni lubią od tyłu, drudzy klasycznie a jeszcze inni na jeźdźca. Analogicznie pytając jaka pozycja waszym zdaniem jest najlepsza otrzymasz  multum zróżnicowanych odpowiedzi. Tylko tyle chciałem przekazać poprzednią odpowiedzią.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...