Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Złote rady kolegi Zenona…. Czyli jak dogodzić kobiecie i inne ciekawostki życia…

Rekomendowane odpowiedzi

Zenek to mój stary kamrat, z niejednego pieca chleb jadł i zna się na rzeczy, wyga jakich mało, często gęsto dzielił się z nami, czyli młodszymi współpracownikami wieloma radami z życia wziętymi… I tak o to nauczył nas, że wino można otwierać nożyczkami, trzeba pamiętać jednak, że przed wypiciem, trzeba zawartość flachy przelać przez sitko…. No chyba, że ktoś jest niecierpliwy, to potem resztkami korka może się z lekka zakrztusić…. No ale życie nie jest proste… Jednego wykładu w wykonaniu Zenka nie mogę zapomnieć…. Czułem się jak w szkole na lekcji WDŻ…. Pamiętajcie – powiedział – z baba trzeba ostro i bez ceregieli !!! Jak baba mówi nie, to mówi tak, tylko, że ona sama jeszcze tego nie wie, że mówi tak, bo jak mówi nie to jej się wydaje, że tego nie chce, gdy tego chce !! One takie są… Baba nigdy nie wie czego chce, więc dla zasady mówi nie… Zenuś ciągnął wykład dalej…. Chcecie chłopaki sprawdzić czy baba ma chcice to nie pierdolcie się w tańcu… Jesteście chłopami z jajami, więc trzeba podejść do baby zadrzeć spódnicę i łapa w gacie!! No właśnie… Zapytacie, że jak baba nie ma spódnicy to co wtedy?? No jest to problem… Bo spodni nie da się zadrzeć… W tym wypadku rozpinacie babie spodnie i łapa w gacie…. I tu zaczynają się schody…. Bo możecie się zdziwić…. Czy w spódnicy, czy w spodniach a baba bez gaci !! Pamiętajcie, to jest ZNAK…. Jak baba nie ma gaci, to liczyła na taśtanie kapuchy… Proste…. Następnym krokiem jest ocena stanu jej chcicy…. Macie już łapę w gaciach, lub bez gaci, w spodniach czy pod spódnicą, to teraz czas na sprawę najważniejszą… OCENA…. Chwytacie babę za pituchę… jak palec sam wjedzie, to ma chęć… jak wjadą dwa palce to ma baba większą chęć niż chęć… Jak wjadą trzy paluchy jak pijok do baru… To jest dobrze, bo ma chcice… ale jak wjedzie cała łapa, jak w mokradełko, Toś chłopie zapomniał stajni domknąć….. No i Zenuś dalej nam swoje mądrości prawił… Pamiętajcie, jak baba ma chcice, to nie czekajcie jak jej przejdzie… Trza babę od razu brać, bo jak nie to poleci się do sąsiada szlajać !!! Baba jest takim stworzeniem, że jak jej dziury nie przeorasz w potrzebie, to poszuka innego hydraulika co jej chcice przepcha…. Bierzesz ją w krzoki, bo do chałupy za daleko… Pamiętajcie, nie ma ceregieli…. Nie można po babie się czołgać jak wojak w okopach… Cicho bo wróg usłyszy… Trza jak husaria… Z gromem i do ataku… Turków husaria przegnała to i chcice przegna..Pamiętajcie !! Z babami tak jest…. Raz dziennie bolca musi uświadczyć, bo jak nie uświadczy to dostaje szału piczy, lub poszuka ogiera, który za was bobra wytarmosi a baba która nie dostaje bolca, dostaje pierdolca!!!! Nie ma panowie, powtarzam, nie ma przebacz z babską chcicą !! Trzeba babę wychędożyc i to jest nasz męski obowiązek !!! Chłopaki..pamiętajcie… babie nie wystarczy cienka parówka, żeby uśmiech wywołać, ale jak jej salami pokażesz… No ba…. Od razu papa się śmieje…. Wy macie jej kapuche wytrzepać, żeby po nocach kwiliła, a nie rzucać kamyk do studni…. Zrobi plum i zatonie… Mój ojciec mi powtarzał…. Jak baba rano jęczy, cały dzionek nie bręczy !! I to jest mądrość… A więc panowie…. Zamiast czytać moje wypociny, bierzcie panie i do roboty… Jak husaria !!!! 

P.S...Wino da się otworzyć nożyczkami.....

I na zdrowie...za Husarie !!

post-10672-0-63737200-1400785911_thumb.jpg

post-10672-0-49570100-1400786152_thumb.jpg

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nozyczkami nie otwierałem , ale widelcem jak najbardziej i sitka nie trzeba było.

:)

Miłego wieczoru

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No przeca zdechnę ze śmiechu :lach: :lach:  :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No popłakałyśmy się... :D:lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uśmiałem się do łez :D

Dzieki...Takie komentarze dowodzą, ze moja pisanina osiąga zamierzony skutek... :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezłe!

Po przeczytaniu banan długo nie schodził z mego organu twarzowego, interfejsem mimicznym zwanego ;)

Coś w tym jest. Nie raz słyszałem post factum, że moja lepsza połowa właśnie na to miała ochotę, tylko przedtem nie o tym nie wiedziała.....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezłe!

Po przeczytaniu banan długo nie schodził z mego organu twarzowego, interfejsem mimicznym zwanego ;)

Coś w tym jest. Nie raz słyszałem post factum, że moja lepsza połowa właśnie na to miała ochotę, tylko przedtem nie o tym nie wiedziała.....

Kolega Zenio wie co mówi.... bez ceregieli...bach babe w piach  :lach:  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bez ceregieli...bach babe w piach

A Baba wstała, uda i pierś otrzepała, z zachmurzonym czołem i pożądliwym okiem na niego spojrzała.

Znienacka wzięła korzeń ręką w posiadanie, nie pytając wcale właściciela o zdanie.

Zdziwiony mógłby patrzyć z niemocą, jak sam z myśliwego został w przyjemności jedynie pomocą.

Na ten czas z bliska zobaczył, że to nie on kozaczył, a jedynie Babie sobaczył...

Wszak problem nie jest w pytaniu kto komu nie odpuści, ale kogo dopuści....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...