Skocz do zawartości
bigboy89

Męska przyjemność

Rekomendowane odpowiedzi

R: Uh... miodnie :)

Widać długie godziny treningu u tej atletki ;)

tumblr_n1b3fpobzR1ssvayco1_400.gif

Bez pośpiechu, powoli do celu :P

tumblr_n5dg0jpRqr1qd2dcwo1_500.gif

A tu duże oddanie "większej" sprawie ;)

tumblr_n61guoXbtR1r7a0ufo1_500.gif

R: Trzecie zbyt nerwowe na mój gust, poza tym oczami wyobraźni widzę co może się stać przy ostrym hamowaniu  :facepalm:

Hmm... może trzeba będzie coś z własnej kolekcji odgrzebać lub poczynić nowego ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... może trzeba będzie coś z własnej kolekcji odgrzebać lub poczynić nowego ;)

czekam zatem niecierpliwie na to co uwiecznicie lub już uwieczniliście :D na pewno kolekcja zostanie konkretnie wzbogacona :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale temat na czasie bo przecież sezon na lody się zaczął;-)

osobiści lubię te klimaty......

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: Sylvy, nie wiem jak u Ciebie, ale u nas sezon na "lody" trwa cały rok  :mily:

ale temat na czasie bo przecież sezon na lody się zaczął;-)

osobiści lubię te klimaty......

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do Autora wątku:

Czy wiesz, dlaczego nasz Regulamin nie zezwala na to, żeby publikować zdjęcia pochodzące z zewnętrznych hostów, bez umieszczania ich kopii na serwerze ZKF, CZYLI: dlaczego nakazuję wszystkim, aby publikowali zdjęcia wyłącznie w formie załącznika do postu. Nie będę Cię teraz pytał dlaczego masz w dupie ten zapis Ty i wielu innych, tylko pytam: DLACZEGO taki zapis istnieje. Jest widoczny w Regulaminie ORAZ w zasadach publikowania zdjęć, które są widoczne w każdym dziale zdjęciowym.

Przy okazji PODPOWIEDŹ:

Powiedz, jaki masz wpływ na to co dzieje się ze zdjęciem które ktoś, gdzieś umieścił, a Ty robisz jedynie hotlink tego zdjęcia? Po pewnym czasie wasze tu wszystkie komentarze, będą się odnosić do zdjęć które się NIE WYŚWIETLAJĄ, bo ktoś kto je opublikował, po prostu je wyrzuci, lub zrobi to jakiś admin jakiejś tam stronki, jakiegoś tam tymczasowego hostingu. Tutaj zostanie martwy link i kupa komentarzy które tyczyć się będą zdjęć których już nie ma.

Dodatkowo, strona z takim tematem, może być niebezpieczna, bo pod takimi linkami, można umieścić inne, np niebezpieczne dla przeglądarki treści, przekierowania lub wszelkie inne gówno. W najlepszym razie, taka strona, będzie się ładować o wiele razy dłużej niż pozostała część forum, bo przeglądarka, będzie poszukiwać treści które są podlinkowane a których już NIE MA. A nawet jeśli SĄ, to gdy serwer z którego są linkowane jest SŁABY to strona się ładuje DŁUGO. Ile razy jeszcze, mam strzępić swój język i o tym przypominać.

Czy coś jeszcze mam dodać do swojej wypowiedzi

Czy to tłumaczenie Ci wystarczy?

Przeczytaj TO uważnie.

Niektóry GiFy nie wczytują się

Reszta gifów, przestanie się wczytywać prędzej czy później a na ZKF pozostanie ŚMIETNIK.

Jeden śmietnik już mamy, jest nim dział "Filmiki i Linki" gdzie pod starymi linkami, nie ma już filmów od dawna, po kliknięciu można się nadziać na wysmienite trojany z CHIN a nie ma komu tego śmietnika sprzątać.

Pozdrawiam,

Sem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wiesz, dlaczego nasz Regulamin nie zezwala na to, żeby publikować zdjęcia pochodzące z zewnętrznych hostów, bez umieszczania ich kopii na serwerze ZKF, CZYLI: dlaczego nakazuję wszystkim, aby publikowali zdjęcia wyłącznie w formie załącznika do postu. Nie będę Cię teraz pytał dlaczego masz w dupie ten zapis Ty i wielu innych, tylko pytam: DLACZEGO taki zapis istnieje. Jest widoczny w Regulaminie ORAZ w zasadach publikowania zdjęć, które są widoczne w każdym dziale zdjęciowym.

Grafiki dodałem tym, a nie innym sposobem, bo próbując dodać je jako załączniki, zwyczajnie, nie wczytywały się, a przeglądarka wieszała się (może było ich za wiele? Tego nie wiem).  Cała reszta wynikała z mojego niedoczytania chociaż czytać ze zrozumieniem potrafię ;)

A teraz niech się dzieje wola nieba, czekam na instrukcje co dalej ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czekam na instrukcje co dalej

Dalej to jak ustaliliśmy na privie, temat zamkniemy. Ale nie pójdzie do kosza. Przykro mi, wiem że to fajny temat. Postaram się w najbliższym czasie, uruchomić host który umożliwi linkowanie zdjęć z NASZEGO serwera. Z obcych, jest to niebezpieczne i śmieciogenne. Gdy uruchomię host zdjęciowy, który umożliwi linkowanie ruchomych gifów, ale te treści będą osadzone U NAS, wówczas ten temat otworzę z powrotem, modyfikując linki, które będą prezentowały te same treści, ale osadzone u nas. Każdy będzie miał dostęp do hosta zdjęciowego i będzie mógł z niego korzystać. Będzie więc możliwość wyboru: albo załącznik, albo host zdjęciowy ale U NAS. Jest taki dodatek do IP Board.

Pozdrawiam,

Sem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...