Skocz do zawartości
bigboy89

Męska przyjemność

Rekomendowane odpowiedzi

R: Ten "mały wariat" to akurat do zadań specjalnych typu "gdzie-diabeł-nie-może' jest ;)

Oprócz tego jeszcze dwa inne, ale nie zmieściłyby się w kadrze  :redevil:

+ asystentki zawsze chętne do pomocy  :mrgreen:  

Ależ nie mam nic przeciwko, tym bardziej męska solidarność zobowiązuje ;)

A co do statywu, to niezbyt dużych jest rozmiarów, więc jeśli okazałby się niewystarczający do kolejnej Waszej produkcji, to sam chętnie zajmę się obsługą aparatu :P  Bez żadnych dwuznaczności ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:D Trochę się wstydziłem, ale proszę... 8-)

No, coz...  :D, ale brawa za odwage!

A powaznie - wielkie brawa za dystans. :mrgreen:

Za uległość i poświęcenie ;)

14693.gif

Potwierdzam, och, jak potwierdzam!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I na koniec mały OT (wybacz bigboy69 :)), specjalnie z dedykacją dla Red, za to że weszła mi na ambicję  :D Trochę się wstydziłem, ale proszę...  8-)

attachicon.giftrojnog.jpg

Tak się składa, że miałem dziś okazję pobawić się tym statywem :mrgreen: . Oto dowód:

post-6137-0-02646100-1400965336_thumb.jpg

post-6137-0-59734000-1400965338_thumb.jpg

post-6137-0-39853000-1400965341_thumb.jpg

post-6137-0-07185700-1400965344_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantastycznie sie prezentuje, od nasady po sama główkę

Statyw??

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: Nie wnikam, na pierwszy rzut oka podobny, czarny z błyszczącą główką. Kto wie, może to nawet ten sam :-) Ale jakby nie patrzeć to przecież gołym okiem widać już po samych zdjęciach, że mój jest większy, a na pewno lepiej stoi :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: Nie wnikam, na pierwszy rzut oka podobny, czarny z błyszczącą główką. Kto wie, może to nawet ten sam :-) Ale jakby nie patrzeć to przecież gołym okiem widać już po samych zdjęciach, że mój jest większy, a na pewno lepiej stoi :lach:

Może i trochę większy ale czy lepiej stoi?? 8-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy większy - możliwe, czy lepiej stoi - prawdopodobnie, na pewno wspiera się na 2, a nie na 3 nogach :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, lubicie jak kobieta patrzy na Was podczas zaspokajania ustami czy wolicie jak ma spuszczone oczka?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, lubicie jak kobieta patrzy na Was podczas zaspokajania ustami czy wolicie jak ma spuszczone oczka?

spojrzenie prosto w oczy niesamowicie nakręca

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...