Skocz do zawartości
Namiętna_&_Intrygujący

Ten pierwszy raz ...

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy po raz pierwszy usłyszałam o forum byłam wściekła.

Nie potrafiłam zrozumieć fantazji mojego cudownego, najwspanialszego męża. Było to dla mnie wręcz obrzydliwe. Myślałam: jak możesz? Dlaczego masz takie dziwne zainteresowania? Czy ja już Tobie nie wystarczam?

Mało rozmawialiśmy. W zasadzie w ogóle nie rozmawialiśmy. Ani o tym ani o innych sprawach. Ja uciekłam w pracę, a mój Ukochany zamknął się zupełnie, co powodowało napięcia, niepotrzebne konflikty i utratę zaufania w znacznym stopniu.

Przy każdej okazji byłam oburzona i zniesmaczona.

SEX był od czasu do czasu. Bez ekscytacji. Skończyły się przebieranki, pończoszki, kozaczki na bardzo wysokim obcasie, skąpe majteczki i kuszące piersi.

Po jakimś czasie postanowiliśmy porozmawiać, bez względu na konsekwencje. 

Kilka godzin spędzonych na tłumaczeniach, wyjaśnianiu nieporozumienia sprzed kilku lat doprowadziło mnie na forum. Nie ukrywam, że byłam zaskoczona i czasami było STOP.

Od paru dni obserwuję, dzielę się fotkami, nakręcam się.

Teraz jest tak  :doggystyle: i tak  :bananasex2:. Czasami żądam  :klapsik1:  :blow2:  tego też i jestem szczęśliwa !!!

Znowu się zakochałam i pragnę coraz więcej.

Od jakiegoś czasu nieustannie się przytulamy i całujemy.

Postanowiliśmy, że spróbujemy ... potrzebujemy relaksu, czegoś innego, czegoś nowego, czegoś nieodkrytego... 

Z dnia na dzień jestem coraz bardziej ciekawa, bardziej podniecona i wilgotna. 

Gdybam i myślę ... 

Wyobrażam sobie jak, gdzie i czy spodoba się mojemu mężusiowi.... 

Niedługo jedziemy po nową zabawkę... na początek kuleczki

Niedługo więcej fotek... postów i nowych, świeżych opowieści z pikantnymi szczegółami ... 

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ta historia jest jednym z dowodów na to, jak niespotykanym jesteśmy w ogóle forum oraz klimatem. Takie wyznanie, taka historia, jak z oburzonej "zmierzłej" przez to Żony, stajesz się HW i znów rozkwitasz.

Dlaczego masz takie dziwne zainteresowania? Czy ja już Tobie nie wystarczam?

Wyrazy uznania dla Twojego Mężczyzny, który zdołał Ci "wyłożyć" czym w zasadzie są jego potrzeby i jakie z tego korzyści dla Ciebie. I dla Was obojga. Oby Wam się darzyło w sypialni, tego życzę. I pamiętaj żeby przekroczyć rubikon dopiero wówczas, gdy będziecie oboje na to gotowi. A to może nastąpić: nigdy. I też będzie dobrze, wiesz? Cuckold, jest w głowie. Nie zawsze trzeba go realizować dosłownie i fizycznie, aby tak naprawdę istniał.

Znowu się zakochałam i pragnę coraz więcej.

Od jakiegoś czasu nieustannie się przytulamy i całujemy.

To jest najwspanialsza wiadomość. Konsumuj powoli. Nigdy nie szukaj tego samego uczucia w ramionach Kochanka, bo to się zawsze źle kończy. Pamiętaj:

Zawsze.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajnie, że rozmową doszliście do wspólnych i zadowalających oboje wniosków...

Czekamy na rozwój sytuacji...no i obiecane zdjęcia  :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że wszystko się dobrze potoczyło i mam nadzieję, że doświadczycie tego czego naprawdę oboje chcecie :-) Powodzenia! :evil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas to w mniejszym stopniu cuckold a bardziej otwarcie związku, dzielenie się fantazjami, wspólne przekraczanie granic.

Tak czy inaczej bardzo nas to zbliżyło czego i Tobie życzę.

Forum czyni cuda :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze swojej strony powiemy tylko tyle, że będzie Wam kibicować.

Kibicować głównie w doskonaleniu Waszych relacji, by były wspaniałe i partnerskie, byście byli ze sobą (i innymi) szczęśliwi i spełnieni.

Kibicować by to spełnienie realizowało się wg Waszych oczekiwań, kryteriów i celów, które pragniecie osiągać wspólnie.

Kibicować byście czuli granice i umiar w poszukiwaniach by dodatkiem było wszystko co poboczne i namiętne z innymi, a nie sensem życia samym w sobie. To pierwsze potrafi wzmacniać związek, to drugie z reguły prowadzi do destrukcji.

Kibicujemy i wspieramy

Bawcie się dobrze :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy po raz pierwszy usłyszałam o forum byłam wściekła.

Nie potrafiłam zrozumieć fantazji mojego cudownego, najwspanialszego męża. Było to dla mnie wręcz obrzydliwe. Myślałam: jak możesz? Dlaczego masz takie dziwne zainteresowania? Czy ja już Tobie nie wystarczam?

No niestety  nie jesteś oryginalna w w tym co opisałaś, ale nie ma się co dziwić, jest to w 100% normalne dla  (strzelam - 95% kobiet i 25% mężczyzn). Dostęp do wiedzy gwałtownie uległ uproszczeniu i zwiększył tempo. Kiedyś nawet w dużym mieście nośnikiem wiedzy był nauczyciel i proboszcz. Kształtowali naszą wiedzę ta jak uważali za stosowną. Seks u obu "źródeł" wiedzy był jednoznacznie zły. Jak kobiety "dotknięte" (średnio) mniejszym popędem seksualnym, miały poszukiwać nowych doznań erotycznych :->. Seks wyrzucały z myśli (jeżeli myślę o seksie jestem stracona) .

Dziś jeszcze te wpojone zasady pokutują w wielu głowach. Poważną trudnością w normalnym traktowaniu seksu było przed wiekami(?) połączenie miłości i seksu w nierozłączna parę. Choć wiadomo, że można kochać i nie pie***lić pardon odbywać stosunków (nawet kościół to akceptuje, pochwala(?)) i oczywiście wiemy to my, że można pie..., odbywać stosunki bez miłości.

Dzięki informacji którą możemy posiąść z każdej strony, dziś możemy tworzyć niezwykle udane małżeństwa i barwić życie seksualne, dzięki czemu facet po 40 nie musi być impotentem (bo wiadomo, że erekcja jest  (w skrócie) w mózgu.

Namiętna_intrygantko po prostu jesteś kolejną kobietą która wyemancypowała się na "niezależne myślenie".

Z niezwykłym zainteresowaniem obserwuje ten proces wyzwolonego myślenia, bo dotyczy on seksu w minimalnym stopniu - w znacznym - postrzeganie świata w proporcjach mu należnych (prawdziwych)..

Jak pozostali, będę z życzliwą ciekawością, obserwował ewolucje Waszych zachowań.

Pozdrawiam serdecznie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas to w mniejszym stopniu cuckold a bardziej otwarcie związku, dzielenie się fantazjami, wspólne przekraczanie granic.

Tak czy inaczej bardzo nas to zbliżyło czego i Tobie życzę.

Forum czyni cuda :)

My dokładnie tak samo.... Otwarty związek.... Jennifer bardzo trafnie to ujęła... Dzielenie się fantazjami i doznaniami, które bardziej zespalają ludzi ze sobą ;)

M.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...