Skocz do zawartości
Menczi

Witam ze Świętokrzyskiego

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Tematyka cuckold interesuje mnie od dłuższego czasu ale nie wiedziałem jak się do tego zabrać - tzn. jak namówić do tego moją żonę.

Jakiś miesiąc temu okazało się jednak, że moje obawy nie okazały się podstawne gdyż udało się i wszyscy mieliśmy dobrą zabawę. Napewno nie był to jednorazowy wybryk bo wspólnie podjęliśmy decyzję że jeszcze to powtórzymy.

Na forum trafiłem już po tym "zdarzeniu", mam nadzieję dowiedzieć się więcej w tym temacie, poznać wasze opinie, pomóc żonce otworzyć się jeszcze bardziej, pokazać jej że jest więcej ludzi którzy czerpią z życia więcej.

Jako że mamy już Pana do zabaw z żoneczką nie jesteśmy w tej chwili zainteresowani nowymi Panami, zobaczymy jak to wszystko się rozwinie.

Dopiero zaczynamy przygodę tak więc życzcie nam powodzenia.

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Fajnie że ktoś z mojego województwa dołącza do społeczności :)

Pozdrawiam !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj.  U Was mało i u mnie mało,  ale jest możliwość "odwiedzania  się"...  Gdybyście się  zdecydowali to poproszę PW :)

Milej zabawy na forum!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...