Skocz do zawartości
michalek_1990

Rozmowy niedokończone 24 latka szukającego Pary lub Hotki

Rekomendowane odpowiedzi

- Witajcie moi Mili. Jestem przystojnym i zadbanym gościem z Zielonej Góry. Mam 185cm, więc do niziołków raczej się nie zaliczam :D Bez urazy dla niziołków!

- Tak, jasne... już Ci w to uwierzę, wszyscy tak piszą :D Co jeszcze? Przedstaw się jako Brad Pitt albo inny Ronaldo, dziewczyny na to polecą i nawet skrzynka VIP nie pomieści tych wszystkich wiadomości od nich!

- A Tobie kto pozwalał się odzywać?

Ty sam mnie wywołałeś z lasu ;p

- No dobra, więc zamilcz, wracaj do lasu i daj mi coś powiedzieć o sobie. A więc mam 24 lata i przyznam bez bicia, że jestem prawdziwym ogrem i mam masę przygód na koncie. 

- Nie ściemniaj, bo raz Ci się sfarciło więc nie kozacz koleżko! W sumie widziałem co tam poczyniasz i ta Pani miała szczęście. Szczęście, że drzwi były otwarte i szybko zwiała. Dobra... tak nie było :)

- Musiałeś to mówić? Kto będzie chciał z jakimś amatorem czegoś próbować? Poszukuję Hotki lub Pary z całego lubuskiego w wieku do 30 lat, może być minimalnie więcej, nie ustalam sztywnych granic, bez przesady :) 

- Okej, są różne zboczenia, może lubisz mamuśki? Bez urazy dla mamusiek ;)

- Tym razem przegiąłeś! Ludzi się nie rani, tylko szanuje wszystkich bez względu na wiek. Ważne by byli równie chętni do nawiązania znajomości jak ja. Także zapraszam wszystkich chętnych do pisania, może coś ciekawego się z tego urodzi.

- Ty, koleś, nie wyjeżdżaj mi tu z rodzeniem, bo wszyscy się wystraszą i nikt nie zagada!

- Chociaż tutaj przyznam Ci rację.

Pozdrawiam(y) wszystkich i z płomienną nadzieją i żarem w sercu czekam(y) na wiadomości ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...