Skocz do zawartości
Żona_uległego

Piosenki z seksem w tle, lub takie które Wam z seksem się kojarzą.

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 15.05.2014 o 15:10, Kiki pisze:

A dla tych starszych... co pamiętają wrrrr

No tak to jest z seksem w tle... Choć z seksem mi się nie kojarzy.. Raczej z dyskoteką jak byłam nastolatką M. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.07.2018 o 23:37, husband pisze:

Piosenka o masturbacji...

Uwielbiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.02.2019 o 21:12, Leta&Emiliano pisze:

tak jakoś intensywnie mi się kojarzy...

i uwielbiam...

L.

Leto to jest jeden z niewielu tak zmysłowych utworów... Uwielbiam... Mięknę od głosu Nick'a Cave'a. M. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to już Mi się z seksem kojarzy od razu... Polecono mi ostatnio ten utwór ❤️ i dla Mnie SAM SEKS!! M. 

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się bardzo to kojarzy z namiętnym seksem i chemią, której trudno się oprzeć..

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze coś nie na serio:

”czy możesz mi dmuchnąć w gwizdek, dmuchnąć w gwizdek - daj mi znać, pokaże Ci jak to robić, pora chyba zaczynać: składasz usta w małą trąbkę, podchodzisz blisko... czy możesz mi dmuchnąć w gwizdek? Daj mi znać!” - przeróbka Cezika

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, maniurka pisze:

A mi się bardzo to kojarzy z namiętnym seksem i chemią, której trudno się oprzeć..

Ooo tak M. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się to jakoś tak fajnie kojarzy i właśnie w tym wydaniu, no mam słabość do mężczyzn z zarostem  

Ona.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, TakajakaPara pisze:

A mi się to jakoś tak fajnie kojarzy i właśnie w tym wydaniu, no mam słabość do mężczyzn z zarostem  

Ona.

Muzyka cudowna.. Uwielbiam... Ale sam Skubas bez muzyki, jakoś też mi się z seksem kojarzy M. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.08.2020 o 10:27, TakajakaPara pisze:

Ona.

Hmmmm, z zarostem powiadasz

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...