Skocz do zawartości
Żona_uległego

Piosenki z seksem w tle, lub takie które Wam z seksem się kojarzą.

Rekomendowane odpowiedzi

Do założenia tematy zainspirował mnie temat "Polskie utwory tylko dla dorosłych" założony przez Luka Terry, który bacznie obserwuję i mam nadzieję, że zaobfituje wieloma utworami (choć wcale o nie nie łatwo).

Słowa pisane ... na dokładkę podszyte erotyzmem, obleczone w nuty dają doskonały podkład do zmysłowych igraszek.

Czasami banalna piosenka kojarzy nam się z niebanalnym zdarzeniem ... więc wszelkie utwory, które wywołują "fiksacje" erotyczne są mile widziane.

Ponieważ jako śródlądowa marynarka uwielbiam szanty pierwszym utworem jaki zamieszczam jest właśnie szanta.

Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu ... na tyle, że zechcecie podzielić się swoimi (mogą być i obce :) ) zbiorami  

Szanty - marynarskie portki.mp3

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej! Dla mnie takim utworem jest Soldier of Love - Sade - niesamowicie ujmuje takim intymnym, erotycznym rytmem i brzmieniem, kojarzy się z ruchem bioder w erotycznym tańcu - nie mam mp3-ki, wybaczcie, ale zachęcam do posłuchania

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pezet, Wdowa- Niegrzeczna..... Może hip-hop polski nie jest zbyt wyszukanym rodzajem muzyki... Jednak ta piosenka budzi we mnie lwicę ;P 

A wszystko zaczęło się od streaptisu aktorki w filmie z tą piosenką w tle (wywołało to rumieniec na mojej twarzy).... hmmm przy tej muzyce pierwszy raz zatańczyłam

Pezet & Wdowa - Pezet - Niegrzeczna (feat. Wdowa).mp3

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

30 second to mars Hurricane   

I jeszcze....

Przez wspomnienie tego co co działo się w trakcie seansu:)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dla tych starszych.... co pamiętają wrrrr

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

;-P Nie pamiętam za młody jestem:D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam ze tez cos napisze... moje chyba pierwsze spotkanie s milosnymi dzwieki w zyciu.. bylo mi 15 lat gdzy uslyszal o nich swiat (a to nie ten utwor :), ale na plycie Frankie Goes To Hollywood... byl taki jedyn malo znany utwor... no, posluchajcie sami

https://www.youtube.com/watch?v=ZiXgn06UCZA

klaniam sie subi

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam ze tez cos napisze... moje chyba pierwsze spotkanie s milosnymi dzwieki w zyciu.. bylo mi 15 lat gdzy uslyszal o nich swiat (a to nie ten utwor :), ale na plycie Frankie Goes To Hollywood... byl taki jedyn malo znany utwor... no, posluchajcie sami

https://www.youtube.com/watch?v=ZiXgn06UCZA

klaniam sie subi

Subi.. fgth ocieka seksem . dzięki za przypomnienie..

No i klasyk poznański

http://www.youtube.com/watch?v=1RqveHGRBdU

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...