Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Moja Fantazja.... Czyli okiem faceta igraszki pań

Rekomendowane odpowiedzi

Wchodzę do pokoju, gdzie obie siedzicie...Obie zwiewne, atrakcyjne ,w zmysłowej i seksownej bieliźnie, która więcej odsłania niż zasłania. Obie jednakowo kusicielskie, pewne tego czego oczekujecie i chcecie. Pewne siebie, doświadczone kobiety... Czerń i biel kontrastują między sobą, powodując, że Wasz widok jest ucztą dla wzroku:

- Siadaj i czekaj - mówisz

Siadam wygodnie na fotelu z rosnącym podnieceniem i biciem serca czekam na to co będzie.... Spoglądacie na siebie, wymieniając porozumiewawcze spojrzenia...Podchodzicie obie do mnie... Chwytacie mnie za obie ręce i przywiązujecie do oparć fotela, po czym klękacie na królewskich rozmiarów łożu... Wasze usta stykają się w pocałunku, łakome usta jednej, szukają ust drugiej, a Wasze języki  szukają się wzajemnie, niczym w szalonym, zmysłowym tańcu... Wasze ciała przylegają do siebie, gdy Wasze ręce rozpoczynają wędrówkę po Waszych ciałach w poszukiwaniu wrażliwych miejsc... Muskacie sobie nawzajem szyje, nie przerywając pocałunków... Zsuwacie z siebie  nawzajem staniki, odsłaniając piersi... Po chwili Wasze piersi stykają się ze sobą, sutek ze sutkiem, ocierają sie nawzajem o siebie wywołując  Wasze uśmiechy i rozkoszne wzdychanie.... Patrząc sobie w oczy dotykacie nawzajem swoich piersi, ściskając je i masując... Naprężone sutki proszą się wręcz o dotyk ust i języka.... Po chwili jedna z pań schyla się, zamykając  w ustach sterczący sutek, pieszcząc w międzyczasie drugą pierś, po chwili drugi sutek jest również nagradzany pieszczotami... Druga pani nie chcąc być bierna, odwzajemnia  pieszczoty piersi... Atmosfera staje się coraz bardziej gorąca, pieszczoty coraz bardziej intensywniejsze, a widok staje się wręcz torturą dla moich oczu.... Wasze ręce wsuwają się w majtki poszukując zakrytych przed moim wzrokiem najbardziej intymnych miejsc... Widzę Wasze pocałunki, i ruch reki jednej pani w majtkach drugiej... Słyszę Wasze jęki... Cała ta sytuacja wywołuje bolesne naprężenie w spodniach, które wywołuje dotkliwy ból... Po chwili kładziecie się... Wasze majtki znikają w oka mgnieniu, odsłaniając wilgotne i nabrzmiałe wargi spragnione pieszczot.... Całujecie się, nie przerywając pieszczot. Pieścicie swoje piersi  ,ramiona, brzuchy... Gdy temperatura jest bliska wrzenia, układacie się w pozycji 69... Moje oczy łakomie pochłaniają widok języków pieszczących sedna kobiecości obu pań... Jęki rozkoszy powodują, że mam ochotę zerwać więzy przytrzymujące mnie na fotelu... W chwilę później intensywność jęków zwiastuje orgazm jednej z pań... Druga z pań okrzykiem rozkoszy wita orgazm ułamek sekundy później....  Zadowolone i zrelaksowane kładziecie się obok siebie, zapominając o mojej obecności....

Następnie.... Nie... tak dobrze nie ma...

c.d.n

:redevil:  :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...