Skocz do zawartości
TomekGS

Zakupy akcesoriów

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też miałem problem ze znalezieniem odpowiedniego sprzętu na zadowalającym mnie poziomie. Przyznać się tu muszę do natury perfekcjonisty w związku z którą jeśli już coś robię to chcę to robić dobrze. Tak też było z zakupem kajdanek i reszty zabawek a dodam że jako student nie mogłem sobie pozwolić na szaleństwa przy zakupach w sklepach internetowych. Wtedy wpadłem na inny pomysł który polecam wszystkim forumowiczom.

Kajdanki kupiłem skórzane zapinane na solidny pasek z podszewką i łańcuszkiem odłączanym, oraz drugie na kostki bez podszewki. O ile mnie pamieć nie myli firmy Leader. Łańcuszek przy nich jak wspomniałem był odpinany więc miałem dwie bransolety skórzane z metalowym oczkiem na ręce i dwie na nogi. Nie warto oszczędzać na tym elemencie bo to on odpowiada za komfort uległej a ten jest bezcenny.

Później poszedłem do sklepu żelaznego i nabyłem łańcuch sprzedawany na metry (6 odcinków po 10cm, 2 - 60cm, 4 - 20cm) dwa metalowe kółka i małe karabinki. Później złożyłem z tego dwa ,,krzyżaki" do łączenia kostek i nadgarstków i dwa dodatkowe łańcuszki (później dokupiłem do nich obroże gładkie jak dla kota takie cienkie- można je wszędzie przypiąć a do nich ręce lub kostki) :-)

Wszystko to pozwala mi na wygodne krępowanie uległej. Jest bardzo trwałe ze względu na materiał i wygodne w użyciu co sam sprawdziłem.

Szukałem podobnych elementów w internecie i za krzyżak taki jak mój za który dałem coś koło 20zł zapłacił bym 150zł (w sklepie który odwiedziłem) a w moim jestem pewny jakości wykonania ;-)

Myślę że jest to jakaś alternatywa jeśli ktoś ma chwilkę czasu, a zrobienie czegoś samemu co później wykorzystuje się i co ważniejsze sprawdza się na sesji daje dużo satysfakcji :-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.01.2016 o 22:35, Falcon pisze:

Nie warto oszczędzać na tym elemencie bo to on odpowiada za komfort uległej a ten jest bezcenny

Tu można polemizować?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...