Skocz do zawartości
TomekGS

Zakupy akcesoriów

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś moze polecić jakiś sklep internetowy z duzym wyborem akcesorów do krępowania. Nie chodzi mi o pluszowe kajdanki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o dedykowane rzeczy , ze by nie bawic sie w wiazanie. Jakies skórzane kajdanki z łańcuszkami itp

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam na Pw. W krępowaniu i wiązaniu sama przyjemność, oczywiście można iść na łatwiznę i kupować gotowe zestawy ale to jak lizanie lizaka w opakowaniu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyglada na to że rozne rzeczy są dla nas przyjemnosciami. :))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bobas76 - czemu nie napiszesz tutaj tylko na PW 

co to jakaś tajemnica polecić sklep z rzeczami  Bdam  do krępowania ?

Misiek 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co to jakaś tajemnica polecić sklep z rzeczami  Bdam  do krępowania ?

Misiek 

Nie chciałem zaśmiecać tematu:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie czujcie się skrępowani, no chyba że to jakaś krypto reklama. sam bym chętnie coś dokupił, bo mamy pewne braki w wyposażeniu jak się okazuje  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś moze polecić jakiś sklep internetowy z duzym wyborem akcesorów do krępowania.

Zapraszam na Pw.

Rób tak, żebym ja Cię nie zaprosił na swoje przypadkiem. Tu masz:

Na co Ty:

Nie chciałem zaśmiecać tematu

Więc jeszcze raz TREŚĆ tematu Ci przedstawiam:

Czy ktoś moze polecić jakiś sklep internetowy

Nie zaśmiecisz tematu wypowiadając się na temat, a zaproszeniami na PW możesz spowodować że oko saurona zwróci się w Twoją stronę i po co Ci to potrzebne. Więc, podaj publicznie adres tego sklepu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...