Skocz do zawartości
andre1976

Moje pierwsze pytanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Popraw mnie jeśli się mylę. Z kochankiem wybranym przez męża, bez opaski na oczach żony - NIE.

Z wybranym przez męża kochankiem, z opaską na oczach żony - TAK?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Popraw mnie jeśli się mylę. Z kochankiem wybranym przez męża, bez opaski na oczach żony - NIE.
Z wybranym przez męża kochankiem, z opaską na oczach żony - TAK?

tak dokładnie, tak uważam, ja nie jestem kobietą, ale rozmawiałem o tym kilka razy z moją HW prywatną, i ONA utrzymuje, że absolutnie faceta jak ma go pieścić, dotykać i Bóg wie co jeszcze z OCZAMI SZEROKO OTWARTYMI - to musi go wcześniej poznać, najlepiej jak on by się jej podobał.

A gdybym jej zorganizował nawet GANG BANG - to z opaską na oczach jest jej wszystko jedno, bo i tak każdy z tych Panów będzie w tej sytuacji mną. No tylko może z innym penisem:)

Dla mnie to są dwie różne sytuacje. I myślę, że andre mógłby z tą opaską spróbować, bo to fajny pomysł jest. Sami na bank to kiedyś zrobimy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OK, już rozumiem.

Znam pewną Hot Wife, która miała kiedyś taką fantazję :P A może dalej jeszcze ma? :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OK, już rozumiem.

Znam pewną Hot Wife, która miała kiedyś taką fantazję :P A może dalej jeszcze ma? :P

Opaska na oczach jest super :) tym bardziej nie chcę tego spieprzyć :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę teraz uważnie przejrzeć ten temat od początku do końca. Ten temat, tak jak i każdy inny, ma być pozbawiony personalnych ataków, nawiązujących do innych tematów gdzie możecie swoje wojny kontynuować a który został przeniesiony do Hyde Parku. Usunę stąd również i ten, swój post. Jeżeli jednak znajdę po raz kolejny "akcje" zamknę całe forum na dobę, żeby zrobić na nim porządek a gdy je znów otworzę, to będzie o kilka tysięcy postów mniej a co poniektórzy mogą się znaleźć w innych grupach niż są aktualnie. Prosze ten post zignorować i kontynuować wyłącznie meritum tematu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To wszystko zalezy jak sobie ufacie i darzycie sie miloscia.

Kolejna rzecz-jak ona bedzie sie czula po takiej zabawie. A co bedzie jezeli bedzie miala mieszane odczycia?

Moze lepiej poswiecic troche czasu i znalezc odpowiedniego faceta (daj ogloszenie na forum,niech ona poszuka w swoim towarzystwie).

Potem mozesz ja nawet zwiazac jak lubi ale najwazniejsze to bywcie oboje byli z takiego spotkania zadowoleni.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...