Skocz do zawartości
andre1976

Moje pierwsze pytanie.

Rekomendowane odpowiedzi

niedyspozycyjność panów. Nie dopuszczam do siebie myśli że przytrafi się to w przypadku kolejnego pana. Nie mam problemu z selekcją pod względem intelektu i aparycji, ale przecież tego nie sprawdzę???

moim zdaniem trochę demonizujesz ten temat. Niedyspozycyjność zdarza się z różnych powodów, także w sytuacji, gdy kobieta jest ZBYT podniecająca i przez to stres blokuje faceta... Na szczęście w tej sytuacji pozostają inne sprawne narządy ;) a i Ty będziesz na miejscu przecież!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem trochę demonizujesz ten temat. Niedyspozycyjność zdarza się z różnych powodów, także w sytuacji, gdy kobieta jest ZBYT podniecająca i przez to stres blokuje faceta... Na szczęście w tej sytuacji pozostają inne sprawne narządy ;) a i Ty będziesz na miejscu przecież!

Kurcze wiem, że się zdarza. Ale normalnie sobie myślę, że jak się raz zdarzy albo co gorsza dwa razy, to trzeci raz nie ryzykuję tylko biorę tabsa i tyle. Nie mam do nikogo pretensji że mu nie odpala. Mi też się zdarza. Takie życie, człowiek młodszy nie jest, do tego całymi dniami trzeba kombinować i się stresować żeby na chleb  zarobić. Chcę po prostu uniknąć tej sytuacji i tyle :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A przedstaw ją nam kolego drogi, bo nie wierzę :kwi:

Jeszcze nie czas na to :) Nie po to tutaj przyszedłem, poza tym ona musiałaby się na to zgodzić, Jeśli ona wyrazi taką chęć to na pewno to zrobię i obiecuję, że powiadomię Cię osobiście na pw jako pierwszego/ pierwszą sorki mam problem z odczytaniem Twojej płci. Wydaje mi się ze mężczyzna, ale tyle razy zjeba dostałem za to, że teraz jestem ostrożny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze wiem, że się zdarza. Ale normalnie sobie myślę, że jak się raz zdarzy albo co gorsza dwa razy, to trzeci raz nie ryzykuję tylko biorę tabsa i tyle. Nie mam do nikogo pretensji że mu nie odpala. Mi też się zdarza. Takie życie, człowiek młodszy nie jest, do tego całymi dniami trzeba kombinować i się stresować żeby na chleb  zarobić. Chcę po prostu uniknąć tej sytuacji i tyle :)

Hmmm... mam do tego inne podejście. Seks to znacznie więcej niż sztywny penis. Najwięcej dzieje się w głowie. Doświadczyłam fantastycznych rozkoszy bez udziału tego organu, więc nie podzielałabym Twoich obaw. Ale oczywiście jeśli Twoją żonę to deprymuje, to inna kwestia..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasz problem (mój i mojej żony) polega na tym, że ciężko nam znaleźć odpowiedniego kandydata. Moja żona musi zamienić kilka zdań a facet musi ją jakoś oczarować

Jeżeli obiecasz mi, że będę pierwszym, który dostanie informację na PW, to ja Ci obiecuje , oczaruje i zaczaruje Twoją  Żonę :)

ale se pojechałem teraz ...  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... mam do tego inne podejście. Seks to znacznie więcej niż sztywny penis. Najwięcej dzieje się w głowie. Doświadczyłam fantastycznych rozkoszy bez udziału tego organu, więc nie podzielałabym Twoich obaw. Ale oczywiście jeśli Twoją żonę to deprymuje, to inna kwestia..

Prawie wszystko się u nas zgadza co piszesz oprócz tego ze moją żonę to deprymuje. Ten gość który był ok to idealny facet. Człowiek który rozumie bez słów (ogromna rzadkość) Do tego robi super minetę i jest wirtuozem palcówki. Nawet ja tak nie robię, wiem bo widziałem i słyszałem. Tylko że nam się to troszkę znudziło. Bardzo go lubimy bo to swietny facet. Ale chcielibyśmy pójść dalej a się nie daje. Przecież mi nie wypada go pytać, mojej małej chyba też. Nie chcemy spieprzyć tego co jest bo jest OK z małym istotnym wyjątkiem.

Jeżeli obiecasz mi, że będę pierwszym, który dostanie informację na PW, to ja Ci obiecuje , oczaruje i zaczaruje Twoją Żonę :)

ale se pojechałem teraz ... :redevil:

Przecież napisałem że będziesz, a czeków bez pokrycia nie przyjmuję :) Więc ich proszę nie wystawiaj. Dostaniesz to za free :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to wy w końcu kochanka szukacie czy kompozytora ?  :facepalm:

Dobry kochanek powinien posiadać umiejętność komponowania*, swojego ubioru na randkę z Hot Wife, odpowiednich słów dla Niej.

Nie każdy to potrafi, bo na przykład inaczej będzie komponował kochanek z Włoch, a inaczej z Chin.

Kochanek północnoamerykański może być dla naszych rodzimych Hotek zbyt bardzo przesiąknięty kapitalizmem, może tez być skąpy i oszczędzać na kwiatach i czekoladkach.

Hiszpan za to jest dość rozrzutny i ma szeroki gest, jednak w obecnej sytuacji, a właściwie od dobrych paru lat Hiszpania jest dotknięta przez ogromny kryzys ekonomiczny. Myślę więc, że jednak mógłby być nyrolem.

Trzeba jednak oddać tej nacji to, że wydała na świat wybitnych pisarzy, wspomnieć choćby tak modnego ostatnio Zafona, autora takich powieści jak: " Cień wiatru", "Gra anioła" :)

Również Eduardo Roca jest godny wspomnienia i jego "Warsztat książek zakazanych", który właśnie kończę czytać.

Wracając jednak do meritum tego tematu :)  to warto nadmienić o kochankach z Meksyku, którzy to kochankowie owo komponowanie wyssali z mlekiem matki, a jak wiadomo, Meksyk pod względem karmienia piersią wyprzeda nawet kraje afrykańskie :)

Własnie.... Afryka..., ta niesłychana wielonarodowość, szeroka gama barw i ich odcieni, ale także inne przymioty, godne uwagi Hot Wife :P

Nie wiem co prawda jak oni potrafią komponować. Odważę się na tezę, że jest to zależne od rejonu.

Inaczej będą komponować kochankowie z północy, a inaczej z okolic równika :P

Wlaściwie nie wiem, który rejon polecić, bo pod tym względem jeszcze nie uzupełniłam braków. No może troszkę ;)

Bo jak mam jechać nad Bałtyk to wolę na Diani Beach, właściwie to ten sam koszt, tylko trzeba trafić na ekonomiczne połączenia, a da się, bo sama takie znalazłam :)

* umiejętność nawiązania relacji z Hot Wife.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry kochanek powinien posiadać umiejętność komponowania*, swojego ubioru na randkę z Hot Wife, odpowiednich słów dla Niej.

Nie każdy to potrafi, bo na przykład inaczej będzie komponował kochanek z Włoch, a inaczej z Chin.

Kochanek północnoamerykański może być dla naszych rodzimych Hotek zbyt bardzo przesiąknięty kapitalizmem, może tez być skąpy i oszczędzać na kwiatach i czekoladkach.

Hiszpan za to jest dość rozrzutny i ma szeroki gest, jednak w obecnej sytuacji, a właściwie od dobrych paru lat Hiszpania jest dotknięta przez ogromny kryzys ekonomiczny. Myślę więc, że jednak mógłby być nyrolem.

Trzeba jednak oddać tej nacji to, że wydała na świat wybitnych pisarzy, wspomnieć choćby tak modnego ostatnio Zafona, autora takich powieści jak: " Cień wiatru", "Gra anioła" :)

Również Eduardo Roca jest godny wspomnienia i jego "Warsztat książek zakazanych", który właśnie kończę czytać.

Wracając jednak do meritum tego tematu :) to warto nadmienić o kochankach z Meksyku, którzy to kochankowie owo komponowanie wyssali z mlekiem matki, a jak wiadomo, Meksyk pod względem karmienia piersią wyprzeda nawet kraje afrykańskie :)

Własnie.... Afryka..., ta niesłychana wielonarodowość, szeroka gama barw i ich odcieni, ale także inne przymioty, godne uwagi Hot Wife.

Nie wiem co prawda jak oni potrafią komponować. Odważę się na tezę, że jest to zależne od rejonu.

Inaczej będą komponować kochankowie z północy, a inaczej z okolic równika :P

Wlaściwie nie wiem, który rejon polecić, bo pod tym względem jeszcze nie uzupełniłam braków. No może troszkę ;)

Bo jak mam jechać nad Bałtyk to wolę na Diani Beach, właściwie to ten sam koszt, tylko trzeba trafić na ekonomiczne połączenia, a da się, bo sama takie znalazłam :)

* umiejętność nawiązania relacji z Hot Wife.

Bardzo fajne nawet zalajkowałem :) . Kto to jest nyrol?????

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a tu nie ma chyba żadnej sprzeczności, bo jak ma GO - OGIERA - widzieć, to ja sobie nie wyobrażam trochę tak z marszu, cześć, to jest Stefan idziemy do pokoju wiesz, po co. 

Ale, jak kobieta ma opaskę na oczach, to zupełnie inna sprawa, nie widzi gościa, i może to być facet taki czy inny, a ona będzie się i tak kochała pewnie z wyobrażaniem jakiegoś faceta w głowie, tak mi się przynajmniej wydaje. Przynajmniej, żona mi mówi, że ona by tak miała. 

Nadal uważasz, że to bez sensu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...