Skocz do zawartości
pawel1969

Wulgarnie

Rekomendowane odpowiedzi

Czy kręci was oglądanie jak ogier upokarza waszą kobietę? Oczywiście wszystko jako gra, ale żeby było wulgarnie i na ostro.

Czytając sporo artykułów na tym forum doszedłem do wniosku, że w praktyce (której nie mam) w relacjach cuckold dominują pozytywne nastawienia. Żona okazuje uczucia mężowi. Nieraz mąż przyłącza się do zabawy itp.

Mnie przynajmniej teoretycznie kręci związek trójki w którym żona i mąż są poniżani przez dominującego ogiera. Ona jest uległą suką gotową zrobić wszystko dla ogiera. Ogier ją poniżą a wspólnie z nią poniżają męża całkowicie uległego i usługującego.

Napiszcie czy macie jakieś doświadczenia. Czy w praktyce ta fantazja sprawdza się równie dobrze jak w teorii.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pawel ja lubie ponizac i kobiete i faceta....ale i tak to jest gra. Mimo wszystko zawsze mam szacunek dla meza i zony bo to jest czlowiek. Fakt ze lubie ostre klimaty nie zwalnia mnie z bycia czlowiekien a to znaczy ze po zabwie gdzie twoja zona i ty bedziecie dla mnie szmatami...to po zabawie siade z Wami pogadamyjak kumple napijemy sie piwa czy wina i na odchodne bede zyczyl Wam jak najlepiej.

Wybacz jesli Cie zawiodlem ale wszystko jest jakas gra w celu spelniania swoich fantazji. Ludzie maja rozne preferencje fantazje ale zawsze szacunek dla czlowieka jest najwaznieszy.

Nie interesuje mnie co powiedza inni ale tak zostalem wychowany i to uwazam za dobre.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pawel ja lubie ponizac i kobiete i faceta....ale i tak to jest gra. Mimo wszystko zawsze mam szacunek dla meza i zony bo to jest czlowiek. Fakt ze lubie ostre klimaty nie zwalnia mnie z bycia czlowiekien a to znaczy ze po zabwie gdzie twoja zona i ty bedziecie dla mnie szmatami...to po zabawie siade z Wami pogadamyjak kumple napijemy sie piwa czy wina i na odchodne bede zyczyl Wam jak najlepiej.

Wybacz jesli Cie zawiodlem ale wszystko jest jakas gra w celu spelniania swoich fantazji. Ludzie maja rozne preferencje fantazje ale zawsze szacunek dla czlowieka jest najwaznieszy.

Nie interesuje mnie co powiedza inni ale tak zostalem wychowany i to uwazam za dobre.

Piszesz, jakby ktoś miał Cię potępić ..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w praktyce ta fantazja sprawdza się równie dobrze jak w teorii.

Praktyka jest personalna, to że jednym się sprawdziło i wszystko poszło zgodnie z oczekiwaniami, nie oznacza, że tak będzie w każdym przypadku. Jak z każdą fantazją. Spisz bardzo dokładnie Wasze fantazje, wnikliwie je omów z Partnerką, podziel kartkę na dwie tabele: jedną, w której zapiszecie czego oczekujecie, w drugiej, to czego absolutnie nie akceptujecie. Słowo alert również powinno być ustalone z Dominującym, tak jak i wcześniejsze nie/oczekiwania.

Odradzam szukanie Dominatora na stronach bdsm, oni zwykle nie mają pojęcia o cuckold, a to ma być bdsm'owy cuckold, chyba nie chodzi tylko o samo pranie? ;)

Są na ZKF Panowie, (a także Dominujące Panie) którzy wiedzieliby jak się zabrać za taką realizację, powodzenia życzę :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czerwony kapturku wiem ze nie kazdy moze zgadzac sie ze mna. Wiem ze dla nie ktorych bycie dominujacych to zycie dla innych to latwy sposob na odreagowanie codziennych stresow itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie myślę o tym w taki sam sposób ogierze z Gdańska. Na ostro tylko w zabawie. W końcu to wszystko to zabawa.

Nawet w zabawie gdzieś jest próg, powyżej którego przydaje się wspomniane przez Illę hasło.

Nie wiem czy bardziej w fantazjach kręci mnie ubliżanie mojej żonie przez ogiera, czy jej uległość wobec niego, ale chyba to drugie.

Czy to zazdrość nadaje zabawom cuckold rację bytu i sprawia że jest to podniecające? Może ktoś zna mechanizm tego zjawiska.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak my byśmy chcieli abyś nas poniżył :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A my nie pozwolimy sobie ani na poniżanie Madzi ani mnie - oczywiście ciągle rozważając to w kontekście erotycznym

Sami sobie możemy wiele, ale że ktoś inny wobec nas w taki sposób - nie. Zwyczajnie nas to nie kręci.

Wiemy, że jest wiele osób, które to lubią, my do nich nie należymy

Nie kręci nas to.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo wszystko zawsze mam szacunek dla meza i zony bo to jest czlowiek.

Dostałam czkawki i zapowietrzyłam się dwa razy  :lach:  :lach:  :lach:  :lach:  :lach:  :lach:  :lach:  :lach:  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałam czkawki i zapowietrzyłam się dwa razy  :lach:  :lach:  :lach:  :lach:  :lach:  :lach:  :lach:  :lach:  :lach:

tak, tak ... złotuusty z gdańska czasem potrafi powalić

:lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...