Skocz do zawartości
Jans

Meski punkt " G "

Rekomendowane odpowiedzi

To może ja ze swoich doświadczeń dołożę cegiełkę do tego tematu. Jako, że jestem bi to coś tam na ten temat wiem z autopsji ;-) 

Wydaje mi się, że opór przed tym doświadczeniem wynika przede wszystkim z 2 powodów. Po pierwsze facetom kojarzy się to z uległością i byciem homo. Ktoś kto daje się w ten sposób penetrować siłą rzeczy staje się choć na moment uległy/pasywny i to on jest przez kogoś zdominowany/penetrowany, choćby palcem. Dla niektórych to problem, dla innych może być dodatkową podnietą. Po drugie wydaje mi się, że zapominamy o tym że do takich zabaw przygotowujemy się w dokładnie ten sam sposób co do seksu analnego, dlatego miejsce to jest czyste i nie przeszkodzi nam w trakcie zabaw, żadna niemiła niespodzianka ;-) Jeśli o to zadbamy to na pewno stresów nie będzie i można się skupić na bodźcach, które dla mnie są tylko przyjemne ;-)

Oczywiście kluczowy jest odpowiedni poślizg nawet dla samego palca. Najlepiej na bazie wody, gdyż nie ma ryzyka uczulenia lub nieprzyjemnych odczuć związanych z podrażnieniem. Ja osobiście od lat polecam do tego specyfik o nazwie KY, można go kupić praktycznie w każdej aptece.

Dobrze jest kiedy facet po takim przygotowaniu nawet sam spróbuje wsadzić sobie palec, gwarantuje że szybko znajdzie ten punkt o którym mowa. Po kilku próbach okaże się również, że tak jak wspominali poprzednicy, połączenie pieszczoty analnej z seksem oralnym daje niesamowite wrażenia. Jednak dopiero prawdziwa penetracja np. w postaci dildo, czy strap-on daje kosmiczne wrażenia (specjalnie pomijam kwestie seksu m/m gdyż to nie tego typu forum). Dość szybka penetracja analna tego punktu, połączona z poczuciem uległości, jaką przeżywamy gdy to partnerka przejmuje kontrolę i najzwyczajniej nas pieprzy w tyłek, może doprowadzić do wytrysku bez dotykania penisa! Sam to nie raz przeżyłem. Jest to zupełnie inne odczucie niż zwykły orgazm. Jeśli trafi się na kobietę którą to naprawdę kręci to odlot murowany. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dość szybka penetracja analna tego punktu, połączona z poczuciem uległości, jaką przeżywamy gdy to partnerka przejmuje kontrolę i najzwyczajniej nas pieprzy w tyłek, może doprowadzić do wytrysku bez dotykania penisa! Sam to nie raz przeżyłem. Jest to zupełnie inne odczucie niż zwykły orgazm. Jeśli trafi się na kobietę którą to naprawdę kręci to odlot murowany.

Oczywiscie ! Sam tylko masaz punktowy prostaty prowadzi w wiekszosci wypadkow do wyplywu (nie wytrysku) nasienia bez dotykania penisa co jest zwiazane z silnym orgazmem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie ! Sam tylko masaz punktowy prostaty prowadzi w wiekszosci wypadkow do wyplywu (nie wytrysku) nasienia bez dotykania penisa co jest zwiazane z silnym orgazmem.

Ale nawet ten wypływ nasienia daje niesamowite wrażenia wzrokowe o odczuciach nie wspominając ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nawet ten wypływ nasienia daje niesamowite wrażenia wzrokowe o odczuciach nie wspominając ;-)

Oczywiscie, w dodatku nastepuje lepsze wyproznienie jader z nasienia i nasieniowiodow.

W ten wlasnie sposob powinno sie pobierac nasienie przy badaniu na nieplodnosc mezczyzny : masaz prostaty.

Pielegniarki posiadaja odpowiednie przygotowanie zawodowe do pobierania w taki sposob probek.

Mysle , ze gdyby to chetniej robily to wiecej mezczyzn by sie zglaszalo do takich probek :redevil: .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie, w dodatku nastepuje lepsze wyproznienie jader z nasienia i nasieniowiodow.

W ten wlasnie sposob powinno sie pobierac nasienie przy badaniu na nieplodnosc mezczyzny : masaz prostaty.

Pielegniarki posiadaja odpowiednie przygotowanie zawodowe do pobierania w taki sposob probek.

Mysle , ze gdyby to chetniej robily to wiecej mezczyzn by sie zglaszalo do takich probek :redevil: .

Chyba jutro jadę się przebadać ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...