Skocz do zawartości
Jans

Meski punkt " G "

Rekomendowane odpowiedzi

Tak to nie pomylka .

Meski punt G istnieje u kazdego mezczyzny i nie tylko kobiety obdarzone sa mozliwoscia przezywania super orgazmow. Nie tylko kobiety maja taki aktywator orgazmow silniejszych niz tylko stymulacja lechtaczki . U mezczyzn jest podobnie.

W dodatku jego wykrycie u mezczyzny jest wrecz latwiejsze niz u kobiety. To jest gruczol prostaty.

Oznacza to, ze przed panami, ktorzy dopiero teraz odkryli fakt istnienia meskiego punktu G, otwieraja się zupelnie nowe drzwi do nowego rodzaju przyjemnosci…

Jednak skoro mowa o drzwiach, pozostaje dosc drazliwa dla niektorych kwestia lokalizacji gruczolu prostaty.

Tutaj w tej kwestii niewielki cytat z internetu bardzo delikatnie omawiajacy problem :

"  Najprostsza droga do gruczołu  wiedzie przez… odbyt.

Jest on wyczuwalny na głębokości ok. 2-3 cm i jest wielkości ziarnka grochu. Rzeczą wiadomą jest, że dla wielu mężczyzn nawet najdelikatniejsze pieszczoty analne wydają się być nie do przyjęcia, ponieważ budzi to negatywne skojarzenia, albo też w ich mniemaniu wiąże się z bólem, czy dyskomfortem. Z naszej strony, możemy jedynie zaapelować o odrobinę większy dystans i większą otwartość w tych kwestiach

– ponieważ , jak twierdzą seksuolodzy – naprawdę warto.

Przed rozpoczęciem poszukiwań dobrze jest się porządnie rozluźnić, doradza się zatem gorącą kąpiel, wyciszenie, relaks.

Kiedy już, wraz z partnerką zadbacie o odpowiedni nastrój, czas przystąpić do poszukiwań. Najwygodniej i najłatwiej jest przy lekko podniesionych nogach – możecie je oprzeć na ścianie, taborecie, albo wezgłowiu łóżka.

Wiadomo, że w tym miejscu, nawet podświadomie, możliwe jest odczuwanie lęku przed tym co nastąpi, podobnie zresztą jak ma to miejsce ze wszystkimi eksperymentami.

Dlatego najlepiej, jeżeli partnerka rozpocznie od delikatnego masażu okolic wokół odbytu, a dopiero potem zacznie posuwać się dalej – pamiętajcie jednak o nawilżaczu!

Z kolei, sama stymulacja gruczołu prostaty może być zróżnicowana – w zależności od Waszych preferencji – może opierać się na delikatnym „głaskaniu” tego miejsca, albo skupić się na większym nacisku na męski punkt G.

Stymulować można palcem – i ten sposób jest chyba najlepszy w wypadku pierwszego razu – ale również za pomocą specjalnych gadżetów. Wszystko oczywiście, zgodnie z Waszymi zachciankami.

A efekt? Zupełnie nowa jakość orgazmu.

Pamiętajcie, że nie macie powodu do wstydu. Jesteście przecież w związku (nie zalecamy takich eksperymentów z przypadkowo poznaną partnerką – w tak delikatnej materii trzeba mieć do kobiety ogromne zaufanie), zatem eksperymenty łóżkowe są rzeczą zupełnie naturalną.

Poza tym pamiętajcie, że to nie jest Wasz obowiązek - jeżeli nowa praktyka nie przypadnie Wam do gustu, w każdej chwili możecie ją przerwać i zarzucić.

Warto jednak pamiętać, że należy odejść od stereotypu, że ze stymulacji punktu G przyjemność mogą czerpać wyłącznie kobiety – wszak jesteśmy w XXI wieku, cywilizacja idzie do przodu, znikają wszelkie tabu – i co najważniejsze – my również mamy prawo do nieziemskich i fenomenalnych orgazmów!

Czyż nie?  "

Cdn.

Mam nadzieje , ze glos w dyskusji zabiora rowniez panie i to nie tylko na temat damskiego punktu „G“ ale i meskiego odpowiednika .

I nie zapominajmy , ze nasze forum zalicza sie do postepowych i tolerancyjnych .

Panowie ! wiecej odwagi !

Prawda jest brutalna : my tez mamy punkt "G"

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans to chyba każdy facet powinien wiedzieć, że ma taki punkt G :indians: :indians: A jeżeli nie wie to dupa nie chłop :lach:

Można bardzo szybko faceta doprowadzić poprzez punkt G, doznania o wiele większe są niż normalny stosunek.

Ale jest jeden warunek kobieta musi lubić grzebać w dupie facetowi :lach: , jak również mężczyzna musi się przełamać do takiej zabawy. :redevil: :redevil: :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jest jeden warunek kobieta musi lubić grzebać w dupie facetowi :lach: , jak również mężczyzna musi się przełamać do takiej zabawy. :redevil: :redevil: :redevil:

:redevil:  ... no i odwrotnie  :redevil:  wszystko kwestia gustu i  ... upodoban. Mowilem o eksperymentach ktore czesto maja to do siebie , ze zdarzaja sie po raz pierwszy. Wcale nie musza zostac na zawsze. Nie kazdy musi eksperymentowac.To byla tylko zacheta. :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra,to lewatywa i czas zacząć poszukiwania :redevil:

Ile mówicie 2-3 cm??? Wsadziłem cały palec i odchłań :lach:

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ile mówicie 2-3 cm??? Wsadziłem cały palec i odchłań :lach:

:lach:  .... wiec jednak pomoc "lekarza" konieczna   :lach:     

http://www.redtube.com/79274

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

. wiec jednak pomoc "lekarza" konieczna 

bedzie bedzie we wtorek badanie rurką z latareczką,więc nie omieszkam spytać :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bedzie bedzie we wtorek badanie rurką z latareczką,więc nie omieszkam spytać :redevil:

no to przy okazji zrob pare fotek z "sesji" dla nastepcow  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest on wyczuwalny na głębokości ok. 2-3 cm i jest wielkości ziarnka grochu

hmm.. na głębokości 2-3 cm znalazłem jednak coś większego od ziarna grochu :-o

możliwe jest odczuwanie lęku przed tym co nastąpi

mnie nawet ten lęk zupełnie paraliżuje :wstyd:

wszak jesteśmy w XXI wieku, cywilizacja idzie do przodu, znikają wszelkie tabu

to ja domagam się wywołania laktacji u mężczyzn :uwaga:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

lekarza mam wyluzowanego,tylko nie aż tak bardzo,żeby mi fotki strzelał podczas badania :lach:

hmm.. na głębokości 2-3 cm znalazłem jednak coś większego od ziarna grochu

yayami-miałeś sobie w tyłek wsadzić palca,a nie w gardło :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

lekarza mam wyluzowanego,tylko nie aż tak bardzo,żeby mi fotki strzelał podczas badania :lach:

" Smiena" i samowyzwalacz :bomb:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...