Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Moja żona zdecydowała

Rekomendowane odpowiedzi

illa musisz również zauważyć  ze para_gdynia zadała pytanie CO O TYM MYSLICIE???????? odpowiedziałem co myślę i regulamin  tu chyba nie ma nic do rzeczy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że dopóki będzie to Was oboje rzeczywiście podniecać, to sponsoring niczemu nie przeszkadza, a wręcz może dodawać nieco pikanterii. Pamiętajcie jednak, że pieniądz też uzależnia, nie mniej od seksu ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam się całkowicie z Jankiem :)
skoro lubię seks to może na nim zarobić i dodać temu pikanterii :)
ale jeżeli po czasie stwierdzicie, że fajne te zarobki to niech w sumie i seks będzie to już niekoniecznie jest to podejście dla przyjemności.

Jeżeli Was to kręci to spróbować warto, jednak niech pieniądze dalej pozostaną tylko dodatkiem do wspaniałego seksu :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem że niektóre pary bawią się w ten sposób, że mąż płaci żonie.

Oczywiście do tego jakaś otoczka- zabiera z ulicy, wiezie do hotelu, mówią do siebie pan/pani....

Alice napisała fajnego posta pt. "Galerianka".

Też był ciekawy pomysł.

W przypadku sponsora może to być dodatkowy bodziec.

Ale w ograniczonym zakresie.

Wchodzenie głębiej w ten bussines to również ryzyko.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy temat, moja żoncia, kiedyś żartowała, że może znajdzie sobie jakiegoś sponsora. Należymy raczej do zamożnych osób i nie sądzę by chciała to zrobić dla pieniędzy. Tłumaczę sobie to w ten sposób, że może to być jedną z fantazji niektórych kobiet. Z drugiej strony dla kobiety, która jest np. po trzydziestce może to być dodatkowy sposób na potwierdzenie swojej wartości. Wiadomo, że facet, który płaci za seks może mieć wiele atrakcyjnych partnerek, a skoro jest gotów zapłacić jej a nie małolatce z czata, to musi to ją w jakiś sposób kręcić .:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy temat, moja żoncia, kiedyś żartowała, że może znajdzie sobie jakiegoś sponsora. Należymy raczej do zamożnych osób i nie sądzę by chciała to zrobić dla pieniędzy. Tłumaczę sobie to w ten sposób, że może to być jedną z fantazji niektórych kobiet. Z drugiej strony dla kobiety, która jest np. po trzydziestce może to być dodatkowy sposób na potwierdzenie swojej wartości. Wiadomo, że facet, który płaci za seks może mieć wiele atrakcyjnych partnerek, a skoro jest gotów zapłacić jej a nie małolatce z czata, to musi to ją w jakiś sposób kręcić . :)

Tak, to może bardzo dowartościować kobietę.

Pamiętam jak moja dojrzała kochanka, dziwiła się że wolę ją, niż swoje rówieśnice.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdego coś kręci.

jedynie jak zauważyli przedmówcy aby później nie okazało się że to kasa będzie najważniejsza,

a wszystko będzie tylko dla kasy a nie samej przyjemności.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Jankiem. Jeżeli jest to fantazja to ok, tylko by kasa nie stała się większą przyjemnością od sexu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh moja też myślała o "puszczaniu się za kasę" ale jej to wybiłem z głowy. To już podchodzi pod grzybiarstwo ;/ No bez jaj, muszą byc jakieś granice.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ileż to kobiet lubi podczas seksu, jak się do nich powie per "dziwka" - czy to nie jest potwierdzenie na popularność ciągoty do puszczenia się za kasę?

A realizacja fantazji w kolaboracji z cuckoldem jest tylko jakowąż sobie wariacją, którąż to sobie osoby dorosłe mogą dowolnie popełniać.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...