Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Moja żona zdecydowała

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowała, że chce się "puszczać" ale nie za darmo. Chce mieć sponsora. Co o tym myślicie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowała, że chce się "puszczać" ale nie za darmo. Chce mieć sponsora. Co o tym myślicie?

Jeśli jest "Warta grzechu " czemu nie,to bardzo poprawia więż w związku ale dla mądrych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli jest "Warta grzechu " czemu nie,to bardzo poprawia więż w związku ale dla mądrych.

A ta poprawa więzi małżeńskiej to z powodu puszczania się? Czy, że z gratyfikacją?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy od tego co myślimy ma zależeć to co zrobicie? Niezbyt sensowne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ma takie fantazje i oboje was to nakręca...

Jeśli sprawa jest przedyskutowana...dokładnie...

To ja widzę tu sens...

Reszta zależy od was nie od nas ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kiedyś czytałem gdzieś, że w Rosji, bogacze bawią się tak, że ich żony (przeważnie niczego sobie kobitki) ubierały się jak dziwki, stawały gdzieś przy drodze, a ten, którego kobieta, pierwsza złapała klienta, wygrywał zawody. bardzo mi się to jak idea podobało, ale wątpię aby ta kobita tego bogacza szła potem z klientem, chodziło chyba tylko o grę....

jak go znajdziecie, to w sumie, i tak to możecie zrobić, też nie za bardzo wiem po co wam moja czy innych forumowiczów opinia ,mnie tam taka forma cuckoldu nie kręci w ogóle.

pozdrawiam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co tu kreci kasa???bez sensu mysle ze tu nie oto chodz!!ale moge sie myslic;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.05.2014 o 20:06, marc pisze:

co tu kreci kasa???bez sensu mysle ze tu nie oto chodz!!ale moge sie myslic;)

A może dokładniej zgłębisz treści Forum i wtedy dowiesz się więcej, że podniety są różne? ;)

Będziesz miał okazję przeczytać o seksie za buty lub torebkę.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego napisalem ze moge sie mylic ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...