Skocz do zawartości
Su.

(Nie) dyskrecja w relacjach.

Rekomendowane odpowiedzi

No a tak od drugiej strony, to jak na przykład przekazać informację, że jakiś Kochanek spełnia najwyższe wymagania, jest dyskretny, miły, kulturalny. Ja bym na przykład bardzo chciała, żeby mi ktoś takiego pana polecił i sama też bym mogła, bo takiego spotkałam (na razie jednego).
I co tak naprawdę wynika z nadania rangi "Sprawdzony Kochanek" - że się sprawdził w łóżku i potrafi zaspokoić kobietę na maksa, czy też że jest godny zaufania, dyskretny, wyrozumiały itd. Bo dla każdej Hotki co innego może mieć podstawowe znaczenie, więc może by to jakoś jednak rozgraniczyć. Sprawdzony ogier, sprawdzony wrażliwy - czuły - kochanek?
Widzę jeszcze jeden aspekt rang. W sytuacji takiej jak moja, kiedy dopiero zaczynam, bardzo łatwo byłoby dopasować nadanie rangi (data) wpis na forum (data) i to byłby koniec anonimowości. Dlatego mi by super odpowiadało, gdybym mogła nadać rangę, anonimowo, nie wiem czy to jest możliwe, ale chyba nie? Sem nie gniewaj się, ja tylko sobie tak dywaguję, natchniona tematem 

Temat kontrowersyjny jest... Tylko z drugiej strony patrząc, rzadko która kobieta sama z siebie powie innej, że ten facet jest dobry w łóżku z nim można się bzykać.... Kobiety bardziej będą wolały taką informację zostawić dla siebie z dwóch podstawowych powodów:

1. dobrego ogiera woli zostawić dla siebie, a nie dzielić się z inną

2. obawa, że facet będzie wolał tą drugą

(on)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety bardziej będą wolały taką informację zostawić dla siebie z dwóch podstawowych powodów:

1. dobrego ogiera woli zostawić dla siebie, a nie dzielić się z inną

2. obawa, że facet będzie wolał tą drugą

Nie wszystkie :)

Osobiście polecam moich ulubionych Kochlegów, a nie jest ich wielu, ledwo trzech :P

W kilku przypadkach forumowe Koleżanki, pytały czy aby nie mam nic przeciwko, by się z którymś umówiła, co nieco mi pochlebia (a także odbudowuje wiarę w solidarność kobiecą)  i oczywiście nie mam nic przeciw :)

A w paru sytuacjach sama odpowiadam za sprawstwo i współudział :D:P

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wszystkie :)

Osobiście polecam moich ulubionych Kochlegów, a nie jest ich wielu, ledwo trzech :P

W kilku przypadkach forumowe Koleżanki, pytały czy aby nie mam nic przeciwko, by się z którymś umówiła, co nieco mi pochlebia (a także odbudowuje wiarę w solidarność kobiecą)  i oczywiście nie mam nic przeciw :)

A w paru sytuacjach sama odpowiadam za sprawstwo i współudział :D:P

illcia.... zawsze znajdzie się wyjątek od reguły..... Dlatego napisałem "rzadko która kobieta" :P 

Ty to Kofana jesteś, myślisz o innych :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może warto by pomyśleć o randze dla panów, którą to rangę tylko i wyłącznie mogłyby przyznawać panom kobiety, np:

"kochanek warty polecenia - osoba dyskretna,godna zaufania". Ranga byłaby ważna, gdyby potwierdziły tą opinię conajmniej trzy panie. (On)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może warto by pomyśleć o randze dla panów, którą to rangę tylko i wyłącznie mogłyby przyznawać panom kobiety, np:
"kochanek warty polecenia - osoba dyskretna,godna zaufania". Ranga byłaby ważna, gdyby potwierdziły tą opinię conajmniej trzy panie.

Świetny pomysł. Jestem za.

Osobiście nie podchodzę do spotykania się z kochankami na prawach wyłączności, a zatem chętnie polecę takiego sprawdzonego pana innym hotkom.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: to było by dobre rozwiązanie które mogło by na pewno pomoc szczególnie nowym forumowiczom a i kochankowie by na tym zyskali. Ale to chyba długa droga do tego aby taka ranga się pojawila ale jesteśmy jak najbardziej za :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: to było by dobre rozwiązanie które mogło by na pewno pomoc szczególnie nowym forumowiczom a i kochankowie by na tym zyskali. Ale to chyba długa droga do tego aby taka ranga się pojawila ale jesteśmy jak najbardziej za :-)

No i panowie też by musieli wtedy pomyśleć, zanim by coś powiedzieli, bo otrzymanie takiej rangi niewątiwie by się wiązało z ograniczeniem możliwości na realne spotkanie z Panią:-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Tylko na poczatku pewnie utworzył by się taki zamknięty krąg do którego nowym kochankom było by ciężko wejść bo hotki mogły by nie chcieć ryzykować zas panowie z negatywami pewnie probawli by zakładać nowe konta myślę ze to nie łatwy orzech do zgryzienia i zapewne admini nad czymś takim juz nie raz myśleli.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Tylko na poczatku pewnie utworzył by się taki zamknięty krąg do którego nowym kochankom było by ciężko wejść bo hotki mogły by nie chcieć ryzykować zas panowie z negatywami pewnie probawli by zakładać nowe konta myślę ze to nie łatwy orzech do zgryzienia i zapewne admini nad czymś takim juz nie raz myśleli.

Po numerze IP idzie poznać czy z danego kompa ktoś się już logował :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rangi negatywne już istnieją.

Nic tak nie działa dobrze jak system wczesnego ostrzegania ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...