Skocz do zawartości
Su.

(Nie) dyskrecja w relacjach.

Rekomendowane odpowiedzi

szczerośc w dzisiejszych czasach to dla niektórych to wręcz wada a nie zaleta  :facepalm:

Niestety, ale w wielu przypadkach się to potwierdza. Ludziom po prostu wygodniej jest w wielu sytuacjach robić za czyjegoś "przydupasa", chcąc się przypodobać albo nie narazić.

Jak ktoś wcześniej napisał - w niektórych sytuacjach dyplomacja wskazana. I ja się z tym zgodzę. Wszystko zależy od kontekstu sytuacji. Wszak sam zawsze staram się być uczciwy i uczciwie stawiać sprawę przez co później też nierzadko wychodzę na czarną owcę.

Trzeba też umieć odróżnić Przyjaciela przez P,, któremu możemy powiedzieć wszystko i o wszystkim, od znajomego, który pojawia się wtedy kiedy nas potrzebuje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(Nie)dyskrecja w relacjach, była, jest i będzie. Jest jak zaraza, przenoszona drogą płciową z miejsca na miejsce, z ucha do ucha z portalu cuckoldplace do innych, od innych do cuckoldplace, krążąca jak sęp nad padliną. Była, jest i będzie. Na ten przykład, gdybym się miał przejmować niedyskrecją na swój własny temat, wyciągać z tego konsekwencje, to musiałbym wyrzucić z pamięci, stąd oraz zewsząd znane mi dobrze postacie, które na co dzień się do mnie uśmiechają a za moimi plecami szemrzą cichutko jak pszczółki. Od dawna już jednak nie przejmuję się faktem, że jako tyran z cuckoldplace, jestem na widelcu i na językach. I Ty też się nie przejmuj, Su. Nie jest ważne co się tu mówi w tym temacie, co się powinno i jak się zachowywać powinno. Ludzie i tak, zawsze będą najpierw nasłuchiwać, później przenosić informacje dalej, gdzie już odpowiednio zmutowane, przyprawione i wyolbrzymione, trafią do kolejnych uszu. Nie ma żadnego sensu, aby się tym przejmować. Przestaną o Tobie mówić, gdy znikniesz. Tak jak o gwiazdach, które znikają z ekranu i z okładek czasopism.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wkurzają mnie koledzy którzy koniecznie próbują coś wyciągnąć na temat moich potencjalnych kochanek  :growgr: nie potrafia zrozumiec ze o niektórych tematach sie nie dyskutuje i   nie opowiada

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wkurzają mnie koledzy którzy koniecznie próbują coś wyciągnąć na temat moich potencjalnych kochanek

To się nie przyznawaj, że masz Kochanki :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(Nie)dyskrecja w relacjach, była, jest i będzie. Jest jak zaraza, przenoszona drogą płciową z miejsca na miejsce, z ucha do ucha z portalu cuckoldplace do innych, od innych do cuckoldplace, krążąca jak sęp nad padliną. Była, jest i będzie. Na ten przykład, gdybym się miał przejmować niedyskrecją na swój własny temat, wyciągać z tego konsekwencje, to musiałbym wyrzucić z pamięci, stąd oraz zewsząd znane mi dobrze postacie, które na co dzień się do mnie uśmiechają a za moimi plecami szemrzą cichutko jak pszczółki. Od dawna już jednak nie przejmuję się faktem, że jako tyran z cuckoldplace, jestem na widelcu i na językach. I Ty też się nie przejmuj, Su. Nie jest ważne co się tu mówi w tym temacie, co się powinno i jak się zachowywać powinno. Ludzie i tak, zawsze będą najpierw nasłuchiwać, później przenosić informacje dalej, gdzie już odpowiednio zmutowane, przyprawione i wyolbrzymione, trafią do kolejnych uszu. Nie ma żadnego sensu, aby się tym przejmować. Przestaną o Tobie mówić, gdy znikniesz. Tak jak o gwiazdach, które znikają z ekranu i z okładek czasopism.

Ja wiem że ludzie mówią, i o mnie, i Tobie, i o każdym użytkowniku.

Ale sztukę robienia lodów i innych to już by sobie mogli darować...

Wszak ja też mogę gadać, zacząć gadać wiele.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, nie wiem dlaczego, ale jestem przekonana, że robisz świetne lody :redevil:

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa, który to kurwa powiedział? :lach:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wkurzają mnie koledzy którzy koniecznie próbują coś wyciągnąć na temat moich potencjalnych kochanek

Rodzi się jedno pytanie: skąd Twoi koledzy wiedzą o Twoich potencjalnych Kochankach? Odpowiem. Ty im o nich powiedziałeś :) Oczywiście zrobiłeś to w ramach tematu, bardzo dyskretnie. Oni już dalej, nikomu nie powiedzą (co najwyżej swoim najbardziej zaufanym znajomym a oni dalej- swoim najbardziej zaufanym) za kilka dni, sprawa obiegnie cały świat.

Powodzenia :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba zweryfikować to w realu.....  :redevil:  :redevil:  Obiecuję, że nikomu nie powiem  :mrgreen:  :mrgreen:  :cicho:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa, który to kurwa powiedział? :lach:

Su, padłam :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...