Skocz do zawartości
Su.

(Nie) dyskrecja w relacjach.

Rekomendowane odpowiedzi

Rozpętam zapewne burzę tym wątkiem ale dziwi mnie a zarazem wkurwia jak Panowie czy Panie opowiadają sobie po kątach co robili z daną osobą, czy ma cipkę taką, czy inną, czy loda robiła dobrze czy może "nie nadaje się".

W drugą stronę też to działa oczywiście, tyle że ja nie opowiadam ŻADNYM osobom jakiego kto ma fiuta czy jest dobry, czy może beznadziejny.

Ewnetualnie gdy się coś zdarzy to nie wskazuje palcem na ten nick/osobę itd.

Skąd to się bierze? Chęć pochwalenia się koledze, że przeleciał "tą" czy "tamtą"?

A może odradzenie koledze czy zachęcenie aby też sobie "puknął" ?

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd to się bierze? Chęć pochwalenia się koledze, że przeleciał "tą" czy "tamtą"?

Su, to pewnie również, jednak bez względu na powód, jest to objaw braku dyskrecji.

Kochanek o Kochance powinien mówić albo wyłącznie dobrze albo zmilczeć.

• Lubię 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej powinien milczeć a nie paplać na prawo i lewo.

Ewentualnie gdy ktoś pyta to można odpowiedzieć "fajnie było" i wystarczy :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no chyba ze oboje chca relacji na forum :)

Tyle, że wtedy OBOJE ją piszą itd.

A nie że facet szepta po kątach bez wiedzy kochanki w dodatku.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby tak rozebrać temat z drugiej strony, bo jak wiadomo każdy kij ma dwa końce, to jeszcze nigdy żadna z Koleżanek nie zapytała mnie jak to było z tamtym czy owantym, czy warto czy nie warto ;)

Zastanawiam się dlaczego, czy z powodu takiego, że z racji płci same wolimy sprawdzić czy też podejrzewają, że nic powiem.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby tak rozebrać temat z drugiej strony, bo jak wiadomo każdy kij ma dwa końce, to jeszcze nigdy żadna z Koleżanek nie zapytała mnie jak to było z tamtym czy owantym, czy warto czy nie warto ;)

Zastanawiam się dlaczego, czy z powodu takiego, że z racji płci same wolimy sprawdzić czy też podejrzewają, że nic powiem.

Mnie koleżanka pyta np po tym weekendzie teraz jak było, no to zgodnie z prawdą odpowiadam "świetnie sie bawilismy" i koniec dyskusji.

Też czasem pytam i jak się bawiłaś wtedy odpowiedzi słyszę podobne. Żadnych szczegółów ze sprawności i umiejętności kochanka..

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozpętam zapewne burzę tym wątkiem ale dziwi mnie a zarazem wkurwia jak Panowie czy Panie opowiadają sobie po kątach co robili z daną osobą, czy ma cipkę taką, czy inną, czy loda robiła dobrze czy może "nie nadaje się".

W drugą stronę też to działa oczywiście, tyle że ja nie opowiadam ŻADNYM osobom jakiego kto ma fiuta czy jest dobry, czy może beznadziejny.

Ewnetualnie gdy się coś zdarzy to nie wskazuje palcem na ten nick/osobę itd.

Su, to pewnie również, jednak bez względu na powód, jest to objaw braku dyskrecji.

Kochanek o Kochance powinien mówić albo wyłącznie dobrze albo zmilczeć.

Su... dyskrecja, dyskrecją...Faceci mają też taką mentalność, że chcą wzbudzić zazdrość u osobnika tej samej płci, chęć wywyższenia się.... " Widzisz tą laskę ?? Miałem ją... a ty możesz o takiej zapomnieć...", to jest też zakorzeniona chęć rywalizacji między panami.. Lepszy jest ten, kto "zaliczy" więcej i atrakcyjniejszych kobiet.... 

De facto kobiety wcale nie są lepsze... Po kątach też obgadują facetów... "Widzisz tego gościa ??? Ma lolę w spodniach..." lub " Tego omijaj, dupa w łóżku, nie wie za co się zabrać i spuszcza się po trzech ruchach..." 

illa ma rację.... nie powinno się obgadywać innych, albo mówić dobrze, albo wcale.... :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A niedyskretny kochanek to dla mnie gówniarz, niezależnie od wieku.

Jak już napisałem w ramach innego wątku - klasa jest stanem umysłu a nie posiadania. Odpowiedniej ilości “zaliczonych” kochanek czy też czegokolwiek innego. Albo się czuje gdzie leży granica niedyskrecji albo nie.

I nie da się tego wyuczyć z poradnika gentleman’a.

K.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

illa ma rację.... nie powinno się obgadywać innych, albo mówić dobrze, albo wcale....

Jak już napisałem w ramach innego wątku - klasa jest stanem umysłu a nie posiadania.

sam bym tego lepiej nie napisał  :poklon:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, a tak nawiasem ciekawy temat... Obgadywanie nie tylko tyczy się sfer intymnych...Nas osobiście wkurwia jak ktoś "rąbie ogólnie dupę za plecami".... W oczy sciemnia jak to wsio jest ok itp, itd, a za plecami.... 

Niestety mało jest osób które potrafią powiedzieć co myślą prosto w oczy, lub też potrafią przyjąć krytykę od innych... Wolą obgadywanie i śmiać się z kogoś za plecami...

My niestety należymy do osób które bez owijania w bawełnę walniemy prawdą prosto w oczy... Potrafimy powiedzieć dosadnie co nas wkurwia... Napisałem niestety,ponieważ z powodu szczerości straciliśmy kupę znajomych...No cóż... A mówi się, że lepsza jest brutalna prawda, niż słodkie kłamstwa....  :-/  :-/

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...